Edit: Görkem yazmış. Fiyatlar fazla gibi geldi bana. O stadda, o saatte bir maça daha az rakamlar olabilirdi.
Edit: Görkem yazmış. Fiyatlar fazla gibi geldi bana. O stadda, o saatte bir maça daha az rakamlar olabilirdi.
Katılıyorum. Gitmeyi düşünüyordum ancak o stadyumda kale arkasından maç izlenmez. Bende 30 liradan fazla veremeyeceğime göre gidemeyeceğim.
FM Gazetesi
Haber yazısına dikkat.
![]()
Hahah habere bak.vay bilic sen neymissin be
![]()
Almeida'da bel fıtığı bulguları çıkmış.
FM Gazetesi
Öncelik sol bek sanırım ama ben Ersan'ın sol bekte idare edeceğini düşünüyorum. Bize acil olan, öncelikli transfer bence forvet ama eldeki forvetlerden biri gönderilmedikçe bu iş zor. Yani 6 aylığına olsa bile Gekas alınabilse var ya ilaç gibi gelir. Sadece 6 ay.
ALİ ECE: FB'nin, GS'nin sattığı kombineler ortada. Beşiktaş'ın sattığı kombine sayısı 7000. Sadece Twitter'da görüyorum Beşiktaşlıları.
Ali Ece: Artık olmuyor Sayın Başkan! Önümüzdeki hafta netleşecek. Kimdir bu NETLEŞECEK? Çek futbolcu mu?
ALİ ECE: Almeida'da fıtık riski varmış ya! Ne olacak, Almeida yüzünden Beşiktaş taraftarının % 90'ında fıtık riski var!
ALİ ECE: Bu sezon verilen sözleri tutma sezonu. Sen Ronaldinho ismini zikrediyorsan, Ronaldinho'yu getireceksin.
ALİ ECE: Sen Ronaldinho'yu getiremiyorsun söylediğin halde, bir de Fernandes'i satarsan taraftar tabii ki seni yerden yere vurur.
ALİ ECE: Adebayor'u da sen söyledin, aklına soktun, şartlandırdın taraftarlarını. Sonra, Eneramo'yu getirirsen tabii eleştirirler.
ALİ ECE: Beşiktaş yönetiminin yüzde 49'luk kısmına sesleniyorum; siz haber ajansı mısınız?! Sürekli demeç verip fiyat artırıyorsunuz!
ALİ ECE: Haziran ortası, Önder Hoca, Fernandesle konuştu. Fernandes'e planlarından bahsetti ve çok heyecanlandı Fernandes. Yıllık 2.5 milyon imza parası konusunda anlaşıldı, sonra 1 hafta geçti, Mendes devreye girdi ve imza parasını 3 milyon yaptı. Fernandes'e de 'sezon sonuna kadar bekle, Fb-Gs'yi birbirine düşürüp yıllık 4 milyon imza parasına anlaşırız dedi. Daha sonra Fernandes sözleşme uzatmaya ikna olmuşken vazgeçti.
ALİ ECE: O adamları (YD), Dortmund'a 8 sene yönetici yap, bak bakalım kaç kişi geliyor?! 2000 kombine satlırsa, Ali Ece değilim.
ALİ ECE: Twitter'de Beşiktaşlılık ne kadar güzel ya! Herkes çok güzel konuşuyor; ama kombine rakamı 7 bin. Sat tabletini, al kombineyi.
TRTSPOR - FUTBOL KEYFİ PROGRAMINDAN
1- Önder Özen
2- Ali Ece
3- Güntekin Onay
Sabaha kadar konuşsunlar, dinlerim.![]()
@erginaslan
Ali Ece 2019 kongresinde Baskan adayi olacak. (Uyelikte 5 yili doldurmus olacak) O yuzden bagimsizlar uye olun...
FM Gazetesi
Kombine konusunda diyeceğim şu ki Beşiktaş taraftarı gişe taraftarıdır. Yeni statla birlikte kombine satışı epey artar.
