Başarılar.... bencde başlamıştım kariyere sırf kwekue için
Başarılar.... bencde başlamıştım kariyere sırf kwekue için
her hafta daha iyiye gidiuosunform grafiğinin yükselmesi iyi
2. Tur
Zayıf rakibimizi Cernat'ın frikikten attığı gollerle rahatça geçtik..
5. Hafta
2-1 Normal sonuç , arada kalite farkı var..
6. Hafta
Elazığ çok sert oynadı maçta , şansa sakat vermedik ve maçı kazandık..
7. Hafta
90+2'de Sezer Özmen'in savunmada kaptırdığı top nedeniyle 1 puanımız gitti..
Bursaspor maçında , ilk 11 oyuncumuz Sylvestre sakatlandı.Yaklaşık 3 ay yok..
Kweuke bende hiçbir forvetten alamadığım verimi verdi. İlk sezon sayesinde 5. oldum, ikinci sezonda 8 maçta 10 gol 3 asistle oynuyor. 4-1-4-1 'de poacher oynatıyorum, hedef adam olarak da Kweuke'yi seçtim. Depetris ya da Kalu'nun yüzüne bile bakamadım, sadece Kweuke Afrika Kupasındayken mecburen oynattım.
Kweuke'li değil de Cernat'lı Rize olmuş sanki![]()
Bende 4-1-4-1 oynatıyorum aynen Fırsatçı olarak denedim atamadı , Yardımcı olarak denedim atamadı Komple Forvet olarak denedim yine atamadı Depetris şimdilik daha iyi
Kweuke'den çok şey bekliyodum ama olmadı.. Depetrisin fiziksel gücü düşük ama teknik özellikleri çok iyi tam 10 numara oyuncu.. Şimdiye kadar attığı gollerin çoğu frikikten ve penaltıdan yalnızBiraz şanslıyız da..
Cernat candır süper ligdede beğendiğim oyunculardaninişli çıkışlı maçlar oluyor taktik oturana kadar olur böyle şeyler ama
![]()
Kweuke tek değilde çift forvette max. verim sağlar gibi
Cernat sadece penaltıdan ve frikikten atıyor , maaşı da çok göndermeyi düşünüyorum..
Taktiğin oturması çok zaman aldı , 10. haftadan sonra kısmen iyi oynamaya başladık..
Kweuke lige kötü başlamıştı ama sonradan toparladı , bu takımla şuan çift forvet
oynamam imkansız gibi duruyo çünkü orta sahada diğer takımlara karşı zayıf kalıyoruz..
8. Hafta
Topla oynamayı beceremiyoruz bu takımda teknik 0..
1 puanı 90. dakikadaki penaltı sayesinde alabildik..
9. Hafta
Hücum hattında çok etkisizdik , o topu bir türlü kaleye sokmayı beceremedik..
10. Hafta
Maçın hakkı beraberlikti zaten , üst düzey maçlarda daha iyi oynuyoruz..
11. Hafta
Çok kötü oynadık , bu skoru hak ettik..
Maçtan önce 3 puanı garanti olarak görüyordum ama hiç de öyle olmadı..
12. Hafta
Kötü sonuçların ardından Kasımpaşa maçı öncesi taktik değişikliğine gittik..
Geriden gelip skoru yakalık ama 90+4'de yedik , böyle şey olur mu yaw ?
13. Hafta
Puan puana olduğumuz rakibimizden açıkçası çok çekiniyordum ama puanları paylaştık..
14. Hafta
90+3'te genç oyuncumuz Koray'ın golüyle 1 puanı aldık..
Bu arada Kweuke gollerini atmaya başladı , devamı gelsin..
15. Hafta
İyi oynadık iyi , büyük maçlara çok konsantre çıkıyoruz..
16. Hafta
Kweuke Kweuke , başka hiç bir şey demiyorum..
Muhteşem TT Arena zaferimiz , bu maçı oynarken aklıma dün akşamki Konya-FB maçı geldi
17. Hafta
Son haftalarda çok iyi oynuyoruz bu maçı farklı kazanabilirdik ama 1-0 olsun bizim olsun..
Puan Tablosu
Kötü gittiğimiz haftalarda düşme hattıyla puan farkı 2'ye kadar inmişti ama son haftalarda
toparlandık.Şuan tam tahmin ettiğim yerdeyim.Devre arasındaki transferlerden sonra umarım
takım daha da iyiyiye gider ve ligi ilk 10 içinde tamamlarız.
Oyuncu Verileri
Sezer Özmen 4 kere maçın adamı seçilmiş , arasıra hatalı maçlar çıkarsa da
genç oyuncumla gurur duyuyorum.Bu arad gol krallığı yarışı çok kısır geçiyor..
3. Tur
Zayıf rakibimizi zorlanmadan geçtik..
4. Tur
Bu maçta kötü oynadık özellikle de kırmızı kart işimizi zora soktu ama
eninde sonunda maçı kazandık.Yönetim 5. Tura çıkmamızı bekliyordu hedeflere ulaştık..
ligde konumun iyi ilerleyen haftalarda 16. cıyla farkı iyice açta rahat bir sezon geçirelim kweuke de bir form tutsa gol kralı olur![]()
Yamamızdan umarım memnunsunuzdurKariyerinizde başarılar.
