Anket Sonuçlarını Görüntüle: Süper Kupayı Hangi Takım Kazanır ?

Voters
49. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

23 46.94%
  • Galatasaray

26 53.06%
Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon
241 ile 270 arası toplam 282 sonuç

Konu: Süper Kupa Karşılaşması | Fenerbahçe - Galatasaray | Şampiyon Galatasaray

Kötüler:Selçuk-Drogba-Semih-Amrabat-Hamit
    İyiler:Hakan Balta-Sneijder-Melo-Muslera

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Elinde Alper ve Salih gibi aslında o pozisyonun tam da oyuncusu varken -Ofansif Orta Saha- sen gidip senelerdir Ön libero oynayan ve Alex gittikten sonra mecburiyetten dolayı Ön ortasahada oynatılan Cristian Baroni'yi -Yeteneklerinin o pozisyon için kısıtlı olduğunu bile bile- oynatıyorsan daha ne diyeyim ki. Sanki Ersun Yanal geçen sezon Uzay liginde takım yönetiyordu. Ulan hiç mi bizim nelere isyan ettiğimizi görmedin be adam ? Hiç mi görmedin ki hala o Allah'ın cezası dandik sistemle, şu takımı ezdire ezdire oynatmaya mahkum bırakıyorsunuz ? Bu kadar bütçesi olan takım hala futbol fakiri Bekir, Cristian, Caner, Selçuk gibi adamlara bel bağlıyor. Sen kupa kazansan ne ? Sen futbola ihanet ediyorsun, kaybetmekten doğal ne olabilir.

Tebrikler Galatasaray.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İlk yarının son 15 dakikası ve 120. dakikaya kadar müthiş bir futbol oynadık.Sneijder,Melo,Drogba,Semih,Muslera,Hakan,E boue güven verdiler,Selçuk kötü oynamasa da pek taşın altına elini koymadı.Amrabat ve Hamit bildiğimiz gibilerdi.Gökhan'da memnun etti beni.Umut ve Erman oyuna sonradan girmelerine rağmen beni tatmin eden bir top oynadılar.

Drogba başta olmak üzere çok fazla pozisyon kaçırdık,daha doğrusu Mert iyi kurtardı ve maçın adamı olmayı hak etti.

Son lafımda ATV yorumcularına; Çıldırdım,bu kadar taraflı bir yorumculuk olamaz.Gürcan Bilgiç gibi bir holiganı oraya oturtmak ne amaçladır ? Maçı izleyeyim diyorum,adam antin kuntin laflar söyleyip beni çileden çıkardı.

Tebrikler Galatasarayım !

Edit:

Semih'e parantez açmayı unuttum,Allah'a şükürler olsun ki bugün çok önemli bir rahatsızlık yaşamadı,çünkü kafasına bir dirsek,bir tekme ve bir top darbesi yedi,yine de sahada kaldı Aslan.Eğer kaptan olmayı hak ediyorsa,Semih hak ediyordur,zamanı geldiğinde o pazubandını Semih'in kollarında görürüz inşallah.

Çok şükür ki Galatasaraylı,çok şükür ki Galatasaray'da oynuyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Takımlar forvet bulamaz, Fenerbahçe de Sow diye Ligin Drogba dan sonra ki uzak ara en iyi forveti var adamı sola hapsederler.

Sow Webo dan daha iyi tek forvet oynayamıyor mu ?
    Caner Sol da Sow dan daha mı kötü oynar ?
    Bu Sow Fransa liginde 4-3-3 ün tek forvetinde gol kralı olmadı mı ?
    Niye bu hocalar böyle saçma hayallere girerler ?
    Fenerbahçe Eskişehirspor mu da 3 resmi maçta da Anadolu mantığında futbol oynuyor.

