Quote Originally Posted by KanaKe View Post
her oyuncu faul yaparda arka arkaya ilk 30 dakikada 4-5 faul birden yapti 1 sari bile görmedi onu gectim uyari bile vermedi hakem alvese gelince direk sarilari cikardi 2 faulde de.. ayni zamanda meloda habire sow ile kuyt i indirdi ta 80 de ilk sariyi gördü bunun neresinde adalet? galatasaray dün kupayi hakeden bir oyun oynamadi sahada özellikle ilk yarida resmen silik bir oyun oynadi... siz ne derseniz deyin fenerbahce 11 kisi oynasaydi maci hertürlü alirdi ilk yarida cok iyiydik ben bile bu kadar iyi olacagimizi beklemiyordum.
Amrabat'ın kırmızı görmesi ? 4-5 faul yapan adam kırmızı mı görür futbolda öyle bir faul sayısı mı var?
İkili mücadelede olabilecek basit fauller amrabat'ın yaptıkları ve sarı kartını da gördü zaten.
He dersen ki Melo atılmalıydı o zaman kesinlikle katılırım.
Sanırım Alper'di hafif yan arkadan çekti indirdi ikinci sarıyı almalıydı Melo.
Tek net hata bu idi. Onun dışında da küçük korner/aut taç hataları vardı.
Barajları da yaptıramadı.
Onun dışında hakem için zor bir maç olmadı zaten düşük tempolu futbolcuların hassas davrandıgı bir karşılaşma oldu.

İyi oynuyor gibi gozuksek de FB 10 kişi kalmasına ragmen harika mücadele etti. Açıkcası cok sevinemedim kupayı aldıgımıza çünkü saygı duyulacak şekilde bir mücadele örneği gördük Fb'den.