Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi taktiği beğendiniz?
- Voters
- 11. You may not vote on this poll
-
Baldemir 4-3-3
-
Baldemir 4-2-3-1
-
Baldemir 4-3-1-2
-
08.Ağustos.2013, 17:36
@Bariscamur
İyi bayramlar. Neymar tam olarak Pivot Santrafor görevini yerine getirebilir mi ? Muallak. Bende aynı tipde bir oyuncu var; Lukas Podolski Neymar gibi AML oynayabilme kapasitesi de var ben AML'de kullanıyorum ligde 23 maçta 20 golü var. Neymar da aynı şekilde kullanılırsa bu performansı çıkarabilir, Pivot pozisyonundan daha verimli olacaktır. Bir arka sayfada sistem için bir Pivotta olması gereken özellikleri yazdım, ona bir göz at. Kadronda buna müsait tipte bir oyuncu varsa oynat yoksa takviye et çünkü Pivot sistemin işlemesi adına çok çok önemli.
Daha önce de her şey dizilimi ayarlamakla, oyuncuları dizmekle yeterli değil diye önceki sayfalarda uzun uzun yazmıştım. Taktiği tetikleyen sayısız etken var. Takımın genel sistemi kadar, Sizin Genel ve Maç antrenmanında taktik çalışmalara ne kadar zaman ayırdığınız, takım uyumu, taktik uyumu vs bunlar hepsi süreç işi. Her şeyi yerli yerinde yaptıktan sonra artık tıkır tıkır işleyen bir sistem halini alacaktır. Ben şuan Fenerbahçe'yi yönetiyorum ligde 25 maçta 22 galibiyet 3 beraberlik almış durumdayım ve Şampiyonlar Liginde çeyrek finaldeyim. Mekanizma yerli yerine oturduğu zaman tıkır tıkır işleyecektir.
Mesaj Yetkileri