Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçı Hangi Takım Kazanır ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

19 95.00%
  • Berabere biter

0 0%
  • Salzburg kazanır

1 5.00%
1 ile 30 arası toplam 114 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Salzburg | ŞL 3. Eleme Turu 2. Maç

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Frexy View Post
    Hocam yapmayın lütfen objektif olun , hücum oyunu kime karşı hücum oyunu rakip Avusturya'nın kıytırık takımı Salzburg farkındaysanız , Bursaspor , Kasımpaşa ayarında bile değil bugün.

Hücum hattında Sow'un uğraşları dışında ben çok iyi bir durum göremiyorum hele ki ortasahanın durumu rezil , dediğim gibi taraftarın tutmadığı düz oyuncu olarak gördüğü Meireles dahi oyunda çıkınca ne hallere düştüğünüzü ibretle izledik.

Savunma kalitesini kumaşını erkenden belli eder merak etmeyin hem Gökhan'ın ve Egemen'in sakatlığı bildiğim kadarıyla uzun bir sakatlık özellikle Gökhan , ligde ilk yarının ortası gibi döner , zaten form tutması ikinci yarıyı bulur bence çünkü ağır bir sakatlık futbolcuyu çok etkiler.

Avrupa Ligi diyorsunuz sizde kendi ağzınızla burası ayrı bir yer burası ayrı bir arena burası Şampiyonlar Ligi , Avrupa Ligi değil , karşınıza AEL Limassol , kötü bir Marsilya , çok iyi olmayan bir Mönchengladbach , BATE Borisov , Viktoria Plzen veya iyi durumda olmayan bir Lazio gelmeyecek artık. Arsenal , Milan , Schalke , Zenit , Lyon gelecek bu takımlarında hepsi Lyon hariç Fenerbahçe'yi rahat rahat eler.
    Salzburg'un ligi 3 hafta önce başladı. Kondisyon olarak şuan ligimizdeki her takımdan daha üst düzeydeler. 2. yarıda tempolarının bize kıyasla daha üst düzey olmasının sebebi de bu zaten. Ayrıca Avusturyanın kıytırık takımı dediğin Salzburg şuan ligimizden Galatasaray ve Fenerbahçe hariç her takımı eler geçer. Kasımpaşa ayarında bile değil lafınızı gülünç buluyorum zaten.

Orta saha sorunu takımda son birkaç yıldır var zaten yeni bir durum değil. Uzun uzun ayrıntısıyla açıklamaya gerek görmüyorum. Demek istediğim şey önümüzdeki birkaç haftalık süreci iyi çalışarak değerlendirirsek ve çok kötü bir kura çekmezsek, (Arsenal gibi) gruplara kalmak için bir şansımız var. %10'dan daha fazla olduğu da kesin bence.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Lord Black View Post
    Salzburg'un ligi 3 hafta önce başladı. Kondisyon olarak şuan ligimizdeki her takımdan daha üst düzeydeler. 2. yarıda tempolarının bize kıyasla daha üst düzey olmasının sebebi de bu zaten. Ayrıca Avusturyanın kıytırık takımı dediğin Salzburg şuan ligimizden Galatasaray ve Fenerbahçe hariç her takımı eler geçer. Kasımpaşa ayarında bile değil lafınızı gülünç buluyorum zaten.

Orta saha sorunu takımda son birkaç yıldır var zaten yeni bir durum değil. Uzun uzun ayrıntısıyla açıklamaya gerek görmüyorum. Demek istediğim şey önümüzdeki birkaç haftalık süreci iyi çalışarak değerlendirirsek ve çok kötü bir kura çekmezsek, (Arsenal gibi) gruplara kalmak için bir şansımız var. %10'dan daha fazla olduğu da kesin bence.
    Fenerbahçe elediği için bu kadar büyütmenize gerek yok hocam , bize Schalke çıktığında kendi çapınızda Schalke'yi küçük görüyordunuz , şimdi çıksın size bir Schalke'de bakalım neler yapabileceksiniz rezil oyununuz ile.

Kasımpaşa , Salzburg'u her türlü geçerdi bu lafımın da sonuna kadar arkasındayım.

Tamam %10 olmayabilir ama en fazla %20-25'tir , bu takımlara karşı o rezil oyun ile.

Kendimizi kandırmayalım lütfen.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Frexy View Post
    Fenerbahçe elediği için bu kadar büyütmenize gerek yok hocam , bize Schalke çıktığında kendi çapınızda Schalke'yi küçük görüyordunuz , şimdi çıksın size bir Schalke'de bakalım neler yapabileceksiniz rezil oyununuz ile.

Kasımpaşa , Salzburg'u her türlü geçerdi bu lafımın da sonuna kadar arkasındayım.

Tamam %10 olmayabilir ama en fazla %20-25'tir , bu takımlara karşı o rezil oyun ile.

Kendimizi kandırmayalım lütfen.
    Seviyeli ve mantık çerçevesinde konuştuğumuz sürece cevap veririm ama şu yazdığınız şeyi dönüp tekrar okuyun isterseniz. Cevap verilecek bi yanı kalmamış.

Mesaj Yetkileri