1 ile 30 arası toplam 1192 sonuç

Konu: Sentugo - Bursaspor Kariyeri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

City maçından umudum pek yok fakat Uefa'ya kalırsak ( ki kalıcaz yüksek ihtimalle ) final yüzü görürüz gibime geliyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    City maçından umudum pek yok fakat Uefa'ya kalırsak ( ki kalıcaz yüksek ihtimalle ) final yüzü görürüz gibime geliyor
    UEFA'ya kalamadık. Onur Kıvrak yerine kaleci arayışlarım sürüyor.

Quote Originally Posted by Kanoleite View Post
    Bence City çok şaşırmaz ha ?
    Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Özet geçiyorum ;
    Transferler iyi
    Ligde gidişat vasat
    ŞL grubu zor

ŞL'de 3. Olabileceğine inanıyorum hocam , ligde de toparlanırsın ama City'yi şaşırtamazsın
    3. olamadık. Madrid diğer takımlardan birini yenince sıkıntılar oldu. Zaten as kadromuz ile oynayamıyorduk. AS kadro ile oynayabilsek, belki.

Quote Originally Posted by tevez15 View Post
    city maçı 2-2 biter
    zonk

Genel bir özetlersek.

BURSASPOR ŞAMPİYON LİGİ KUPALARINDAN ÇIKAMADI. GS UEFA'DA.

Gerçekten zor bir gruptu. Grubu ilk gördüğümde zaten 3. lük zor demiştim. Madrid maçını kazanınca bir ümitlendik ama daha sonra haddimizi bildirdiler. UEFA'ya kalsaydık neler yapardık bilmiyorum, sonuçta as kadroyu kayıt ettirebilirdik ve rakiplerimizde nispeten daha kolay olacaktı. Bunun dışında GS, Porto ve PSG'yi yenerek UEFA'ya kaldılar. Onlara başarılar diliyoruz. Ligin başında UEFA'Ya giden takımlardan FB ve Gençler gruplara kalamadan elendiler. Bir tek Beşiktaş Gruplara kaldı.

EMRE GÜRAL SAHALARA DÖNDÜ - GENÇ DOĞANAY KILINÇ SAKATLANDI

Emre Güral sezon başında hazırlık maçlarında harika bi performans göstermişti daha sonra 5 aylığına sakatlanmıştı. Kendisi geri döndü. Bu sefer daha çok üzüldüğüm, gözüm gibi baktığım Bursaspor'un altyapısından yetişen ve çoğu lig maçında kotkmayıp görev verdiğim Doğanay 6 ay sakatlandı. Büyük ihtimalle sezonu kapattı. Onun yerine Kiralık gönderdiğimiz Okay'ı geri çağırabiliriz. Çünkü Okay için herhangi bir kiralama bedeli istememiştik. Doğanay'ın gelişimini aşağıdaki görselden görebilirsiniz.

OYUNCULARIMIZ DEVAMLI GELİŞİYOR

Sezon başında bazı yeni antrenörlerle anlaştık. Bunu sizlerle paylaşmadım çünkü henüz tam istediğim seviyede değiller. Tüm antrenörler hoşuma gitti zaman paylaşacağım ama yine de hiç biri 3 yıldız değil. Bursaspor'un antreanman tesisleri de fena olmadığı için ve oyuncuları genel olarak oynattığım için oyuncularım gelişiyor. Hepsinin gelişimini toplu olarak aşağıdaki görselde görebilirsiniz.

İKİ TANE TEKLİF ALDIK. REDDETTİK

Evet biri Arjantin diğeri İspanya ligi olmak üzere 2 teklif aldık. Ancak böyle bir Bursaspor'u bırakmak aptallıktan başka bir şey olamazdı. Hedeflerime ulaşmadan da hiç bir takıma gitmem. Zaten hedeflerime ulaşırsam oyun biter

LİG NASIL GİDİYOR ?

Kadromuz ligin üstünde sanırım. Ligte çok süpriz skorlar aldık ama sezon sonu şampiyonluğu göğüsleyeceğiz. 80 puanı alan garantiliyor. Rakibimiz Trabzonspor olunca işimiz kolay gözüküyor.

MAÇLAR VE SKORLAR

Sentugo.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

doğanay çok iyi gelişiyomuş berbat olmuş sakatlığı ama sakatlıktan sonra iyi dönerse harika bir futbolcu olur enes ise birkaç yıla fierro ya bağlar

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by sentugo View Post

LİG NASIL GİDİYOR ?

Kadromuz ligin üstünde sanırım. Ligte çok süpriz skorlar aldık ama sezon sonu şampiyonluğu göğüsleyeceğiz. 80 puanı alan garantiliyor. Rakibimiz Trabzonspor olunca işimiz kolay gözüküyor.

MAÇLAR VE SKORLAR

Mesaj Yetkileri