Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın Sonucu Ne Olur ?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

11 36.67%
  • Berabere biter

13 43.33%
  • Trabzonspor kazanır

6 20.00%
Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 107 sonuç

Konu: Beşiktaş - Trabzonspor | STSL 1. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Beşiktaş - Trabzonspor | STSL 1. Hafta

FM Gazetesi

Sezonun ilk Beşiktaş maçının ilk yorumu benden gelsin. Umarım güzel, net bir galibiyetle başlarız sezona.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Haci abi Besiktas tarafindan 8 tane bilet talep etmis.

Sezonun ilk maci herzaman zordur. Biz Besiktasa nazaran daha haziriz, 4 resmi mac yapmisligimiz var. Besiktasada sansimiz tutuyor neden olmasin diyecegim.

Hocanin gecen sezonun kadrosunu oynatmayi birakmasi lazim, hic geregi yok.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Henrique gol atar Beşiktaş 2-1 kazanır

Yazın olan olaylardan dolayı Çarşı' nın yanındayız. Başarılar
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

1-0 Beşiktaş alır gol duran top Atiba.

Beşiktaş'ımın alacağını düşünüyorum ama hazır bir Trabzonspor var, beraberlik ve Trabzonspor galibiyetleri sürpriz olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu Atiba, Giunti etkisi yapsa ne güzel olur...
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Az gollü bir maç olacağını düşünüyorum. Ligin ilk maçlarında skor ve futbol pek kestirilemez; ama ben 2 takımın da kontrollü bir oyun yapısıyla sahada bulunacağına inanıyorum. Gol yollarında sıkıntımız var; fakat defansta geçen seneye göre çok daha iyiyiz. 1-0 olsun, bizim olsun diyebileceğim bir maç. Başarılar Beşiktaş'ım.

Adettendir:

Tolga
    Serdar - Sivok - Franco (Escude) - Ersan
    Veli (Oğuzhan) - Atiba
    G.Töre (Dentinho) - Fernandes - Olcay
    Pektemek

Vira bismillah!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ilk maclar heleki bu bir derbi maci kontrollu bir mac olur berabere biter

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

Beşiktaş rahat kazanacak içimden gelen bu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vira bismillah diyelim güzel bir başlangıç yapalım inşallah. Şölen havasında geçecek maç , taraftar müthiş olacak. Onların da desteğiyle alırız maçı.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Az gollü bir maç olacağını düşünüyorum. Ligin ilk maçlarında skor ve futbol pek kestirilemez; ama ben 2 takımın da kontrollü bir oyun yapısıyla sahada bulunacağına inanıyorum. Gol yollarında sıkıntımız var; fakat defansta geçen seneye göre çok daha iyiyiz. 1-0 olsun, bizim olsun diyebileceğim bir maç. Başarılar Beşiktaş'ım.

Adettendir:

Tolga
    Serdar - Sivok - Franco (Escude) - Ersan
    Veli (Oğuzhan) - Atiba
    G.Töre (Dentinho) - Fernandes - Olcay
    Pektemek

Vira bismillah!

Olcay yerine direk Dentinho daha sağlam olur gibi.

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Haci abi Besiktas tarafindan 8 tane bilet talep etmis.

Sezonun ilk maci herzaman zordur. Biz Besiktasa nazaran daha haziriz, 4 resmi mac yapmisligimiz var. Besiktasada sansimiz tutuyor neden olmasin diyecegim.

Hocanin gecen sezonun kadrosunu oynatmayi birakmasi lazim, hic geregi yok.
    abi ikidir takılıyorum sana ama yine katılmıyorum. İlk kez şu ülkede dogru iş yapan bir hoca çıktı onu da böyle eleştirme bence. Çok dogru yapıyor. Dunyanın her yerinde bu böyledir önce birbirini bilen alışkın oyuncularla oynarsın sonra yavastan yeni transferlerini ya da gencleri monte edersin. Fmde bile bu böyle yaa.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Trabzonspor,Beşiktaş'a göre daha hazır durumda bence ancak maçın favorisi Beşiktaş,beraberlik veya beşiktaş galibiyeti bekliyorum

-----------------Tolga----------------
    Serdar---Sivok---Franco---Ersan
    --------Oğuzhan------Atiba--------
    Töre-------Fernandes------Olcay
    -------------Pektemek--------------
    Last edited by manager725 : 17.Ağustos.2013 at 12:48

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bjk - ts maci icin suan 35.000 bilet satildi..
    FM Gazetesi

