Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi takım daha başarılı olur?

Voters
36. You may not vote on this poll
  • Reading

11 30.56%
  • Nottingham Forest

25 69.44%
1 ile 30 arası toplam 1340 sonuç

Konu: Yarım Asır Önce Sadece Bu İkili Vardı / N.Forest & Liverpool / 7.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post

Kanıtlarım tabi ki oğuz bey bugüne kadar neler kanıtlamadık , tabi ortaya bir iddaa koyarsan kanıtlarım yoksa boş beleş işlerle uğraşmam 2 tane alternatif teklife Parades okey mi ?
    Yanlız baştan söyliyim bana gelen tekliflerin Resimlerini alıp Screenshoots"da tutmuyorum

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
    Yanlız baştan söyliyim bana gelen tekliflerin Resimlerini alıp Screenshoots"da tutmuyorum
    Unuttuğun çok önemli bir nokta var oyunda Server benim sana gelen tüm mesajları saatine kadar girip baka bilirim Parades okey mi ?

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

halil paradese fena göz koymuş eskiden istemiyodu alejandro gomez ucuza gitmiş franck tabanou da bedavaya gelip 10 milyon euro kazandırmış HALİL BEY

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Unuttuğun çok önemli bir nokta var oyunda Server benim sana gelen tüm mesajları saatine kadar girip baka bilirim Parades okey mi ?
    Evrakta sahtecilik senin işin,buna güvenerek iddaaya girmem ben
    Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    ooo benim çakmama bakın yaw yılın genç oyuncusu seçilmiş Lütfen Taklitlerimden Uzak Durun !

Hocam getirdiğin 2 regen ve kiyotake çok iyi transferler Valbuena'da sanırım rotasyon oyuncusu olacak Yıldız yok ama geleceğe yönelik iyi transferler , gençlik gelişim sorumlusu olarak yeni geçlerimizi beğendim
    Kiyotake büyük bir yıldız,Bayern"in elinden kaptık kolay olmadı,diğer regenleri ise senin raporuna göre aldım kardeşim.Sana kolay gelsin işin zor
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    halil paradese fena göz koymuş eskiden istemiyodu alejandro gomez ucuza gitmiş franck tabanou da bedavaya gelip 10 milyon euro kazandırmış HALİL BEY
    İlk başta dedim,halil leandro paredes"i alayım mı ? Yok moruk geliştiremezsin patlar elinde dedi.Almasam kendine alacaktı çakal

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
    Evrakta sahtecilik senin işin,buna güvenerek iddaaya girmem ben

Kiyotake büyük bir yıldız,Bayern"in elinden kaptık kolay olmadı,diğer regenleri ise senin raporuna göre aldım kardeşim.Sana kolay gelsin işin zor

İlk başta dedim,halil leandro paredes"i alayım mı ? Yok moruk geliştiremezsin patlar elinde dedi.Almasam kendine alacaktı çakal

aslında kariyere ilk başladığımda Parades ve Loidero arasında kalmıştım FM 2013 ilk çıktığında falan Paradesi almıştım ama hacı geliştiremedim yada aşı tutmamıştı o zaman , sana da tuttu iyi ki de tuttu yoksa Parades 'de olmasa kümeye giderdin

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

aslında kariyere ilk başladığımda Parades ve Loidero arasında kalmıştım FM 2013 ilk çıktığında falan Paradesi almıştım ama hacı geliştiremedim yada aşı tutmamıştı o zaman , sana da tuttu iyi ki de tuttu yoksa Parades 'de olmasa kümeye giderdin
    Şuraya bak senn! Uefa"ya kaldı bi şımarmalar bi şımarmalar! 2senedir ağlayan halil ne zaman gülmeyi öğrendi ?

Mesaj Yetkileri