1 ile 30 arası toplam 535 sonuç

Konu: Oymak Beyi Diaz ve Çekirgeleri Devler Ligine Sıçradı | Les Crocodiles [4.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ufak bi lig açmayı düşündüm. Letonya falan büyük lig geldi gözüme Faroe adalarını açtım isimleri çok tuhafıma gitti izlanda gibi aynen. San marino ligine girdim yarım yıldız faroe adaları lüks kaçtı 1 yıldızdı bi takım alıcam şimdi san marino ligi

Quote Originally Posted by sowkay View Post
    Ufak bi lig açmayı düşündüm. Letonya falan büyük lig geldi gözüme Faroe adalarını açtım isimleri çok tuhafıma gitti izlanda gibi aynen. San marino ligine girdim yarım yıldız faroe adaları lüks kaçtı 1 yıldızdı bi takım alıcam şimdi san marino ligi
    Abonen olmazsam nokta noktayım asndf Sana da başarılar Diaz kardeşim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Chakemate View Post
    Abonen olmazsam nokta noktayım asndf Sana da başarılar Diaz kardeşim
    çift kariyer yayınlamak istiyordum fakat yasak galiba yoksa zevkli olurdu

çift kariyer yayınlamak istiyordum fakat yasak galiba yoksa zevkli olurdu
    Bi hesap daha aç asdkjanfm Aman forum görevlileri görmesin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Chakemate View Post
    Bi hesap daha aç asdkjanfm Aman forum görevlileri görmesin
    yok yav ana kariyerimde ara ara ss koyarım san marino ligi juvenes dur bakim tam adı neydi heh juvenes dogana ahahahaha

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

yok yav ana kariyerimde ara ara ss koyarım san marino ligi juvenes dur bakim tam adı neydi heh juvenes dogana ahahahaha
    6 sene üst üste şampiyon olmuştum la o takımla FM 12'de.UEFA'da gruptan çıktıydım Bangura'nın çakması olan Bongoura mı ney birini almıştım hatta forvette yardırıyodu.İyi regenler de çıkar altyapıya önem ver bende Nale diye bi regen çıkmıştı San Marinolu Avrupa'da bile oynuyordu.Hiç unutmam UEFA 1.Grup maçımda Lizbon geldi içerde.Dakika10'da kalecileri atıldı ona rağmen 11-0 yenilmiştik.Daha sonra şahlandık ve 2.olduk.Rakip Palermo'ydu.İçerde 4-3 yenilince iyi bari zorladık dedim fakat dışarda Dos Santos 3 gol 3 asistle devleşti ve 6-0 çaktılar bize.Sonra save bozuldu felan...Ama baya zevkliydi yani halen net hatırlıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    6 sene üst üste şampiyon olmuştum la o takımla FM 12'de.UEFA'da gruptan çıktıydım Bangura'nın çakması olan Bongoura mı ney birini almıştım hatta forvette yardırıyodu.İyi regenler de çıkar altyapıya önem ver bende Nale diye bi regen çıkmıştı San Marinolu Avrupa'da bile oynuyordu.Hiç unutmam UEFA 1.Grup maçımda Lizbon geldi içerde.Dakika10'da kalecileri atıldı ona rağmen 11-0 yenilmiştik.Daha sonra şahlandık ve 2.olduk.Rakip Palermo'ydu.İçerde 4-3 yenilince iyi bari zorladık dedim fakat dışarda Dos Santos 3 gol 3 asistle devleşti ve 6-0 çaktılar bize.Sonra save bozuldu felan...Ama baya zevkliydi yani halen net hatırlıyorum.
    direk milli takıma girdim hepsi amatör zaten hepsine teklif yaptım yarısını aldık takıma ligin ilk maçını oynuyorum cailungo bu arada cl gruplarına kalabildinmi hiç diz görmesin

Mesaj Yetkileri