Arkadaşlar,

Sizden bir kaç ricam olacak:

1. Lütfen şu oyuncu olmalı derken kimin yerine olması gerektiğini söyleyin ve mümkünse kriterleri bozmayın.

Örnek:

Bir Forvet oyuncusu düşündüğünüzde bir forvet oyuncusunu çıkarmam gerektiğini unutmayın. Dikkat ettiyseniz her takımın en önemli 11 oyuncusu değil en iyi 11'ini çıkarmaya özen göstermiştim.

Quote Originally Posted by OaRist View Post
Metin Kurt'un olduğu bir takımda Hakan Şükür'ün barınabileceğini sanmıyorum.

Alpay Özalan gibi bir adamın adının Beşiktaş ile anılması bile yanlış onun yerine kesinlikle Gökhan Keskin olmalı. Kadir Akbulut yerine Zekeriya Alp de olabilir ama o da İstanbul United ismine yakışmaz,
yerine pozisyonu uymasa da Süleyman Seba düşünülebilir. Amokachi'ye de gerek yok. Ben de çok severim onu ama Yusuf Tunaoğlu varken Vedat Okyar varken gerek yok diyorum.

Çalışmayı yapanın aklına ve eline koluna sağlık. Çok iyi düşünmüşsün.
Burda OaRist arkadaşımız bana çok yardımcı olmuştur. Lütfen onun gibi tavsiyeler de bulunun.

Teşekkürler kardeşim.

2. Alex de Souza şu an hâlâ aktif bir futbolcudur. Onun büyük bir efsane olduğunu bir Fenerbahçeli olarak ben de biliyorum.

3. Okocha benim için gelmiş geçmiş en önemli futbolcudur duygusal bağlamda. Ama mantıksal baktığımız zaman en önemli 3 yabancıdan biri olmadığını düşünüyorum fakat ufak bir Hooijdonk mu Okocha mı anketi yapabiliriz.

Neden 3 yabancı diye sorarsanız da nedeni ülkedeki yabancı sınırından dolayıdır. 9 yabancı gayet yeterli.

4. Adını bile söylemek istemediğim ama çoğunuzun kim olduğunu bildiği o şahısı ben bu çalışmaya hiçbir şekilde koymama kararı aldım. Çok istiyorsanız siz yayınladığım zaman editörden istediğiniz düzenlemeyi yapar isterseniz her özelliğini 20 yaparsınız. Orası beni ilgilendirmez. Kusura bakmayın.

5. Hooijdonk ve Okocha gibi Amokachi ve Nouma için de bir anket yapmalıyız diye düşünüyorum.

Saygılarımla.