1 ile 30 arası toplam 535 sonuç

Konu: Oymak Beyi Diaz ve Çekirgeleri Devler Ligine Sıçradı | Les Crocodiles [4.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Ünsalcım sana tşk ediyorum rodi sanada tşk ediyorum hayırlı olur umarım simao.. lakin ben düşecem siz goygoy yapıyonuz hiç rahat değilim sizlere iştirak edemiyorum şaka maka gidiciyiz kümeye ligde 2 galibiyetimiz var 2side asistanla alındı benle takımın galibiyeti yok..2 kupa maçı yaptık 1 lig ligde yine yenildik şimdi resmen şampiyonluk mücadelesi kadar mühim bir maça çıkıyorum 6 puan fark olan düşme rakibimizle oynuyoruz yenilirsek topu diktikdiyebilirim (:

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Ünsalcım sana tşk ediyorum rodi sanada tşk ediyorum hayırlı olur umarım simao.. lakin ben düşecem siz goygoy yapıyonuz hiç rahat değilim sizlere iştirak edemiyorum şaka maka gidiciyiz kümeye ligde 2 galibiyetimiz var 2side asistanla alındı benle takımın galibiyeti yok..2 kupa maçı yaptık 1 lig ligde yine yenildik şimdi resmen şampiyonluk mücadelesi kadar mühim bir maça çıkıyorum 6 puan fark olan düşme rakibimizle oynuyoruz yenilirsek topu diktikdiyebilirim (:
    adam haklı beyler

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    adam haklı beyler
    Quote Originally Posted by sowkay View Post
    Diaz istifa, ülkene geri dön, istenmiyorsun come on man
    Quote Originally Posted by webcagri View Post
    GAZETE BAŞLIKLARI

Best of Scotland : Sene başında şampiyon olacaklarına inanan Juan Diaz'ın çocukları, şimdi önemli olan yarışmaktı diyorlar.

Time to News : Şimdi kenetlenme zamanı ! Bu takımı iyi günde sevmedik ki kötü günlerde yalnız bırakalım !

Voice of Supporters : Küme düşme durumu gerçekleşirse bu şarkıdan beste yapacağız !
    Tüm olumsuzluklara rağmen sakatlıklar cezalılar, uyum sorunu moraller, dil sorunları herşeye rağmen inanıyorum ki güzel günler yakın (: İlk galibiyetimizi aldık darısı diğer maçlara güncelleme geliyore

Mesaj Yetkileri