Transferler çok başarılı fakat 3 sol bek fazla olmuş.Keşke elinde tutsaydın yada başka bir mevkiye adam düşünebilirdin malum yabancı sınırı Türk futbolcular da el yakıyor
Transferler çok başarılı fakat 3 sol bek fazla olmuş.Keşke elinde tutsaydın yada başka bir mevkiye adam düşünebilirdin malum yabancı sınırı Türk futbolcular da el yakıyor
Sağlık olsun lige odaklanalım![]()
Transferler gerçekten çok iyi , türkiye kupası da iyi olmuş bence önemli bir kupa değil , hemde fikstür rahatlığı olup oyuncuların sakatlanmalarının birazda önüne geçmiş olur .
Üçüncü sol bek kim yahu ? Bi tane dandik adam almıştık yedek diye, neredeyse hiç oynatmadık onu. Hem o defansın ortasında daha iyi oynar sanırım... Uefa'da turu geçince yeterli yedekler almak lazım oldu.
UEFA'yı da uunutmayalımİtibarımızı arttırmamız lazım.
İlerleyen zamanlarda alttan gelen regenleri geliştirmek için kullandığım bir yer zaten...
Bu maçlara özel ilgileniyoruz...
![]()
Sentugo.
Galatasaray galibiyeti olmamış hocam![]()
GS galibiyeti güzel olmuş.![]()
Rahat alırız,affetmeyiz.![]()
oooo Digne'den gir gol var
kornerden golü yedik yine
kornerden penaltı çalı bize biz de attık
ozandan müthiş bir gol
yakışmayan bir gol yedik
bir gol daha yedik
3-3
![]()
Sentugo.
3'ün 1'i olmuş yalnızaffetmeyiz dedim ben
![]()
Bu maçın sonunda Batalla 1 ay yok.
![]()
Sentugo.
Senin kalecinin uzaktan akrabasını buldum başgan
ahanda burada ; http://www.gsgazete.com/webtv/bu-gol...-video,86.html![]()
3-1'den 3-3 ktöü olmuş .![]()
[YOUTUBE="nPdUbKly-9Y"]Belluschi'nin Turu getiren Frikik golü[/YOUTUBE]
Rakimiz beklenmedik şekilde Anji oldu.
![]()
Sentugo.
ahahane şanslıyız ha
![]()
Etoya dikkat etmek lazım yakar geçer bizim defansı![]()
Sentugo.
Sentugo.
Sentugo.
Hocam yardırmışsın transferde ben vur dedim öldürmüşsüngüzel olmuş devam
YARI FİNALDEYİZ
Herkes elendi bir tek Bursapsor kaldı.
[YOUTUBE="TG4kk3xHGew"]Bursaspor Yarı Final Eleme Maçı[/YOUTUBE]
Videoyu seyrettiğiniz zaman attığımız golün öncesini görmüyorsunuz. O golün öncesinde ortadaki oyuncular topu kapıp ileriy oynuyorlar. AMC pozisyonundaki adam da forvetlerin boş koşularını yaptıkları yere pası atıyor. genelde Kazım daha iyi oynadı 2. taktikte. Ancak yediğimiz gole bakarsanız çok sıkıntılı bir gol. Yasin sakatlandı. Musa ile idare edeceğiz.
Rakibimize şöyle bir baktım da Juventus'u yenen adam bunları da harcar, yer, bitirir gibime geliyor ya.
Hemen gözlemcimi yolladım ama, adamların ligi yok. En son maçları Beşiktaş ile oynadıkları maç olacak...
Sentugo.
iki türk takımının da elenmesi kötü olmuş ama avrupada yarı final mükemmel bir başarı hele ki juveyi elemek transferler ise iyi monaconun stoperlerini toplamışsın![]()
hocam juventusu elemek çok çok çok büyük başarı helal olsun ligtede şampiyon olamadım diye üzülme sen her türlü şampiyonlar ligi elemelerini geçersin
Rgenlerden Erol Ural iyi mi profilini paylaşabilirmisin ?
Teşekkürler
Juventusu eleyerek tarih yazmışız şimdiden![]()
Serie A'da bile rakip tanımayan Juve'yi yenilmeden elemek her babayiğidin harcı değildir. Vallahi helal billahi helalAyrıca Kazım'a bak sen yahu neler yapmış
![]()
Tarihi şimdiden yazdık Road to Amsterdam![]()