1 ile 30 arası toplam 464 sonuç

Konu: FMKolik 13 - Final [Çıktı]

Hybrid View

Quote Originally Posted by abut View Post
    TSL de şampiyon olan takıma 49 trilyon civarı bir para veriliyor yamada , gerçek hayatta da bu rakam böylemi hocam biraz fazla gibi geldide gözüme
    Ben sterlin üzerinden oynadığım için 12 milyon sterlin yapmıştım hocam tl para ölçüsünü bilmiyorum

Quote Originally Posted by Mirif View Post
    Ben sterlin üzerinden oynadığım için 12 milyon sterlin yapmıştım hocam tl para ölçüsünü bilmiyorum
    Anladım hocam , bunu resmi bilgilerle mi yazdınız . Merakımı mazur görün amacım saygısızlık etmek değil Eskişehirsporla şampiyon oldum ve 49 trilyon ödeme yapıldığı söylendi biraz gözüme fazla geldi de ondan sordum hocam resmi güncelleme de bu rakam 20 trilyon civarı oluyordu da

Quote Originally Posted by abut View Post
    Anladım hocam , bunu resmi bilgilerle mi yazdınız . Merakımı mazur görün amacım saygısızlık etmek değil Eskişehirsporla şampiyon oldum ve 49 trilyon ödeme yapıldığı söylendi biraz gözüme fazla geldi de ondan sordum hocam resmi güncelleme de bu rakam 20 trilyon civarı oluyordu da
    Bu sezonun resmi olarak tl ligde oynadığı için 11 milyon tl 20 galibiyet ve 8 beraberlik için ise 20 milyon lirayı aşkın performans primini kasasına koydu.Bu sezon mutlu sona ulaştığı için 15 milyon lira civarında şampiyonluk primi kazanan sarı-kırmızılı takım, toplam şampiyonluk sayısı için de 19 milyon lira gelir elde etti.

Toplam şampiyonluk sayısını çıkartırsak galatasaray olduğu için sizin 30 milyon tl civarı olmalı eskişeşehirde verilen para estağfurullah ne saygısızlığı eksiklerimizi söyleyin ki biz düzeltelim .

Mesaj Yetkileri