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Bjk - ts maci icin suan 35.000 bilet satildi..
    Bu bilgiyi nereden buldun? Ben araştırdım da hiçbir kaynak da bulamadım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Maç Tayyip Stadyumu'nda ise 35.000 imkansız ama Olimpiyatta ise olabilir. Sezonun ilk maçı çünkü. Birde kaynak belirtseniz iyi olur bu tür bilgilerde.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Derbi ya,Olimpiyat'ta oynanıyor,35.000 gayet olağan bir rakam.Daha fazla da seyirci gelir,malum tatil,sezon açılışı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Yarın saat 16:00'da Olimpiyata metro seferleri başlayacakmış.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Oynarsa eğer DENTİNHO diyorum başka birşey demiyorum. Bu yıl herkes izlesin bu kavruk çocuğu Futbol bilgisi süper ligden ibaret olan yorumcular , adamlar Dentinho kim diyor ama şu ülkede en iyi fırsatçı golcü bu adam , Drogba falan diye gelmeyin lütfen bahsettiğim konu poacher yani.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

0-0 ya da 1-1 biter.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Haber sitelerinin 11'lerinde Pedro Franco yerine Escude oynayacak yazıyor. Geçen sene gördük Escude'yi 30'u aşkın adam 3-4 ayda üstüne ne katmış olabilir ki!!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Haber sitelerinin 11'lerinde Pedro Franco yerine Escude oynayacak yazıyor. Geçen sene gördük Escude'yi 30'u aşkın adam 3-4 ayda üstüne ne katmış olabilir ki!!
    Umarım öyle bir hata yapmaz Bilic.

Bu arada Ahmet'e katılıyorum. Olcay geçen senenin rehavetini atamamış heralde üstünden hazırlık maçlarında gram oyun oynamadı. Dentinho'ya ilk 11'de şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum bolca.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben hala Olcay'ın Beşiktaş'ın oyuncusu olmadığını düşünüyorum. Adamda teknik yok, bitiricilik yok bişey yok ama geçen sene okadar golü nasıl attı anlamış değilim.
    FM Gazetesi

Rize maçında iyi oynadı Olcay. Direkten dönen bir şutu var. Ayrıca maçın en önemli pozisyonlarından bir olan Fernandes'in kaçırdığı pozisyonda ara pası atan isim de Olcay. Pozisyona giriyor, ara pas atıyor, şut çekiyor, çok koşuyor ve en önemlisi gol atıyor. Açıkçası yıllardır Beşiktaş'ta bir kanat oyuncusunun vermediği katkıyı verdi Olcay geçen sene. Bence kötü yorum yapmak haksızlık olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Umarım öyle bir hata yapmaz Bilic.

Bu arada Ahmet'e katılıyorum. Olcay geçen senenin rehavetini atamamış heralde üstünden hazırlık maçlarında gram oyun oynamadı. Dentinho'ya ilk 11'de şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum bolca.
    Her hocanın bir takıntısı olur mutlaka, oynattıkları ya da oynatmadıkları ile. Bilic'in takıntısı da, Escude olacak sanırım. Umarım, pahalıya patlamaz bize bu tercih.

Bu arada 20 kişilik maç kadrosuna, 7 yabancı alınmış. Bize kalsa, Escude tribüne giderdi; ama Bilic, Franco'yu ya da Dentinho'yu yollayacak bence tribüne.

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Her hocanın bir takıntısı olur mutlaka, oynattıkları ya da oynatmadıkları ile. Bilic'in takıntısı da, Escude olacak sanırım. Umarım, pahalıya patlamaz bize bu tercih.

Bu arada 20 kişilik maç kadrosuna, 7 yabancı alınmış. Bize kalsa, Escude tribüne giderdi; ama Bilic, Franco'yu ya da Dentinho'yu yollayacak bence tribüne.
    Daha belli olmadı kadrolar. Belli olsa TFF yayınlar hemen haber sitelerine de düşer zaten. Bir de maç kadrosu 18'e 6 olacak, 20'ye 7 yazmışsın.
    Last edited by manager725 : 18.Ağustos.2013 at 15:04

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rize maçında iyi oynadı Olcay. Direkten dönen bir şutu var. Ayrıca maçın en önemli pozisyonlarından bir olan Fernandes'in kaçırdığı pozisyonda ara pası atan isim de Olcay. Pozisyona giriyor, ara pas atıyor, şut çekiyor, çok koşuyor ve en önemlisi gol atıyor. Açıkçası yıllardır Beşiktaş'ta bir kanat oyuncusunun vermediği katkıyı verdi Olcay geçen sene. Bence kötü yorum yapmak haksızlık olur.
    Bu sezonda attığı gollerin devamı gelirse, oyunda etkili olursa işte ozaman kabullenirim o çocukta bişeyler olduğunu.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Daha belli olmadı kadrolar. Belli olsa TFF yayınlar hemen haber sitelerine de düşer zaten. Bir de maç kadrosu 18'e 6 olacak, 20'ye 7 yazmışsın.
    Maç kadrosunda 20 futbolcu bulunuyor ve bunlardan 2'si tribüne gönderilip 18 kişilik esame listesi belli olacak böylece. Anlatamadım galiba!

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri