Sayfa 836 / 896 İlkİlk ... 336736786826834835836837838846886 ... SonSon
25,051 ile 25,080 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Emenike, Cardozo'dan daha yararli olacaktir.

Bide hava limaninda sakizini oyle cignemesi bi benimi gicigima gitti bildigin Sarkozy-Melih Gokcek karisimi olmus

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yöneticilerin dediklerine pek takmayın, onlara göre ne dünya yıldızları geliyordu, 24 saatte transferler bitiyordu vs.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Emenike daha iyi oldu bana kalırsa. Ligi tanıyor, Avrupa'da belli bir tecrübe edindi. Yaş itibariyle de daha faydalı olacağını düşünüyorum, hayırlı olsun. Stoch'un kiralanması ise mantıklı olmuş. Aslında hazırlık döneminin en iyilerinden biriydi, kendini toparlamıştı ama bir türlü takımda yer bulamadı. Tribünde oturacağına PAOK'da oynasın, değer kazansın, sezonu boş geçirmesin.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Halen daha bu takımın ihtiyacinin forvet olduğuna inanmıyorum. Bu takıma topu ileriye taşıyabilecek çalım atabilecek oyun sıkıştığında açabilecek bi oyuncu lazım. Koskoca takımda çalım ata(bilecek)n oyuncu sayısı 3 veya 4ü geçmez. Ve buna rağmen Miro gibi bi oyuncuyu da göndermek ayrı bi ilginç geldi bana.

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Fener bu sene de sag bek icin gg yedek almayacak herhalde topuz dan sag bek olmaz hadi yönetiminiz transfer yapma özürlü ersun yanal da mi bilmiyor.!?fenere gelen teknik direktörler nedense bi acayiplesiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mustinho03 View Post
    Fener bu sene de sag bek icin gg yedek almayacak herhalde topuz dan sag bek olmaz hadi yönetiminiz transfer yapma özürlü ersun yanal da mi bilmiyor.!?fenere gelen teknik direktörler nedense bi acayiplesiyor.
    Topuz lig standartlarının üstünde bir oyuncu, yedek için ideal. Sağ bek için transfere ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Gökhan sakatlanan bir oyuncu. Çok yıpratılıyor zaten. Topuz'da cezalı olsun. Bekir'i ilk on bire yaz. Önemli bir lig veya Avrupa maçında alternatifimiz yok. Bence kesinlikle sağ bek alınmalıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

O öyle olursa bu böyle olursa ile transfer mi yapılır? öyle olursa her pozisyona 3 alternatif gerekir minimum. 33 oyuncu ile mi girelim sezona.

Kaldı ki Orhan Şam'ı aldık bir kaç sene önce. Anadoluda en göze batan sağ beklerden biriydi. Ne oldu? Bu adam bek falan değil dedik. Gitsin dedik. Yine aynısı olacak. Alabileceğimiz sağ bek mi var sanki piyasada. Yada kupalar hariç maksimum 6-7 maç oynayacak adam 3-4 milyon euro verip veysel sarı'yı falan mı alalım? Mantıklı gelmiyor bana.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bekir bir hata yapınca kimse birşey dememeli o halde...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Bekir bir hata yapınca kimse birşey dememeli o halde...
    mantikli

zaten soylenmis, gg nin yerini doldurabilecek bir tane sag bek soyleyin yedekte oturmayi dert etmeyecek. yabanci da alamazsin kontenjan durumundan. elinde orda oynayabilecek 2 tane de oyuncun varken sag bek gereksiz. gg yokken de 1-2 hatayi buyutmemek lazim, gg varken de bunlari yasiyoruz zaman zaman. belki okan alkan uzerinde durup kendi icimizde bu sorunu halledebilirdik ama olmadi. topuz ve bekirle iyi kotu idare edicez. sali gunu topuz cok kotuydu o bolgede ama bir kac mac ustuste oynadi mi orda o da yerine alisir, faydali olmaya baslar.

kadro artik tamam, bundan sonra daha cok gelecege yonelik potansiyelli yerli oyunculara yonelmek lazim. ozellikle forvet mevkii.

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Quote Originally Posted by Estranged View Post
    Topuz lig standartlarının üstünde bir oyuncu, yedek için ideal. Sağ bek için transfere ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum.
    Yapma allah askina hadi ligde idare ettin diyelim avrupa ne olacak?fener ceza almazsa ve avrupa yoluna devam ederse ve gg sakatlanir veya cezali olursa ne yapacaksiniz?bence yobo yollanmali ve bir sag bek alinmali gg ve mehmet topuzun yoklugunda bekir i koyarsan sag bek'e otoban'a cevirirler orayi