Ersun hocanın direk yüzüne sormak isterim bu soruları.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Quote Originally Posted by grkm33 View Post
    O kadar zekilikten bahsediyorsunuz ama hala Hamit'i oynatıyor Sinyor Terim
    13 kupalı Sinyor Terim.Türkiye nin en çok kupa sahibi Sinyor Terim.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hamit ısrarı konusunda beklentileri de göz önüne almak lazım. Melo'nun önündeki gruptan esas beklenen şey hücum ve Hamit bu konuda kötü. Fatih Terim onun pozisyon bilgisinden, savunmadaki hamlelerinden faydalanmak istiyor olabilir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Öncelikle kalecileri tebrik etmek gerek. Özellikle Mert Günok, burada kendisini küçümsedim falan ama maç eksiği bulunan bir kaleciye göre muhteşem bir performans gösterdi. Bu performansından sonra daha çok şans bulacağını ve artık yavaş yavaş kaleye geçeceğini düşünüyorum. Bu sene Fenerbahçe için geçen senenin kopyası, değişen birşey yok. Orta saha ağır kalıyor, birbiriyle uyumsuz. Takım kaleye gidemiyor, çok ağır kalıyor. Zaten bu kadar çok merkezi orta saha ile atak yapamazsın. Bu oyunla Arsenal'i geçmesi çok zor. Galatasaray zaten başından beri favoriydi, neden favori olduğunu da oynadığı oyun ile gösterdi. Gerçekten çok iyi oynadı. Özellikle rakip 10 kişi kaldıktan sonra çok net fırsatlar kaçırdı. O kadar pozisyona rağmen 90 dakikanın 0-0 bitmesi şaşırtıcı geldi bana. Galatasaray'ı tebrik ederim, sezon öncesi başarılı sonuçlarla ayrılması takıma moral, motivasyon olarak olumlu yansıyacaktır.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

"Her maçımı cennetteki annem için oynuyorum." - Mert Günok

Başka söze gerek var mı
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Burak gidici beyler.Kupa törenin de ki davranışlarından sezdim.

17 milyon euro üstünde ki paraya eyvallah derim,aşağısı olmaz.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Burak gidici beyler.Kupa törenin de ki davranışlarından sezdim.

17 milyon euro üstünde ki paraya eyvallah derim,aşağısı olmaz.
    Bırakılmaz burak yılmaz sakatlığı filan vardır çok abartıyorsunuz ya da fatih terimle ufak pürüzler vardır koşu mesafesi hakkında olağan şeyler bunlar abartmanın anlamı yok gol krallığını bu sezonda kimseye bırakmaz kral

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Bırakılmaz burak yılmaz sakatlığı filan vardır çok abartıyorsunuz ya da fatih terimle ufak pürüzler vardır koşu mesafesi hakkında olağan şeyler bunlar abartmanın anlamı yok gol krallığını bu sezonda kimseye bırakmaz kral
    Valla ben abartmıyorum kendisi fark ettiriyor zaten.

Meireles, Emenike ve Volkan geldiğinde takım biraz daha toparlanacaktır ancak bizim en büyük eksiğimiz adam eksiltme özelliği olan bir oyuncumuzun olmaması. Bir kanat oyuncusu veya bir 10 numara oyuncusu alınmalıydı mutlaka.

Bu arada GS'yi tebrik ederim, güzel bir futbolla kazandılar.
    Burak

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Valla ben abartmıyorum kendisi fark ettiriyor zaten.
    Üst düzey bir bitirici oyuncuya ihtiyaç var burak tam da son yıllarda aradığımız adam

Son olarak şampiyonluk madalyaları fenerbahçeye verilmiş diyorlar kupayı da tam olarak vermedi Yıldırım Demirören ayrıyetten konfetilerin erken patlaması da ayrı olay...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Üst düzey bir bitirici oyuncuya ihtiyaç var burak tam da son yıllarda aradığımız adam
    Ben satılsın demiyorum ki,davranışlarından zaten kendisinin mutlu olmadığını fark ettim ve bunu gidiyor diye yorumladım.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ben satılsın demiyorum ki,davranışlarından zaten kendisinin mutlu olmadığını fark ettim ve bunu gidiyor diye yorumladım.
    her şeyi çok abartıyosunuz valla geçen beşiktaş maçında da böyle denmişti sonrası malum bu arada 25 m € dan aşağıya satılması net kazık yemek bana göre abuk subuk adamların 30 - 40 m € ettiği piyasada

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bu Sow Fransa liginde 4-3-3 ün tek forvetinde gol kralı olmadı mı ?
    Yanlış bilmiyorsam o sezon sağında Hazard solunda Gervinho arkasında da Cabaye vardı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Facx View Post
    her şeyi çok abartıyosunuz valla geçen beşiktaş maçında da böyle denmişti sonrası malum bu arada 25 m € dan aşağıya satılması net kazık yemek bana göre abuk subuk adamların 30 - 40 m € ettiği piyasada
    Tamam,inşallah dediğin gibidir ama ben hala gideceğini düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Yanlış bilmiyorsam o sezon sağında Hazard solunda Gervinho arkasında da Cabaye vardı
    Hazar kesin yoktu Gervinho dan emin değilim

Ben de yanılabilirim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Time Cris View Post

Ben de yanılabilirim
    arkadaş doğru söylüyor solda Hazard sağda Gervinho vardı.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

keşke şu pozisyon gol olsaydı, bu kadar güzel getirişe bi gol yakışırdı
    http://s1.directupload.net/images/130812/bckoecfy.swf
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Yuh aynı anda paylasmıslar.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Galatasaray'ı tebrik ederim.

