Quote Originally Posted by Didier Drogbaa View Post
çok iyi para kaldırmışız
Her sene olacağı gibi Sonuçta hedefim en zengin kulüp olmak.

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
Gelir müthiş olmuş fakat gelenlerin uyumu yakalamaları zor olacaktır , umarım geçen seferki gibi biletini erken kesmezler.
Sanırım öbür kovulma işi yamadan dolayı oldu. Çünkü hiç bir zaman kovulmamıştım eskiden... Bu yamada ise Erkan Körüstan'ın alacağı değer değişken (random) olarak girilmiş. Hem de sezonsal beklentileri en düşük olarak belirledim Bu sefer kovulmam. Zaten şampiyon olacağız...

Quote Originally Posted by The Special One View Post
müthiş paralara oyuncu satmışsın şamili bile 2 milyona satmışsın yalnız yine eleştircem seni yabancı sınırlaması var sende bu yüzden freyi falan gönderiyosun ve alabilceğin berki de en iyi türk forvet cenk tosunu bi de bonservis bedeli vermeden alıyosun ve bu adamı kiralık gönderiyosun bence ilginç
Eleştir tabii ki Gelen transferleri açıklayacağım şimdi. Onları açıkladığımda bana hak vereceksindir diye düşünüyorum. Cenk Tosun Bursaspor'un ilk 11'ine yazılacak bir adam değil bence.

Ayrıca olaya şöyle de bakmak lazım. Frey bu takımda en çok para alan isim. Daha 2 senelik daha sözleşmesi var. Yaşı 33-34. Yani bu adamı elimizden çıkartarak gelecek yılları da güvence altına almış oluyoruz. Yoksa boşu boşuna para vereceğiz. Aldığımız bonservise değil, vermeyeceğimiz maaşa bakıyoruz. Ayrıca en çok para kazanan ismi yolladıktan sonra takım içindeki oyuncularla yeni sözleşmeler imzaladım. Bazı oyuncular biliyorsun çok maaş istiyor. Frey'i gönderince daha az maaş istediler Aslında Frey'i göndermemin sebebi bu. Yoksa geçen sene şampiyonluğu kaçırmamın sebebi Frey'i yedekleyecek iyi bir kalecimin olmayışıydı.

Quote Originally Posted by Corpus View Post
Taiwo' yu efsane paraya kaktırmışsın, çok iyi olmuş
Taiwo büyük ihtimalle bir daha başka bir takıma satılmayacaktır. Maddeler kısmından zamanı geldiğinde %50 maddesini satın alıp çok iyi bir para kazanabilirim hala..

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
Taiwo çok iyi paraya gitmiş , Bangura'yı nası kiraladın öyle adamın bonservisi 2.2 milyon € etmez Çok iyi kar sağlamışsın hocam şimdi sıra geldi transferlere bu arada H.Ali'de çok iyi transfer..
Geçen sene de Kayseri'ye gitmişti. Bu sefer kayseri kendisi istedi. Aylık 200 vereyim dedi Dedim al Çok şans oldu biraz. Hasan Ali için ödeyeceğim rakamları görünce çok daha iyi transfer diyeceksinizdir.