Önder Özen Yardımcısını Seçti!
Kendisine yardımcı olarak NTVSPOR'dan çalışma arkadaşı Fatih Baltepe'yı seçti.
FM Gazetesi
Beşiktaş Yönetimi, 20 Ağustos Salı günü Vodafone ile herkes tarafından beklenen sözleşmeyi açıklayabilir..
İyice uzadı bu iş.
FM Gazetesi
26 AĞUSTOS 2013 PAZARTESİ
KAYSERİ ERCİYESSPOR - BEŞİKTAŞ A.Ş. (KAYSERİ B.Ş. BLD. KADİR HAS - 21:45)
@ErayEAydemir
Arkadaşlar Beşiktaş'ta sağlık ekibi ile yollar ayrıldı
FM Gazetesi
Bu formalar bir harika dostum.Sağlık ekibi için verilen karar ise, geç bile kalınmış bir karar diyebilirim. Yeni sağlık ekibinin başında da, Ertuğrul Karanlık olacakmış.
★Önder Özen'in açıklamaları...
• Fernandes benimle yaptığı toplam 4 görüşmede, İstanbul'da ve Beşiktaş'ta mutlu olduğunu söylemişti.
• Benim Kolombiya'da şirketim olduğu, transferlerin buradan yapıldığı dedikodu değil ithamdır. Mahkemede hesaplaşırız.
• Atletik Performans departmanına önümüzdeki yıl İtalya'dan biri katılacak. Milan'ın yapısına benzeyecek.
• Sol bek transferi olacak. İstersek bugün de yaparız ancak oraya 'geçici' bir çözüm düşündüğümüzü daha önce söylemiştim.
• Zaman zaman aldığım yükün altında bocalamış olabilirim, hata yapmış olabilirim ancak ağzımdan 'istifa' kelimesi çıkmadı.
• İbrahim Toraman'dan kaptanlık alınmadı, kendisi de bandı iade etmedi zaten. Kendisi bu takımın kaptanıdır.
• Sportif direktörlüğün okulu yok. Türkiye'de daha önce yapan biri olsaydı, gidip ders alırdım.
• Ben verdiğim bütün kararları yarınları düşünerek veriyorum. Asla bugünler için yarınları ipotek altına almıyorum.
• Belki yapılması gerekenlerin, belki yapılmaması gerekenlerin örneğini veriyoruz. Bunları önümüzdeki yıllarda göreceğiz.
KAYNAK: @Medya_Besiktas
Yiyemeyecekler bu adamı.
FM Gazetesi
Şunu her sektörde, her şirkette, her sistemde, her planlamada görmek isterimBen verdiğim bütün kararları yarınları düşünerek veriyorum. Asla bugünler için yarınları ipotek altına almıyorum.
Football is simple,but Football Manager is not
Medyamız sağolsun Beşiktaş'ın işini layığıyla yapan Nevzat Demir Tesisleri aşçısı bile olsa laf atar , huzur kaçırır. Önder Özen'i kolay kolay yıpratamayacaklar.
Beşiktaş'ta alınan çok kritik 7 karar!
Futbol Direktörü Önder Özen, futbol şubesinin tek patronu oldu, alınan kararlar dikkatlerden kaçmadı.
Futbol Direktörü Önder Özen, futbol şubesinin tek patronu oldu. Holebas, Adebayor, Ronaldinho’nun transferi kararlaştırıldı. Vodafone ile 10 yılda 150 milyon dolar gelir sağlanacak anlaşma onaylandı. İşte o kritik kararlar:
1- ÖZEN TEK YETKİLİ: Son günlerde hakkında tartışmalar çıkan Futbol Direktörü Önder Özen’e geniş yetkiler verildi. Tüm futbol takımlarıyla ilgili her türlü detaylar Önder Özen’in yetkisinde. Geniş yetkilerle donatılan Özen’e güvenoyu da verildi.