Fenerbahçe'ye gelirsek, Kadlec stoperde bana göre çok çok iyi oynadı. İyi savundu bunun yanında kaleye girecek bir topu çıkardı..

Başarılı bir görüntü çizdi ve Alves'in yanına çok rahat geçebileceğini gösterdi. Ancak anlamadığım şey bu yabancı oyuncuların bize gelince neden bu kadar düşüncesiz olduğu ?

Alves'in yaptığını ben başka bir türden açıklayamam, bu kadar tecrübelisin iyisin şahsen ben hayranım oradaki performansına ancak böylesine bir maçta bu kadar çocukça bir hatayı yapıyorsun.

Sanırım maçtan önce bu maçın tribün ve takım için önemini anlatmadılar. Alves'e yakıştıramadım, yakışmadı. Umarım o da Meireles gibi bize geldikten sonra kırmızı kart yedi, yiyecek durumuna düşmez.

Sow'a bugün ne oldu çözemedim zaten 2 kere topu ıskaladı ki birisi mutlak gol pozisyonu idi. Derbinin kaderini bana göre Alves değiştirdi ve bir kupadan etti bizi. Çünkü eğer atılmasaydı Drogba'ya nefes aldırmamıştı ve öyle de devam edecek gibiydi.

Bekir de çok sağlamdı, hareketleri falan olumluydu bugün ofansif de çok bir şey yapamayınca kupadan olduk. Tekrar tebrik ederim Galatasaray'ı ve taraftarı...

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Time Cris View Post

Ben de yanılabilirim
    hazard 18 yaşından beridir 11 de oynuyo ki ben fifada lille i seçiyodum hazard - sow - gervinho için

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Alves dışındakilerin ne kadar çöp olduğunu anlatan bir pozisyon. Drobga çok kaliteli bir oyuncu. Bizde olsa kesin sağ açıkta felan bulurdu kendini.

Bu arada :

Süper bir mizahsen.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    keşke şu pozisyon gol olsaydı, bu kadar güzel getirişe bi gol yakışırdı
    http://s1.directupload.net/images/130812/bckoecfy.swf
    Boşa övmek için demiyorum ancak bunu yapabilen belki 4-5 adam vardır futbol tarihinde. Dripling ile sıyrılan çok var da, hem vücudunu hem de tekniğini bu kadar üst düzey kullanan başka birini son zamanlarda görmedim. Bi de bu adam 35 yaşında. En iyi dediğimiz yerli oyuncularımızın 35 yaşında 10 kilo fazlası vardı.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bu kadar kötü bir hakem görmedim ben amrabat daha 30. dakikada atilmaliydi 4-5 faul yapti arka arkaya kart bile görmedi Alves ilk faulünde ilk sariyi ikinci faulünde ikinci sariyi gördü aniden sanki yukarlardan talimat verilmis gibi... fenerbahce ilk yari galatasaraydan daha iyiydi kirmizi karttan sonra oyundan koptuk tamamen.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sen başka maç izlemişin emmi.

Bu arada Burak'ta bana cevabını vermiş sanırım ;

Affet ''gral''

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    bu kadar kötü bir hakem görmedim ben amrabat daha 30. dakikada atilmaliydi 4-5 faul yapti arka arkaya kart bile görmedi Alves ilk faulünde ilk sariyi ikinci faulünde ikinci sariyi gördü aniden sanki yukarlardan talimat verilmis gibi... fenerbahce ilk yari galatasaraydan daha iyiydi kirmizi karttan sonra oyundan koptuk tamamen.
    Amrabat atılsa diyen biri futbol maçlarında sahada oyuncu kalmasın demek istiyodur. Her oyuncu öyle Fauller yapar.

Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon

Mesaj Yetkileri