City maçından umudum pek yok fakat Uefa'ya kalırsak ( ki kalıcaz yüksek ihtimalle ) final yüzü görürüz gibime geliyor![]()
City maçından umudum pek yok fakat Uefa'ya kalırsak ( ki kalıcaz yüksek ihtimalle ) final yüzü görürüz gibime geliyor![]()
UEFA'ya kalamadık. Onur Kıvrak yerine kaleci arayışlarım sürüyor.
3. olamadık. Madrid diğer takımlardan birini yenince sıkıntılar oldu. Zaten as kadromuz ile oynayamıyorduk. AS kadro ile oynayabilsek, belki.
zonk
Genel bir özetlersek.
BURSASPOR ŞAMPİYON LİGİ KUPALARINDAN ÇIKAMADI. GS UEFA'DA.
Gerçekten zor bir gruptu. Grubu ilk gördüğümde zaten 3. lük zor demiştim. Madrid maçını kazanınca bir ümitlendik ama daha sonra haddimizi bildirdiler. UEFA'ya kalsaydık neler yapardık bilmiyorum, sonuçta as kadroyu kayıt ettirebilirdik ve rakiplerimizde nispeten daha kolay olacaktı. Bunun dışında GS, Porto ve PSG'yi yenerek UEFA'ya kaldılar. Onlara başarılar diliyoruz. Ligin başında UEFA'Ya giden takımlardan FB ve Gençler gruplara kalamadan elendiler. Bir tek Beşiktaş Gruplara kaldı.
EMRE GÜRAL SAHALARA DÖNDÜ - GENÇ DOĞANAY KILINÇ SAKATLANDI
Emre Güral sezon başında hazırlık maçlarında harika bi performans göstermişti daha sonra 5 aylığına sakatlanmıştı. Kendisi geri döndü. Bu sefer daha çok üzüldüğüm, gözüm gibi baktığım Bursaspor'un altyapısından yetişen ve çoğu lig maçında kotkmayıp görev verdiğim Doğanay 6 ay sakatlandı. Büyük ihtimalle sezonu kapattı. Onun yerine Kiralık gönderdiğimiz Okay'ı geri çağırabiliriz. Çünkü Okay için herhangi bir kiralama bedeli istememiştik. Doğanay'ın gelişimini aşağıdaki görselden görebilirsiniz.
OYUNCULARIMIZ DEVAMLI GELİŞİYOR
Sezon başında bazı yeni antrenörlerle anlaştık. Bunu sizlerle paylaşmadım çünkü henüz tam istediğim seviyede değiller. Tüm antrenörler hoşuma gitti zaman paylaşacağım ama yine de hiç biri 3 yıldız değil. Bursaspor'un antreanman tesisleri de fena olmadığı için ve oyuncuları genel olarak oynattığım için oyuncularım gelişiyor. Hepsinin gelişimini toplu olarak aşağıdaki görselde görebilirsiniz.
İKİ TANE TEKLİF ALDIK. REDDETTİK
Evet biri Arjantin diğeri İspanya ligi olmak üzere 2 teklif aldık. Ancak böyle bir Bursaspor'u bırakmak aptallıktan başka bir şey olamazdı. Hedeflerime ulaşmadan da hiç bir takıma gitmem. Zaten hedeflerime ulaşırsam oyun biter
LİG NASIL GİDİYOR ?
Kadromuz ligin üstünde sanırım. Ligte çok süpriz skorlar aldık ama sezon sonu şampiyonluğu göğüsleyeceğiz. 80 puanı alan garantiliyor. Rakibimiz Trabzonspor olunca işimiz kolay gözüküyor.
MAÇLAR VE SKORLAR
![]()
Sentugo.
doğanay çok iyi gelişiyomuş berbat olmuş sakatlığı ama sakatlıktan sonra iyi dönerse harika bir futbolcu olur enes ise birkaç yıla fierro ya bağlar![]()