Sayfa 835 / 896 İlkİlk ... 335735785825833834835836837845885 ... SonSon
25,021 ile 25,050 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by OrcunFB View Post
    Stoch bence takımda kalmalıydı. İlk 11 olmasa bile sonradan girip maçı değiştirebilecek türden bir oyuncuydu.Bakalım PAOK'daki performansı nasıl olacak.
    Sorun da bu işte, sonradan girme diye bir olay kalmadı yabancı oyuncularda.

Fenerbahçe'nin hazırlık maçlarında izlediğim kadarıyla Stoch çok etkili performans sergiliyordu, bence bu kadroda kesinlikle yer bulurdu, ama kimse üstüne yoğunlaşmadı, istikrar sağlamasını beklemedi.
    Amrabat'ın yerine Stoch'u tercih ederdim ben takımımda.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Stoch harcanıyor bence. Geçici felan değil, bu takımdan temelli gitsinki futbol hayatı kararmasın. Bu takımdan birşey olacağı yok çünkü.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Stoch'un gideceği Salzburg maçında kadroda olmamasından belliydi,Emenike'ye sonunda kavuşuyoruz

Ah Stochum ah

Geçen sezon yattın yattın sana iyi oluyor da işte neyse

Krasiç ve yobo da gönderilir , yobo çok kötü

Volkan - Gökhan - Kadlec - Bruno - Egemen - Topal - Emre - Raul - Sow - Kayt - Emenike

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Bu sene yabancı sınırı ile başımız çok ağrır ligde ya neyse. Bence ideal ileri 3 lü Sow Webo(Kuyt) Emenike şeklinde olmalı özellikle içerideki maçlarda. Kuyt merkez santrafor olarak daha verimli olur orada Webo ile rekabete girmeli bence.

Baroniyi hiç sevmesem de şuan top yapabilen topu ileriye taşıyabilen tek adamımız Emre yine fizik olarak kötü durumda. Emre formunu toparlamadıkça Baroni ye muhtacız ki Emre fit bile olsa Baroni daha skorer bir oyuncu. Sıkışan maçlarda kenarda bir koz olarak oturması çok şey demekti. Şimdi olamayacak öyle bişey. Bir de zaten salmaya küsmeye çok meğilli bir oyuncu.
    Ortasaha da bu hasas denge nasıl kurulacak bilmiyorum.
    Salih'i kazanmaya gitsek keşke.

Bu arada Kadleci kim arayıp bulduysa helal olsun adam sol bek falan değil, rezil ötesi bir hali var. Kesinlikle para verildi alındı vs diyerek üstüne düşülmemeli Hasan Ali bundan kat be kat iyi.

Ben zaten bu Hasan Ali olayını anlamadım. Adam geçen sene ilk yarı hiç fena sayılmayacak bir top oynadı o kadar yoğun tempoda. Yerli genç ve çalışkan olması da artı avantajı. Ama Ziegler bir geldi adam unutuldu gitti. Üstüne de bu alındı acayip bir paraya.
    Stoperde belki değerlendirebilir Kadlec. Yobo da berbat ötesi keza. Geçen sene niye nasıl aldılarsa bonservisini anlamıyorum, hep Fenerbahçeye kazık bunlar.

Daha Krasic Holmen alternatifsiz sağ bek olayı falan var. Say say bitmez

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Holmen transfer olurken çeşitli iddialar vardı, şimdi yine Holmen için gidecek söylentileri var. Şu meşhur planlama nasıl bir şey çok merak ediyorum, transfer dönemi bitse de anlasak.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Holmen transfer olurken çeşitli iddialar vardı, şimdi yine Holmen için gidecek söylentileri var. Şu meşhur planlama nasıl bir şey çok merak ediyorum, transfer dönemi bitse de anlasak.
    Ortasaha oyuncularının bir kısmını elden çıkarırız diye düşünüyorlardı muhtemelen. Olmayınca da Holmen'i satmak istemişlerdir.

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Sorun da bu işte, sonradan girme diye bir olay kalmadı yabancı oyuncularda.

Avrupa maçları için konuştum. Türkiye Kupası'ndaki rotasyonda da etkili olurdu.

Satın alma opsiyonu ne kadardı acaba.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Yalnız Emenike'yi kanada yazanlar var. Onlar benim gözümde tam bir futbol katili.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Emenike Spartak'ta ne yaptı? Bilmediğimden soruyorum değerini 4 milyon arttıracak ne yaptı yani?

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Emenike Spartak'ta ne yaptı? Bilmediğimden soruyorum değerini 4 milyon arttıracak ne yaptı yani?

Yıllık ne kadar alacak acaba ? İleride benim tahminim Webo yerine forma şansı bulacaktır. Çünkü Webo çok ağır kalıyor. Sow-Emenike-Kuyt üçlüsü iyi beslenirse golcü bir takım izleyebiliriz.

Stoch yerine keşke Krasic gönderilseymiş. Hem daha genç, hem de sezona daha istekli başlayan adam gönderildi. Hayırlı olsun diyelim iki transferde.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    6+0+4.Biz planlamamızı buna göre yaptık.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Ah Stochum ah

