işte bu süper oldurobinson içinse söylencek fazla laf yok o hızla dağıtır ortalığı
işte bu süper oldurobinson içinse söylencek fazla laf yok o hızla dağıtır ortalığı
Altyapıdan çıkan oyuncular nasıl? En azından onlardan 1 2 oyuncu çıksa iş yapar![]()
İşin çok zor,çok sevdiğim bir kulüp Portsmouth.Onları Premier lige çıkar![]()
Takipteyim
Yasağımız kalktı şansımıza
Geldik geldik teşekkürler
Kimse de durduramadı zaten
Aynen seneye bomba gibi gelcezRobinson dağıttı zaten
Hepsi birbirinden leş
Hedefimiz o yönde ve o ilk adımı attık
Teşekkürler
Npower Lig 2 l 36-46. Haftalar l Npower Lig 1'deyiz !!
Harika bir sezonu geride bıraktık. Npower Lig 1'deyiz. Gururluyuz
Terfi sonrası biraz şımartıldık gururumuz okşandı![]()
![]()
Not: Arkadaşlar yarın arefe ve bayram sebebi ile kariyere hafta sonuna kadar ara vermek zorunda kalacağım. Memlekete gidiyorum. Fenerin maçından sonra transfer dönemini yapar hafta sonuda Npower Lig 1 serüvenine başlarız. Anlayışınız için teşekkürler
3 maç sonra içerde porsmouthlayım bu sefer yenecem![]()
yeter artık
![]()
helal olsun (:
Transferler l Hedef Ligde Kalkmak
Spoiler: Transferler
Evet arkadaşlar bu gecelik bu kadar. İyi ve tecrübeli isimlerle anlaştık, Helguson, Petrov ve Litmanen takımın liderleri olacak. Obika takımın parlatmaya çalışacağı isim olacak.Yarın sabah erkenden memlekete yolculuk var hafta sonunda kaldığımız yerden devam ederiz. Tekrar anlayışınız için teşekkürler[
Bişi değil peh.![]()
Arkadaşlar cumatesi gece gec saatlerde en gec pazar sabah tekrar devam ederim![]()
Ligde bence çok rahat kalırız![]()
Geldim arkadaşlar başlıyorum tekrar![]()
Harewood ' u sevdimÜst ligde başarılar
![]()
Npower Lig 1 l 1. Hafta
Capital One Cup l 1. Tur
Çok iyi başladık sezona 2 galibiyet aldık. Bu sezon bu ligde misafir olarak durmayı düşünüyoruz. Bir arkadaşa bakıp çıkacağız
Kulüpten Haberler
9199 kombine sattık gerçekten çok iyi bır rakam bu mali durumumuz iyileşmekte
Capital One Cup'ta buraya kadarmış demek
kümede kalırsın ligde zaten iyi de giriş yApmaşsın
Başarılar.Bu sezon da üst lige çıkarız bence.Bu lig de tırt.Bebelere ağırlık ver transfer yaparken.
Gayet güzel bşalamışız.![]()
ilk iki kopmaya başlamış hata lüksün kalmadı