1 ile 30 arası toplam 547 sonuç

Konu: Portsmouth & Türkiye l 2 Koldan Avrupa Fethi l 5. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Canaries View Post
    Premier Lig'e çıkarsak Portsmouth'ta en azından simgeler arasına girer miyiz
    Yüksek bir ihtimal girersin

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Yüksek bir ihtimal girersin
    Artık bir efsane simge olursak iyi olur yani 3 senedir küçücük kadroyla oynuyorum

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Canaries View Post
    Artık bir efsane simge olursak iyi olur yani 3 senedir küçücük kadroyla oynuyorum
    Şuan ne olarak gözüküyorsun favori personel mi ? ama sana şöyle söyleyim ben Forest ile 1 alt lig şampiyonluğu ve 8 kupa aldıktan sonra simge oldum ve 6 sezon sonra tabi senin işin benim kine göre daha zordu , ölü bir kulübü dirilttin resmen

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Şuan ne olarak gözüküyorsun favori personel mi ? ama sana şöyle söyleyim ben Forest ile 1 alt lig şampiyonluğu ve 8 kupa aldıktan sonra simge oldum ve 6 sezon sonra tabi senin işin benim kine göre daha zordu , ölü bir kulübü dirilttin resmen
    Şuan hiçbir şeyim bilgi kısmında adım yok Hocam sen zaten efsanesin takımın başına geçince efsane kısmına yazmaları gerekirdi Kayyumda ve 4.Lig'de başladık işe şimdi yeni patron gelirse borçsuz Premier lige aday bir takım olduk ve genç oyuncularla ama 1 kupamız var sadece o yüzden olabilir

Mesaj Yetkileri