Marcelo Estigarribia
Tüm kanat oyuncularına şans veren fakat istediği verimi alamayan Baştürk , sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Marcelo Estigarribia'nın transferi konusunda yönetime talimat verdi.
Fausto Pinto
Çaykur Rizespor Meksika Milli Takım formasını 30 kez giymiş olan Fausto Pinto ile anlaşmak üzere.Pinto'nun sözleşmesinin 30 Aralık'ta bitmesi transferi güçlü kılan en büyük etmen.Fakat yabancı sınırı dolayısıyla Baştürk transfere pek sıcak bakmıyor.
Sammy Njock
Çaykur Rizespor'da eldivenler değişiyor.Necati Yılmaz'ın performansından memnun kalmayan Baştürk , kiralık olarak kaleye transfer istedi.Yönetim Njock'un geçici transferi için Antalyaspor ile görüşmelere başladı fakat yabancı sınırı nedeniyle Baştürk'ten onay çıkmadı.
Kweuke yardırmaya başlamış.Estigarribia'yı alabilirsen Kweuke'yi gol kralı yapabilirsin.
TariboWest
Kötü gidiyoruz Antepim napmış ya![]()
Maaş konusunda pazarlıklarım sürüyor umarım gelir , Kweuke sonradan açıldı , baştan satmayı düşünmüştüm ama şuan sözleşme yenilemeye çalışıyorum
Hiç sorma abi ya , büyük takımlara karşı daha iyi oynuyoruz..
Sende Antep maçını görüyosun ama hiç GS maçını görmüyosun![]()
Marcelo sana gelir en fazla 500 k ister.Gelirse sol kanat otoban olur kardeşim![]()
Başarılar FurkanDepetris'de Kwekue kadar olmasada çok iyi golcüdür mutlaka oynat derim
![]()
TRANSFERLER
Aksayan bölgemiz olan sol beki Pinto'yle güvence altına aldık.Profili için tıklayınız.
Yedek stoper olarak Berat'ı kiraladık.Profili için tıklayınız.
Ligin başında iyi performans sergileyen fakat ülkemize alışmakta zorluk yaşan golcümüzü 2.2 m €'ya gönderdik..
Yabancı kontenjanından dolayı kadroya bile giremeyen yabancı kalecimizin sözleşemsini feshettik.
İLK 18'e bile giremeyen genç stoperimizi kardeş klubümüze kiralık olarak yolladık , biraz oynasın..
5. Tur
Yönetimiz bizden 5. tura çıkmamızı bekliyordu.Hedeflerimizi gerçekleştirdik..
PTT 1. ligdeki rakibimize malesef boyun eğdik.Sadece şanslıydılar..
Kaleyi bulan 1 şutları var ve top ağlarda gooll..
Şanssız bir yenilgi almışız İstanbul'dan Depetris fena fiyata gitmemiş.![]()
Başarılar. Depetris iyi para bırakmış, ligi ilk 8 içerisinde bitirirsin.
18. Hafta
Belki iyi oynamamış olabiliriz ama kaleyi bulan 2 şutun ikiside gol mu olur yaw ?
19. Hafta
Ligin sonuncuna bile diş geçiremedik , N'oldu bu takıma böyle ?
20. Hafta
Ligin zayıf ekiplerinden birine daha puan kaybettik , 1 puanı da zar zor aldık..
90+5'de saçma sapan bir penaltı yüzünden bilgisayarı parçalayacaktım , neyseki
beğenmediğim kalecim Necati Yılmaz ilk defa kayda değer bi iş yaptı..
21. Hafta
Afrika Uluslar Kupası'ndan dönen Kweuke hemen kendini belli etti..
Adamın dibisin , adamın kareköküsün Kweuke , gollere devam Rize'ye selam..
Ayrıca maçta çok net pozisyonlarda kalede devleşen Necati Yılmaz'n da galibiyette payı büyük..
22. Hafta
Sen bu zamana kadar nerelerdeydin be Kweuke ?
Kötü gidişatımızı tek başına tam tersine çevirdi Kweuke , bizi ipten aldı resmen..
23. Hafta
Kweuke'nin 5 golde de etkisi çok büyük !
2 Gol Attı , 1 Penaltı Yaptırdı , 1 Asist Yaptı , 1 de Kendi Kalesine Gol Attırdı !
Gol Krallığı
Son 3 haftada attığı 7 golle tek başına lider Kweuke..
Puan Cetveli
Şuan tam istediğim yerdeyim , düşme hattının 11 puan yukarısındayız..
Kweuke son 3 hafta oynamasaydı belkide şuan 14. sıralarda olurduk..
Last edited by Lesandro Parleo : 19.Ağustos.2013 at 05:17
Kwekue hareketlenince iyice yükselmişiz.![]()
Adam efsena bir adam.. Sat ama sezon sonu diyorum bak![]()
Sentugo.
Kweuke ilk 7-8 hafta yokları oynadı sonra arasıra atmaya başladı Afrika Uluslar Kupası'ndan döndükten sonra ise yardırıyor
Eğer Depetris'i satamasaydım Kweuke'yi satacaktım iyiki öyle bi hata yapmamışım..
Kweuke'yle sözleşme yenilemeye çalışıyorum ama sözleşme şartları çok ağır..
Sezon sonu satmaya kalksam tahminen kaça okuturum ?![]()