1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: Istanbul United - 13.3.3 (Yapım Aşaması)

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe: Aykut Kocaman, Selçuk Yula, Ziya Şengül
    Galatasaray: Fatih Terim, Tanju Çolak, Gheorge Popescu
    Beşiktaş: Feyyaz Uçar, İlhan Mansız, Daniel Amokachi, Gabriel Pancu

Aklıma gelenler bunlar şimdilik. Kolay gelsin güzel bir çalışma.

Quote Originally Posted by ardaskoc View Post
    Fenerbahçe: Aykut Kocaman, Selçuk Yula, Ziya Şengül
    Galatasaray: Fatih Terim, Tanju Çolak, Gheorge Popescu
    Beşiktaş: Feyyaz Uçar, İlhan Mansız, Daniel Amokachi, Gabriel Pancu

Aklıma gelenler bunlar şimdilik. Kolay gelsin güzel bir çalışma.
    Sağolasın kardeşim. Öncelikle, Fatih Terim ve Aykut Kocaman'ı aktif menajerler oldukları için eklemeyi düşünmedim. Selçuk Yula'yı bugün eklesem mi eklemesem mi diye düşünürken acı haberi duyuldu ve eklemediğime pişman oldum düzenleyeceğim. Amokachi yerine Nouma'yı daha uygun gördüm. Popescu'yu Hagi, Prekazi ve Taffarel varken açıkçası uygun görmedim. Pancu şu an hala aktif futbol yaşantısını sürdürüyor diye biliyorum. Feyyaz ve İlhan'a da yer olmadığını düşündüğümden eklememiştim. Ve son olarak belki kişisel algılanabilir ama Tanju Çolak'ın bu takımda yeri olmadığını düşünüyorum fakat gerekli eleştiriler yapılırsa eklenebilir. Ziya Şengül ne yazık ki unutmuştum Oğuz Çetin yerine onu koyuyorum. Teşekkür ederim önerilerin için.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by southmaster07 View Post
    Sağolasın kardeşim. Öncelikle, Fatih Terim ve Aykut Kocaman'ı aktif menajerler oldukları için eklemeyi düşünmedim. Selçuk Yula'yı bugün eklesem mi eklemesem mi diye düşünürken acı haberi duyuldu ve eklemediğime pişman oldum düzenleyeceğim. Amokachi yerine Nouma'yı daha uygun gördüm. Popescu'yu Hagi, Prekazi ve Taffarel varken açıkçası uygun görmedim. Pancu şu an hala aktif futbol yaşantısını sürdürüyor diye biliyorum. Feyyaz ve İlhan'a da yer olmadığını düşündüğümden eklememiştim. Ve son olarak belki kişisel algılanabilir ama Tanju Çolak'ın bu takımda yeri olmadığını düşünüyorum fakat gerekli eleştiriler yapılırsa eklenebilir. Ziya Şengül ne yazık ki unutmuştum Oğuz Çetin yerine onu koyuyorum. Teşekkür ederim önerilerin için.
    Bence kendini sınırlama 3 yabancılı 11'ler olacak diye. Ortaya daha güzel bir çalışma çıkar. Bu arada Mehmet Özdilek de aktif şu anda onu eklediysen Fatih ve Aykut'u da ekleyiver. Feyyaz ve İlhan da olmazsa olmaz derim ama son karar senin tabi bunlar sadece öneri.

Mesaj Yetkileri