1 ile 30 arası toplam 1192 sonuç

Konu: Sentugo - Bursaspor Kariyeri

Hybrid View

hocam juventusu elemek çok çok çok büyük başarı helal olsun ligtede şampiyon olamadım diye üzülme sen her türlü şampiyonlar ligi elemelerini geçersin

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tevez15 View Post
    hocam juventusu elemek çok çok çok büyük başarı helal olsun ligtede şampiyon olamadım diye üzülme sen her türlü şampiyonlar ligi elemelerini geçersin
    Şimdi ligte Fener'in kaybetmesi, bizim de her maçımızı kazanmamız lazım. Çok zor tabii. Ben henüz bu oyunda şu elemeleri geçemedim. Çok zor yani sezon başında o maçları yapmak. Şampiyon olmadıktan sonra şampiyonlar ligi zor yani.

Quote Originally Posted by Didier Drogbaa View Post
    Juventusu eleyerek tarih yazmışız şimdiden
    Ben uyuydum, uyandım hala gerçek olduğuna inanamıyorum.

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    iki türk takımının da elenmesi kötü olmuş ama avrupada yarı final mükemmel bir başarı hele ki juveyi elemek transferler ise iyi monaconun stoperlerini toplamışsın
    İki Türk takımının oralara gelmesi bile iyi birşeydi. Transferde aldığım defans oyuncusunu çok beğendim.

Quote Originally Posted by BurcKes01 View Post
    Rgenlerden Erol Ural iyi mi profilini paylaşabilirmisin ?

Teşekkürler
    Erol Ural değil de oyunun başında çıkan Mahir Daylan baya iyi olacak. Mahir'e özeniyorum zaten sezon başından beri. AMC çıktı onu sağ kanata yerleştirmeye çalışıyorum. Şimdiden 2 tane oyun için özelliği var. Özel yeteneği doğuştan 19

------

Tam bitti derken Fener yenildi...

Türkiye Kupasında İlginç Eşleşme

Fener iki maçtır yeniliyor, bu inşallah oyuncuların morallerini etkiler de öyle her maçı kazanmazlar ya.

Oy vakti. İbrahim alıyormuş bi de
    Sentugo.

Mesaj Yetkileri