-Mustafa gel gel
-Noldu abi
-Menajerler bugün bi oyuncu önerdi bonservisi elindeymiş ocakta hemen imza atıcak
-Kim abi heyecanlandım
-Milevskyi Ukraynadan tanıdın demi lan
-Tanımaz olur muyum abi bitirelim bu işi
-
-
-
-
-
-
Gaziantepsporda transfer hareketi Ukraynalı milli oyuncu Milevskyi ile 1.5 yıllık resmi sözleşme imzalanmıştır
1.5 senede baktığımızda Artem bizden 1.5 milyon euro garanti bi kısmı vergiye tabiki ortalama 40 maç oynadı desek 400 bin euro 20 gol attı desek 200 bin euro toplamda 2.1 milyon euro civarı bi rakama aldık çok iyi memnun kaldığım bi transfer özellikle maaşlara çok dikkat ediyorum
-Ünal abi (Ünal karaman asistan menajer yeni işe girdi) bana Finne ile Muhammedi çağırsana abi ya
-Tamam Mustafa
-Oooo hoşgeldiniz beyler ikinizlede sözleşme yenilemek istiyorum ne diyorsunuz hedeflerim yüksek biliyorsunuz var mısınız yok musunuz
--Varız hocam menajerlerimizle hemen masaya oturalım
-
-
-
-
Oyuncularımızdan Finne'nin sözleşmesi 2017 yılına kadar uzatılmıştır oyuncumuz 250 bin euro garanti paradan 300 bin euro garanti paraya çıkarılmış olup bir milli maç sonrası sözleşmesi 450 bin euro olacaktır ayrı yıllık maaş artışı ise yüzde 10 dur
Oyuncularımızdan Muhammet Demir'in sözleşmesi 2017 yılına kadar uzatılmıştır oyuncuya yıllık net para 600 bin euro verilip her sene yüzde 15 maaş artışı ayrıca sezonluk gol primi her 15 golde 140 bin euro verilecektir maçbaşı gol primi ise sözleşme detaylarında vardır
Oyuncularımızdan Gohou artık kadroda düşünülmemektedir oyuncu için Adanasporla görüşmelere başlanmıştır