@Universal

Batuhan yeni sistem derken tam olarak neyi kastettiğini anlamadım ?
Dizilim desen aynı
Kadro desen aynı
Oyuncular desen aynı
Futbol desen aynı
Selçuk-Cristian'la falan oynama hevesi desen aynı
Gol yiyince hücum, atınca gömülme desen aynı
Yine rakibi Barcelona gibi top oynattırma aynı

Bunca şey aynıyken ben bir farklılık göremiyorum. Bunu söylemek şimdi bana ilginç geliyor ama keşke Aykut Kocaman gitmeseydi, çünkü Ersun Yanal şuan onun kötü bir kopyası, Kopyalar hiç bir zaman asılları olamazlar.

@TeNaciOUS MidFieLdeR

Abi tamamen bizim müsaade etmemizle alakalı bir durum, Salzburg bizle eşleştikten sonra 2 tane lig maçını canlı verdiler, yarım saat falan izleme fırsatı buldum, Bizim karşımızda ortaya konan futbolun yarısı bile yoktu, çünkü karşılarında takım vardı. Öyle 3 pasta karşı kaleye gelmeler, Rakibin ceza alanını kolay kolay abluka altına almalar falan görmedim, 2 maçta verdiğimiz pozisyonun haddi hesabı yok, Resmen Salzburg'u 2 maçta Barcelona gibi oynattık ve bugün turu geçen taraf bizsek, şükürler olsun.

Bu oyun anlayışıyla işimiz çok zor, Anlamadığım niye bunda ısrar edildiği ? 2 maçta Salzburg gibi bir ekibe 34 hücum girişimi şansı vermişiz, Ee bir sonraki turda daha ciddi bir takım gelince ne yapacaksın ? Gol manyağı yaparlar seni. Şu futbol anlayışımızla Şampiyonlar Liginde averaj takımı oluruz. Artık şu maçlar rakipler ve Volkan arasında geçmesin.