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    mantikli

zaten soylenmis, gg nin yerini doldurabilecek bir tane sag bek soyleyin yedekte oturmayi dert etmeyecek. yabanci da alamazsin kontenjan durumundan. elinde orda oynayabilecek 2 tane de oyuncun varken sag bek gereksiz. gg yokken de 1-2 hatayi buyutmemek lazim, gg varken de bunlari yasiyoruz zaman zaman. belki okan alkan uzerinde durup kendi icimizde bu sorunu halledebilirdik ama olmadi. topuz ve bekirle iyi kotu idare edicez. sali gunu topuz cok kotuydu o bolgede ama bir kac mac ustuste oynadi mi orda o da yerine alisir, faydali olmaya baslar.

kadro artik tamam, bundan sonra daha cok gelecege yonelik potansiyelli yerli oyunculara yonelmek lazim. ozellikle forvet mevkii.
    Forvet asina mi yatacaksiniz yahu size oyunu kilitlendiginde oyunu acabilecek oyuncu lazim.salzburg deplasmaninda gördük nasil bir oyun oynandigini.eger alves olmasaydi ve de salzburg'un forvetleri biraz daha becerikli olsaydi simdi herkez topa tutmusdu yobo yu meireles'i vs..senin takiminda oyun kilitlenice oyunu acabilecek adam olmadiktan sonra 5-6 forvet al takima ne fayda topu ileriye tasiyabilecek adam lazim size.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Savunmada Alves'i çıkart defans çöker. Savunmayı toparlayan sadece Alves. Buna sağ bekin ve stoperin uyuzluklarıda eklenince iyice berbat bir defansa sahip oluyoruz. Hiç umudum yok bu takımdan.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Savunmada Alves'i çıkart defans çöker. Savunmayı toparlayan sadece Alves. Buna sağ bekin ve stoperin uyuzluklarıda eklenince iyice berbat bir defansa sahip oluyoruz. Hiç umudum yok bu takımdan.
    kadleci unutmussun bence bu sezonun en büyük kazigidir bu eleman.. ziegleri mumla aratacak bize.. sag bek gökhan gelince düzelir stoperede egemen gecer yoboda fazla israr edilmemeli tamamen bitmis artik ayakta zor duruyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Evet, Kadlec'de hiç bir artısı olmayan düz bir oyuncu. Bunu ileride daha iyi anlarız gibi geliyor. O zaman ortaya çıkar neyin ne olduğu. 2 derbi maçta gol yedirirse savunan kimseside kalmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by mustinho03 View Post
    Forvet asina mi yatacaksiniz yahu size oyunu kilitlendiginde oyunu acabilecek oyuncu lazim.salzburg deplasmaninda gördük nasil bir oyun oynandigini.eger alves olmasaydi ve de salzburg'un forvetleri biraz daha becerikli olsaydi simdi herkez topa tutmusdu yobo yu meireles'i vs..senin takiminda oyun kilitlenice oyunu acabilecek adam olmadiktan sonra 5-6 forvet al takima ne fayda topu ileriye tasiyabilecek adam lazim size.
    Benim yazdýklarýmla ne alakasý var. Bence kadro yeterli. Ancak forvette tümü yabancý, o bölgede alternatif ve genç bir yerliye ihtiyaç var, hepsi bu. Demek istediðim bundan ibaret. Ersun hoca kör mü ki o ihtiyacý görmesin. Gerek duymuyor demek ki amc transferine.

Gg için de şöyle. Misal sizde selçuk un yedeği var mi? Bazı oyuncular özeldir, yerini dolduramazsın. Gg de bizim için öyle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Kimse ama hiç kimse Ziegler'i aratamaz.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Kadlec'e biraz haksizlik ediyorsunuz. Ozellikle taktik anlamda o kadar da kotu bir oyuncu degil

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kadlec stoper olarak oynatılsa bana göre hem takım adına hem de kendi adına çok verimli olabilir herşeyden öte gram daha iyi olmadığı, sırf CV'si ve yabancı sevdasından dolayı tercih sebebiyeti dolayısıyla Hasan Ali'ye büyük haksızlık olmaz. Aykut Kocaman gitti Ziegler'i getirdi dünyanın en berbat beklerinden biri Hasan'ı alakasız bir şekilde kesti, aynısı tekrar olmasın.
    ...

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Kadlec stoper olarak oynatılsa bana göre hem takım adına hem de kendi adına çok verimli olabilir herşeyden öte gram daha iyi olmadığı, sırf CV'si ve yabancı sevdasından dolayı tercih sebebiyeti dolayısıyla Hasan Ali'ye büyük haksızlık olmaz. Aykut Kocaman gitti Ziegler'i getirdi dünyanın en berbat beklerinden biri Hasan'ı alakasız bir şekilde kesti, aynısı tekrar olmasın.
    Kesinlikle katılıyorum Kadlec stoperde yer almalı HAK şans bulmalı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Kadlec savunma yönüyle Hasan Ali'den gram değil, tonlarca daha iyi. Hasan Ali bi kere hava topu alamıyor, sıçrama diye birşey yok adamda.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@ForsakeN

İyi işte kafa toplarında iyiyse tam da Stoper olacak adam. Bize hücumcu bek lazım, bunlar olmadığı zaman inanılmaz gömülüyoruz. Zaten ilerideki kanatlar kanat değil, Top sürme yok, Adam eksiltme yok, Orta açma yok. Bekler de bunu yerine getirmediği zaman inanılmaz düz bir takım hüvüyetinde oluyoruz.
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Kadlec bence sol bek değil, hele de Fenerbahçe sol beki hiç değil. Bizim sol bekimiz sürekli bindirme yapmalı adam geçebilmeli ayağı yumuşak olmalı pas oyununa katılmalı.
    Andre Santos kısacası en yakın geçmişten.

