Yaaa dedim ki ben niye elimdeki iyi adamlardan birini göndereyim ? Gitim İbrahim Öztürk'ü sene sonuna kadar kiraladım. Zaten pek oynayamıyorum diyip diyip duruyordu Antalyaspor'a kiraladım.

Aynı şekilde Onur Kırvak'ı da kiraladım cüzi bir rakama. Elimizde genç kaleci ile Jack kaldı...

Gerson'a baktım, sezon başında aldığım defans oyuncusundan daha iyi. İlk 11 olarak onu oynatıyorum..

Sezon başında takıma kattığımız 15 yaşındaki kaliciyi de ilk 11 oynayabilecek bir takıma kiraladım.

En bombası sezonun başından beri skat olan Allione için Beşiktaş'ın kiralık teklifiydi. Maaşının hepsini ödeyemeseler de aylık 600 bin euro ödemeyi isteyerek talep oldular. Dedim ki alın. Çünkü yeni transfer Andrade gelmişti...

LİGE SAKATLIK DAMGA VURDU

Malesef önemli oyuncularımın devamlı sakatlık peşinden koşturdu. Sürekli uzun süreli sakatlıklar, kısa süreli sakatlıkla vs. derken eninde sonunda kadro kurmakta sorun yaşadık. Bu zamanlarda ise biraz puan kayıplarımız oldu. Bu sakatlıklar Allah'tan büyük maçlara denk gelmedi. Şampiyonluk için konuşmak erken ama sanırım sene sonu ipi göğüsleriz.

[YOUTUBE="hR3EdbRuWBw"]Denizli maçı son gol[/YOUTUBE]