Bayadır yazamıyordum ama takipteydim , yeni sezonda başarılar dilerim ikinize de..Bu arada inanamadığım bir şeyi gördüm halinin aldığı hırvat regen stoper aynı isimle ve özelliklerle benim oyunumda da var![]()
Bayadır yazamıyordum ama takipteydim , yeni sezonda başarılar dilerim ikinize de..Bu arada inanamadığım bir şeyi gördüm halinin aldığı hırvat regen stoper aynı isimle ve özelliklerle benim oyunumda da var![]()
halil kusura bakma ama oğuzun transferler daha kaliteli bence.
http://img4.imageshack.us/img4/7880/p41n.png
Sanırım yükleyebildim de tekrar bakınca adama özellikleri çok da aynı değilmiş![]()
will hughesi iyi kazıklamışsıntransferler ise hayal kırıklığı ben ıarmelonko yu şu hırvat kanat oyuncusu gibi olmuştur diye düşünüyodum ama yokmuş o kadar
![]()
İki takımında başlangıç güzel![]()
Bakmadım hiç regenlere transferleri çok önce den planlamıştım , beğenmediğin kim onu merak ediyom eğer Yarmolenko ve Alex Smitshies , Yarmolenko ile çok oynamak istiyodum o yüzden aldım normal de bu sezon hedefim Reus'du ama devre arası Oğuz onu sağolsun Reading'e gönderdi , Alex ise yedek kaleci Hırvat stopere zaten dşyecek bişey yok adam king![]()
Mağlubiyet olmamış oğuz
Ligde çok puan kaybetmişsiniz..
Halil hocam o ŞL grubu mu1. Torbadan kim geldi..
hyaaa bi türlü alaışamadım şu görsellere. tkaipte zorlanıyorum açıkçası
Sentugo.
Geçen sene ligi aldık bir Ş.L eksik kaldı bu senede onu bekliyoruz![]()