Geçen sezon yattın yattın sana iyi oluyor da işte neyse

Krasiç ve yobo da gönderilir , yobo çok kötü

Volkan - Gökhan - Kadlec - Bruno - Egemen - Topal - Emre - Raul - Sow - Kayt - Emenike
    Kadlec kadar gereksiz transfer görmedim ben adam yüzünden 1 gol yiyorduk daha fazlasını da yiyebilirdik.Hala diyorum Hasan Ali'ye güvenilmeli artık.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu arada sol kanadımızı paspastı gerçekten. Tüm atakları soldan yaptılar. Hasan Aliye burun kıvırıyorduk 2 gömlek üstüymüş Kadlec'in. Kadlec ancak iyi bir yedek oyuncu olabilir. Yabancı sol bek hakkımızı böyle bir oyuncudan yana nasıl kullandık anlamıyorum. Hakan Balta'ya benziyor tarz olarak ama bence ondanda aşağı kalitede.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kadlec'e fazla yükleniliyor. Öncelikle Ziegler'den kötü falan değil. Ziegler gibisi gelmedi dünyaya daha. Adam sol kanatta tek başına kalıyor. Bu adam sürekli bindirme yapan biri değil ki. Sow yanına gelmiyorsa orta sahaların yanına yanaşması gerekir. o da olmuyor. adam ayağına topu alıyor , önünde kocaman alan ve etrafında kimse yok. Bence Kadlec sorun değil. GG gelince daha çok işe yarayacak Kadlec. Baktık sol bekte olmuyor Egemen'in performansına göre sol stoper de yapabiliriz. Elimizde en iyi Türk sol bek var, rahat olun. Asıl sıkıntı Yobo, bir an önce kurtulmalıyız.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

herkes kadlec kadlec kadlec diyor. takım savunması diyeni görmedim henüz. kadlecin önünde adammı vardı?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Kadlec bana göre çok sağlam bir oyuncu.

Sağ tarafta Gökhan olmadığından oradan gidemiyoruz, geriye kalıyor sol kanat ancak Kadlec o kadar bindirme yapan bir oyuncu değil.

Bu yüzden göze çok batıyor, çok tek kalıyor çizgide Gökhan gelince Kadlec daha rahat olacaktır. Her 3 toptan 2'si sol tarafa atılmayacak en azından.

Savunma yönü çok iyi zaten Kadlec'in maç içinde de bunu görüyoruz zaten.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Bence Fenerbahçe'ye oyun stilinden dolayı Cardozo daha iyi giderdi.Emenike ile Sow aşşağı yukarı aynı özellikte oyuncular. Biz bunun sıkıntısını geçen Sene Umut-Burak ikilisini oynatarak görmüştük. İlerde top tutan yok. Arkası dönük duvar olan yoktu. Fenerbahçe'de aynı sorunla karşılaşabilir gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

mac konusuna da yazdim, esas sorun muhammetin de dedigi gibi savunmanin sagi. topuz zaten gokhanin cakma alternatifi, bir de ustune formsuz bir yobo. sag tarafimiz resmen felc oldu macta. mane kac kere geriye sarkip cizgiye indi sayamadim. sol taraftaki zaafiyetimiz rakip sag tarafa bir hucumcu daha koyunca basladi. esas bakmamiz gereken yer sag tarafimiz. mac boyu aksadi. yobo cok cok vasat sezon basi itibariyle. kafa olarak da pek dahil olamiyor maca. kadleci birakin, olmasa bile hasan ali var orda. o konuda rahatim ben. yobo ve stoch kontenjanin disindakiler olacak bence. epey bir stoperimiz var zaten kadroda.

emenike de alininca mevcut kadro yeterli gorunuyor, belki bir yerli forvet takviyesi olabilir. ya da altyapidan birini cikarmamiz lazim. belki bir de sag bek ama o da genc ve potansiyelli biri olmali, gokhanin arkasinda uzun sureler bekleyebilir.
    Last edited by TeNaciOUS MidFieLdeR : 07.Ağustos.2013 at 18:45

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Valla bi yerde yazmıştım ama nerde yazmıştım hatırlamıyorum, Bize sağ bek lazım, Topuz'dan sağ bek olmaz diye. Dün gördük normal bir kanat oyuncusu bile otobana çevirdi orayı, yarın bir gün kalbürüstü oyuncu sadece o bölgeyi kullanarak maçı kazanır.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bizim takım nasıl yıllardır sadece bir sağ bekle oynuyor orası belgesele bile konu olur bence. Çok takdir edilesi bir durum. Sadece bir adam oynuyor sağ bekte. Gurur duymalıyız bence. Aziz Yıldırım'a plaket verilmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

yazık oldu cardozo gibi adam varken emenikeyi aldılar sağolsunlar şl de yada uefada işe yarar ama ligde pek işe yarayabileceğini düşünmüyorum ligde 10 golü geçerse alıntılarsınız (derbi maçlar hariç)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Emenike'ye herkes ligde pozisyona giremez diye endişeleniyor ama elbet pozisyon bulacaktır. Karabükte 2 sezonda 30 gol atmış, rusyada ise 20 gol atmış aynı sürede. (sade lig maçlarında). Bence Türkiye'de daha çok iş yapar. Tank gibi adam.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

tank gibi olmak önemli değil bu takımda semih'te doğru düzgün 11 başlamadan gol kralı olmuştu

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Emenike,Cardozo'ya göre Fenerbahçe'nin sistemine daha çok uyan bir oyuncu.O yüzden doğru tercih yapıldığını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

fenerbahce standartlarinda oldukca iyi bir transfer donemi gecirdik. lig baslamadan iyi kotu bir kadro olustu, artik alternatif olabilecek yerli transferi yapilir en fazla. uzun zaman sonra ilk defa butun onemli transferleri sonuclandirarak sezona girmis olacagiz (:

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sag bek icin bence Serdar, Bekir'den de Topuz'dan da daha iyi alternatif olur. Ha Serdar'dan stopere alternatif olmaz ama. Konsantrasyonu ve aggression'u bu kadar dusuk bi stoper gormedim hayatimda. Eger sagbeke dusunmuyorlarsa onu yollayalim gitsin

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Adamın biri Cardozo'dan vazgecildi mi demis cevap bu

Kulubün reklam pazarlama müdürüymüs bu adam.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence yerli transferi olur bu saatten sonra.

Mesaj Yetkileri