2- VODAFONE %99 TAMAM: Beşiktaş’a çağ atlatacak sponsorluk anlaşmasında mutlu sona yakın. Yönetim Vodafone ile 150 milyon dolar karşılığında 10 yıllık imza atacak. Bir hafta içinde de 17 milyon dolar nakit para gelecek.
3- ACİL SOL BEK ALINMALI: Zirvede transfer konusunda son karar alındı. Biliç tarafından acil sol bek istenmesi üzerine Holebas için düğmeye basıldı. Olympiakos’tan 2 milyon euroya kiralanması planlanan Holebas haftaya kadar İstanbul’a gelecek.
4- ALMEİDA’NIN YERİNE GOLCÜ: Yönetim ve Özen, Biliç’in de oluru ile Almeida’nın ya sözleşme uzatmasını, bunu kabul etmezse uygun talip olması halinde satılmasını kararlaştırdı. Buna göre Almeida satılırsa yerine Eto’o veya Adebayor alınacak. Eto’o ile Chelsea de ilgilenirken Adebayor bu konuda çok şanslı.
5- FERDİ GİDER RONİ GELİR: Yönetimin başka bir kararına göre Fernandes’in satışı ile ilgili. Yönetim eğer Fernandes’i yeni imzaya ikna edemezse 13 milyon euro veren CSKA Moskova ile ödeme planı için masaya oturacak ve yerine Ronaldinho’yu eylül veya ocak ayında transfer edecek.
6- KOLEJ TAKIMI HAVASI VAR: Başkan Fikret Orman ile İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Önder Özen ve Slaven Bilic ikilisiyle Beşiktaş’ın kolej takımı havasına büründüğünü belirtirken bu sinerjinin çok önemli olduğuna dikkat çektiler. Fikret Orman ve Nur Çebi, bu havanın bozulmasını da istemiyor.
7- BASINLA İLETİŞİM DÖNEMİ: Beşiktaş’ta hep şikayet konusu olan basınla iletişim konusunda da önemli adımlar atılıyor. Basın ile iyi ilişkiler kurulması için profesyonel birim oluşturulacak. Bu birim ile basın ile ilişkiler geliştirilecek.
http://www2.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ340949SXQ
Fernandes hariç, hepsi de heyecanlandıracak gelişmeler. İnşallah, bu defa doğru çıkar yazılanlar.
Şu Vodafone imzası atılana kadar içimde bir şüphe olacak.
Akıllı olmaya gerek yok öyle çok fazla. Kaptan kim olması lazım? Sivok. Şu an kaptan kim? Sivok.![]()
FM Gazetesi
Çarşının son davranışlarından sonra bjk forması alıp drogba yazdırma fikri çok mantıklı gelmeye başladı
Football is simple,but Football Manager is not
Bir takımın kalesinde güven veren bir kaleci olursa o takım maça zaten 1-0 önde başlar.
Hemen önünde geçen seneden birbirine alışık Escude ve Sivok zaten iyi bir ikili.
Sağda Serdar direk yırtığa yama oldu.
Sol taraf eksik, oda geliyor.
Ön tarafta Atiba, diyecek bir şey yok. Adam sahanın iki yarısını dengede tuttu resmen. Guinti etkisi bekliyorum ondan.
Veli'yi çoğu kişi beğenmiyor ama bu takımda gerekli bir adam. Pasör ve yaratıcılığı olsa zaten Avrupa'nın en iyi oyuncularından biri olurdu muhtemelen.
Fernandes, bildiğimiz Fernandes.
Olcay, çözebilmiş değilim bu adamı. Yorum yapamıyorum o yüzden
Dentinho kocaman bir balonmuş bunu anladım.
Mustafa'nın ise artık geliştirmesi gerekiyor kendini. 4-5 hafta sonra diri bir Mustafa görmek istiyorum. Bugün 2 gol fırsatını tepti.
Gökhan Göre'yi fazla göremedik ama attığı gol muazzamdı. Topu sürüş hızı FM'yi yansıtıyor.
Almeida bu takımdan gitmeli.
FM Gazetesi