gs 7 yabanciyla cikmis, mac hukmen 3-0 zaten
 Rotasyon Oyuncusu

Rotasyon Oyuncusu

gs 7 yabanciyla cikmis, mac hukmen 3-0 zaten
 Onursal Üye

Emektar Oyuncu

Onursal Üye

Emektar Oyuncu

Benim de dikkatimi şimdi çekti baktım Chedjou'nun Türk pasaportu var görünüyor editöre baktım yaz transferi yamasında böyle bir ekleme kayıtlı değil, Ulusal kurallara da karışılmamış 10 yıl olarak görülüyor şöyle bir şey olmuş olabilir, Editörden oyuncuyu Galatasaray'a geçirirken transfer olarak gösterilmemiş ve 9 sezon Fransa'da üst üste oynadığı süreç 1 sezonluk Galatasaray sürecine eklenmiş böylece 10 sezon üst üste oynadığından vatandaşlığı kazanmış olabilir. Bu çeşit editör düzenlemelerinde ne yazık ki böyle ufak detaylara dikkat edilmiyor, edilmeyince de böyle gariplikler ortaya çıkıyor : )
...
 Onursal Üye

Emektar Oyuncu

Onursal Üye

Emektar Oyuncu

Şampiyonlar Liginde Porto karşısında beraberlik bize yetiyordu, istediğimizi aldık ve gruptan çıkmayı garantiledik. Geçen sezon olduğu gibi yine Chelsea ile beraber gruptan çıkıyoruz, son maçta yedek kadroyu Chelsea karşısına sürecem (Zaman sıkıntısı sebebiyle bu gece canlı anlatım yok)
...
 Onursal Üye

Emektar Oyuncu

Onursal Üye

Emektar Oyuncu

Ligin ilk yarısının sonuna geliyoruz, son 4 maçta Manisa maçı dışında gayet iyi futbol ve skorlar aldık ve ligin ilk yarısını 11 puan farkla lider bitiriyoruz, son 4 maçta fark yaratan oyuncu Lukas Podolski oldu, gerçekten çok sağlam bir performans ortaya koyarak sezonun ilk yarısını kapattı.
...
 Onursal Üye

Emektar Oyuncu

Onursal Üye

Emektar Oyuncu

Daha öncede söylediğim gibi Chelse maçına yedek ağırlıklı bir kadro ile çıktık, Maç golsüz berabere bitti ve grubu Chelsea ile beraber bir üst tura geçerek tamamladık, buraya kadar her şey güzel de bir de şu kura şansımız olmasa : )
...
 Yedek Oyuncu

Yedek Oyuncu

hadi geçmiş olsunalex wellington nem ve sen ekstra bir şeyler yapmalısınız