Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın Sonucu Ne Olur ?
- Voters
- 30. You may not vote on this poll
-
Beşiktaş kazanır
-
Berabere biter
-
Trabzonspor kazanır
-
19.Ağustos.2013, 18:30
Geçen sezon o kadar çok doğaçlama bir oyun oynuyorduk ki takım geriyi unutuyordu. Bu sezon takım çok sakin, organize ve ayağa pas yaparak oynayacak belli ki . Hazırlık maçlarında alınan kötü sonuçlara açıkçası takılmamıştım. Slaven Bilic bizzat hazırlık maçlarında takım organizasyonu üzerinde duracağız diye açıklamada bulunmuştu. Diğer hazırlık maçlarından ayrı olarak Rize maçını ölçü almıştım. Geçen haftaki Rize maçında takım daha derli toplu ve hazır gözükmüştü. Atiba'da tam aradığımız oyuncu. Daha transfer edildiği gün çok iyi bir transfer yaptığımızı yazmıştım. Bazı biraderler Atiba transferine karşı çıkmıştı
Atiba ve Veli ikilisi birbirinin açığını kapatabilecek nitelikte oyuncular. Biri ileri çıktığında diğeri geriyi tamamlayacak oyuncular. En önemlisi artık orta sahada rakibe sertliği hissettiriyor takım. Geçen sezon Oğuzhan, Fernandes orta sahası çok yumuşak kalıyordu. Oğuzhan'a nasıl yer açacak Bilic merak ediyorum. Ama mutlaka onunda oynaması gerekli. Sağ içte denemesini bekliyorum. Böylece daha fazla topa sahip olabiliriz. Töre gol attı ama sürekliliği olur mu bilinmez.
Trabzonspor'da bu oyun anlayışıyla pek fazla bir şey yapamaz. Çok kısır bir oyun anlayışı benimsemişler. Alanı daralt, sert oyna, bulursan boşluğu 1-0'a kitle anlayışı takımı ileri götürmez. Hücumda varyasyonlar çok kısıtlı. 0-0'ı oynamaya çalışan bir takım görüntüsündeler. Tabi bu ilk haftalar önümüzdeki haftalarda sistemler tam oturunca göreceğiz. Ayrıca Colman gün geçtikçe daha da rezil bir herife dönüşüyor.
Mesaj Yetkileri