http://www.youtube.com/watch?v=Yqjg-tj8cZY
Arsenal'i eleyeceğinize inanmıyorsanız boşa zaman harcayıp maç falan yapmayın bence.
http://www.youtube.com/watch?v=Yqjg-tj8cZY
Arsenal'i eleyeceğinize inanmıyorsanız boşa zaman harcayıp maç falan yapmayın bence.
Pekii sen böyle diyorsan çıkmayız maçlara.
Yolladığın link bir final maçı yani tek maçlık bir sistem her şey olabilir ki görüldüğü üzere penaltılarda kazanıyorsunuz. Buraya bunu koymanın mantığı yok açıkcası. İkili maçlar da büyük takımlar daha etkin ve ağır basan taraf olurlar.
Karamsarlık yok hucüm ayaklarımıza güveniyorum maçlar çok gollü geçicektir bence onlarında hucüm yönü çok sağlam. Salzburg maçında ki defans olursa içerde dışarda 5'lerler bizi ancak daha sağlam bir kurgu ile oynarsak içerde bir galibiyet dışarıda da o skoru koruyacak bir sonuç ile tur imkansız değil.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Sociedad Geçen senki teknik direktörü "FRANSIZ" bir tek adamdı.Rennes takıma gitti.
Bu sene "O GEÇEN SENEKİ "TİK TAK" PASA DAYALI GÖZ HOŞ GELEN" oyunu oynarlar mı ? Soru işareti o..
Bizim takıma gelince bizim takımın ayakları cok kaliteli.Bakalım Ersun hoca ne kadar etkiliyicek.Takımımızda.7 tane oyuncu banko avrupa her kulubunda cok rahat oynar.Tabi bu biraz da taktik.
Gelecekten gelen alıntı @spy94 Saygılar![]()
Ne egom var ne kompleksim.Sadece halen bu fenerbahce düşmanlığını anlayamadım gitti.Sanki 30 yıldır hiç bir takım yapmamaış gibi.Sanki 2007'de külüp başkanları otel'den cıkıp "GALATASARAY" şampiyon olacak dememiş gibi.
Malatya maçında teşvik verilmemiş gibi.İstanbulspor maçında 90 + 6 Sırf galatasay gol atsın diye maç uzatılmamış gibi..
Kocaelispor maçında son dakikasın da hakem penaltıyı hediye etmemiş gibi ?
Denizlispor başkanın "DENİZLİ LİGDEN DÜŞERSE LİGDE ELİ ÇANTALI GEZEN ADAMLARI AÇIKLARIM" dememiş gibi.
GS spor kulubu "DENİZLİSPOR MAÇINDA KAYIP 1MİLYON DOLAR DAVASINDA BASKIN YEMEMİŞ GİBİ"..
Sen ne diye bizden anıt kanıt istiyorsun.O zaman bana bunların anıt kanıt sun bende sana o maçın anıt ve kanıtı sunarım...
Hatta ben sana daha yaralı bilgi veriyim..perşemnin gelişi çarşambadan belliymiş meğer (!)
16.04.2011 Ankaragücü 5 - 3 Bucaspor
24.04.2011 Bucaspor 3 - 5 Fenerbahçe
ne tesadüf ki iki maçın ilk yarsınıda "BUCASPOR 2-1 ÖNDE KAPAMIŞ"..
Bir şeyler bir şeyler
Tamam gelsin bakalım![]()
Last edited by petrol_fb12 : 09.Ağustos.2013 at 18:21