Sezonun ilk Beşiktaş maçının ilk yorumu benden gelsin. Umarım güzel, net bir galibiyetle başlarız sezona.
Haci abi Besiktas tarafindan 8 tane bilet talep etmis.
Sezonun ilk maci herzaman zordur. Biz Besiktasa nazaran daha haziriz, 4 resmi mac yapmisligimiz var. Besiktasada sansimiz tutuyor neden olmasin diyecegim.
Hocanin gecen sezonun kadrosunu oynatmayi birakmasi lazim, hic geregi yok.
Henrique gol atar Beşiktaş 2-1 kazanır
Yazın olan olaylardan dolayı Çarşı' nın yanındayız. Başarılar
Football is simple,but Football Manager is not
1-0 Beşiktaş alır gol duran top Atiba.
Beşiktaş'ımın alacağını düşünüyorum ama hazır bir Trabzonspor var, beraberlik ve Trabzonspor galibiyetleri sürpriz olmaz.
Şu Atiba, Giunti etkisi yapsa ne güzel olur...
FM Gazetesi
Az gollü bir maç olacağını düşünüyorum. Ligin ilk maçlarında skor ve futbol pek kestirilemez; ama ben 2 takımın da kontrollü bir oyun yapısıyla sahada bulunacağına inanıyorum. Gol yollarında sıkıntımız var; fakat defansta geçen seneye göre çok daha iyiyiz. 1-0 olsun, bizim olsun diyebileceğim bir maç. Başarılar Beşiktaş'ım.
Adettendir:
Tolga
Serdar - Sivok - Franco (Escude) - Ersan
Veli (Oğuzhan) - Atiba
G.Töre (Dentinho) - Fernandes - Olcay
Pektemek
Vira bismillah!
![]()
ilk maclar heleki bu bir derbi maci kontrollu bir mac olur berabere biter
Beşiktaş rahat kazanacak içimden gelen bu![]()
Vira bismillah diyelim güzel bir başlangıç yapalım inşallah. Şölen havasında geçecek maç , taraftar müthiş olacak. Onların da desteğiyle alırız maçı.
abi ikidir takılıyorum sana ama yine katılmıyorum. İlk kez şu ülkede dogru iş yapan bir hoca çıktı onu da böyle eleştirme bence. Çok dogru yapıyor. Dunyanın her yerinde bu böyledir önce birbirini bilen alışkın oyuncularla oynarsın sonra yavastan yeni transferlerini ya da gencleri monte edersin. Fmde bile bu böyle yaa.
Trabzonspor,Beşiktaş'a göre daha hazır durumda bence ancak maçın favorisi Beşiktaş,beraberlik veya beşiktaş galibiyeti bekliyorum
-----------------Tolga----------------
Serdar---Sivok---Franco---Ersan
--------Oğuzhan------Atiba--------
Töre-------Fernandes------Olcay
-------------Pektemek--------------
Last edited by manager725 : 17.Ağustos.2013 at 12:48
Bjk - ts maci icin suan 35.000 bilet satildi..
FM Gazetesi
Maç Tayyip Stadyumu'nda ise 35.000 imkansız ama Olimpiyatta ise olabilir. Sezonun ilk maçı çünkü. Birde kaynak belirtseniz iyi olur bu tür bilgilerde.
Derbi ya,Olimpiyat'ta oynanıyor,35.000 gayet olağan bir rakam.Daha fazla da seyirci gelir,malum tatil,sezon açılışı.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Yarın saat 16:00'da Olimpiyata metro seferleri başlayacakmış.
Oynarsa eğer DENTİNHO diyorum başka birşey demiyorum. Bu yıl herkes izlesin bu kavruk çocuğuFutbol bilgisi süper ligden ibaret olan yorumcular , adamlar Dentinho kim diyor ama şu ülkede en iyi fırsatçı golcü bu adam , Drogba falan diye gelmeyin lütfen bahsettiğim konu poacher yani.
0-0 ya da 1-1 biter.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Haber sitelerinin 11'lerinde Pedro Franco yerine Escude oynayacak yazıyor. Geçen sene gördük Escude'yi 30'u aşkın adam 3-4 ayda üstüne ne katmış olabilir ki!!
Ben hala Olcay'ın Beşiktaş'ın oyuncusu olmadığını düşünüyorum. Adamda teknik yok, bitiricilik yok bişey yok ama geçen sene okadar golü nasıl attı anlamış değilim.
FM Gazetesi
Rize maçında iyi oynadı Olcay. Direkten dönen bir şutu var. Ayrıca maçın en önemli pozisyonlarından bir olan Fernandes'in kaçırdığı pozisyonda ara pası atan isim de Olcay. Pozisyona giriyor, ara pas atıyor, şut çekiyor, çok koşuyor ve en önemlisi gol atıyor. Açıkçası yıllardır Beşiktaş'ta bir kanat oyuncusunun vermediği katkıyı verdi Olcay geçen sene. Bence kötü yorum yapmak haksızlık olur.
Her hocanın bir takıntısı olur mutlaka, oynattıkları ya da oynatmadıkları ile. Bilic'in takıntısı da, Escude olacak sanırım. Umarım, pahalıya patlamaz bize bu tercih.
Bu arada 20 kişilik maç kadrosuna, 7 yabancı alınmış. Bize kalsa, Escude tribüne giderdi; ama Bilic, Franco'yu ya da Dentinho'yu yollayacak bence tribüne.