1 ile 30 arası toplam 567 sonuç

Konu: Fenerbahçe SK | 21 Kupa | 7.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Aslında şu oyunda menajer olmanın yanı sıra gözlemci falan da olabilseydik keşke. O zaman sana gözlemci ol derdim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Aslında şu oyunda menajer olmanın yanı sıra gözlemci falan da olabilseydik keşke. O zaman sana gözlemci ol derdim
    Gözle gözle nereye kadar
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Gözle gözle nereye kadar
    Bir takımda işe başlayacaksın ve sürekli rapor hazırlayacaksın. Senin tavsiyenle aldıkları oyuncu iyi performans sergiledikçe senin de kaliten artıcak ve gittikçe kariyer yapıcaksın. İstediğin zaman da gözlemcilikten istifa edip ''Ben menajer olmak istiyorum '' dediğinde ise sıfırdan menajer olarak başlayacaksın devam eden kariyerde Çok çılgın bir proje bence

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Bir takımda işe başlayacaksın ve sürekli rapor hazırlayacaksın. Senin tavsiyenle aldıkları oyuncu iyi performans sergiledikçe senin de kaliten artıcak ve gittikçe kariyer yapıcaksın. İstediğin zaman da gözlemcilikten istifa edip ''Ben menajer olmak istiyorum '' dediğinde ise sıfırdan menajer olarak başlayacaksın devam eden kariyerde Çok çılgın bir proje bence

Vaayyy , baya iyi fikirmiş bu Bu tarz farklı futbol oyunları olsa hiç fena olmaz..

Mesaj Yetkileri