Bu özellikleri bir arada her zaman bulmak elbette çok zor ama mutlaka ve mutlaka olması gereken bişey var o da tempo. Kadlec de bir gram tempo yok. Fmdeki work rate ve stamina karışımı diyeyim ben size. Hasan Ali de bunlar fazlasıyla mevcut hızı da cabası.
    Sürekli gidip gelmesi lazım savunmayı da mümkün olduğu kadar iyi yapması lazım.

Savunma yönü zamanla geliştirilir lakin hücum stamina work rate bunlar oyuncunun doğasında yoksa daha sonra geliştirmek çok zor.

Kadlecin bir diğer kötü yönü sol bek orjinli olmadığı için acayip derecede içeri stoperin yanına kaçıyor kanatı bomboş bırakabiliyor. Salzburg maçında sağ kanat kaç kere Kadlec ile karşılaşmadan cezasahasına girdi ya da girmeden orta yaptı.
    Savunma diyoruz ama bu özelliği ile de çok gedik verdi. Çok da iyi bir savunmacı diyemeyiz o yüzden.

Hoş tek başına sol kanatta olmasınında katkısı var ama bunları minuma indirecek bir oyuncu sececeksin bu sistemde oynayacaksan ya da sistemi değiştireceksin bu adamla oynayacaksan.

İkisi de olacak gibi değil bu Kadlec le sezon bitmez kısacası

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ne kadar da emin konuşuyor, keşke diyorum. Ancak dediğime ben bile inanmıyorum.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Tek sorun hangi 2 yabancı gidecek demis. Kaka gelsinde gidebilecek yabancı çok.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by attirson View Post
    2.8 alacak dediği an güldüm kendi kendime

9 Milyon kazanan adam bir anda asla o kadar inmez. Yıllık 4-5 milyonu zaten elini sallasa Katar klüplerinden alır..

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Hayatımda gördüğüm en uyduruk transfer sistemidir Fenerbahçe'nin sistemi de.

Benim bildiğim eğer yabancı sorunu varsa ve üzerine ekleme yapacaksan önce satılacak oyuncular belirlenir ve onlar satılır. Ondan sonra oyuncu alınır ancak yok böyle bir şey..

Şişirdiler kadroyu şimdi neresi eksik göremiyoruz bile ne satılacak adam belli, ne de alınacak. Halen daha şişirme derdindeler. Adam alacaksan al ama şu elindeki gereksiz adamları sat önce planlamadan falan bahsetmeyin bana böyle planlama yapılmaz.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    2.8 alacak dediği an güldüm kendi kendime

9 Milyon kazanan adam bir anda asla o kadar inmez. Yıllık 4-5 milyonu zaten elini sallasa Katar klüplerinden alır..
    Niye öyle bakıyorsun ki olaya. Külüp 2.8 verir sponsorlar, reklamlar derken olur o 9 milyon euro. Bugün BJK Ronaldinho'yu alabilseydi bütün oyuncu yükünü kulup mu karşılayacak sanıyordunuz? Kaka geliyorum desin yeter ki ona sponsor olucak bi dünya marka bulursunuz.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Niye öyle bakıyorsun ki olaya. Külüp 2.8 verir sponsorlar, reklamlar derken olur o 9 milyon euro. Bugün BJK Ronaldinho'yu alabilseydi bütün oyuncu yükünü kulup mu karşılayacak sanıyordunuz? Kaka geliyorum desin yeter ki ona sponsor olucak bi dünya aracı bulursunuz.
    Dostum sponsor direk oyuncuya mı veriyor parayı ?

Benim bildiğim para klübe gelir ve klüp oyuncuya yansıtır. Adamın söylediği para 2.8 ise sponsor parası da mantıken içindedir..

2.8'e bu iş imkansız ben o kadar diyorum, Kaka gelir şuan ki durumu çok da iyi değil ancak mevcut yönetimle sanmıyorum.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Baroni gitmez kesin. Yobo ve Krasic olabilir.

Bana kalırsa balon. Kaka'nın geleceğini bizimde öyle bir işe giriştiğimizi sanmıyorum. Ha kulüp bir yalanlama yaparsa belki birşeyler olabilir diye aklımdan geçirebilrim.

Mesaj Yetkileri