-
12.Ağustos.2013, 04:34
Ben ileri üçlüyü bugün hiç beğenmedim.
Sanarsın adam eksik diye halı sahaya çağırmışlar, bir isteksizlik vardı ileride. İkinci yarı biraz düzelir gibi oldu ama kart ile işler zaten savunmaya döndü.
Bir kaç sezondur kadro planlaması ve transfer planlaması adı altına yapılan takım katliamın'dan nefret ediyorum. Bu kadar paralar harcanarak halen istediğimiz futbolu yaratamadıysak zaten büyük bir sorun var demektir..
Emenike'den bende çok ümitliyim ancak Sow'un kanatta oynatılıp, çürütüldüğünü görünce yeter demekten alamıyorum kendimi. 4-4-2'yi mevcut kadro ile oynamak çok mu zor yahu ?
Sol kanat bugün bom boştu, öyle saçma bir taktiğimiz var ki şuan oyuncular dönüşümlü forvete geçiyor ama Sow forvete geçince onun yerine Webo sola geçmiyor. Hasan 2-3 pozisyonda soldan atak başlatmak istedi ama bir baktı kendisinden başka kimse kalmamış..
Sow forvet oyuncusu arkadaş, olmuyor işte adam da belli ki rahat değil o pozisyonda. Caner'i sol tarafa koymak çok mu zor ?
Sow - Emenike forvet, Caner ve Kuyt kanat olur. Ortasaha zaten bol alternatifli ama yok biz Sow'u kanatta çürütücez.
2 sezondur çektiğimizi ne desek anlatamayız sanırım.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
Mesaj Yetkileri