Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi taktiği beğendiniz?
- Voters
- 11. You may not vote on this poll
-
Baldemir 4-3-3
-
Baldemir 4-2-3-1
-
Baldemir 4-3-1-2
-
14.Ağustos.2013, 19:37
Hocam 4-3-3 taktiğinizle 2. sezona fırtına gibi bir giriş yapmıştım, ama takım girişin ardından büyük bir durgunluğa geçti. Ligde 3.yüm lider ile aramda 3 puan fark var, ŞL'de de 4te 4 yaptım. Grubumda Real M., Bayern Leverkusen ve Anderlecht var, ama zar zor gol buluyorum ve deplasmanda 1-2 maç haricinde çoğunda topla oynamadım bile. Kornerler ve frikiklerden gol bulabildim. Evimde veya deplasmanda çok fazla uzaktan şut çekiyorum ve bunların çoğu da gereksiz oluyor. Ayrıca gol pozisyonu ve kaleyi bulan şutlar açısından oldukça kısır bir sezon geçiriyorum. Bu belki takım uyumundan, belki oyuncuların taktiğe uygunsuzluğundan olabilir. Hatta maç antrenmanı bile yanlış olabilir, bilmiyorum ama tavsiyenize ihtiyacım var. Oynattığım oyuncuları yazayım isterseniz belki yararı dokunur. Ospina-Balzaretti-Huth(Mexes)-Coates-Abate(Sciglio)-Wanyama-Shelvey(Nocerino)-Stanciu(Boateng)-Fischer-Sharawy-Lukaku(Libor Kozak). Bir de SOS-İYO için en çok önemli olduğunu düşündüğünüz olmazsa olmaz özellikleri yazar mısınız? Oyunda böyle 1. sınıf oyuncu bulmak zor. Daha çok SO-DOK veya OK oluyorlar. Ben de oyunun kıstas özelliklerine göre bu oyuncuları transfer ediyorum, ama yetmiyor. Mesela Leroy Fer iyi bir İYO olarak göze batıyor, ama Bitiriciliği yanlış bilmiyorsam 9.
Mesaj Yetkileri