Genç oyuncu önerisi olan var mı ?transfer yapamıyorum itibardan ve çalışma izninden dolayı
![]()
borç falan kalmadı![]()
Para baya iyiymiş
Tv gelirleri mali açıdan belini doğrultur. Evra transferi çok yerinde mali açıdanda getirisi olur.
Transfer bütçeni merak ediyorum. Bende şuan Bradford City ile oynuyorum 2. lige çıkardım başkanlar nedense çok cimri![]()
Zaten işi berbat eden hep o maaş bütçesi. Başarılar Premier Lig'te takibe devam ediyorum![]()
Transferler
Spoiler: Transferler
Spoiler: G.G.Sorumlusunun Transferleri
Kadro
DEĞERLENDİRME: Kalburüstü bir takım oluşturduk. Tahminim 16-17. sıralarda kalırız. Orta saha merkezini ve kanatları güçlendirirken, beklere bir el atıp tamamen değiştirdik. Forvete ise takviye yapmadık. Finne Obik Afobe yetersiz kalırsa devre arasında 1 forvet daha alırız. Önümüze çok iyi bir fırsat çıkmazsa transferler bu kadar. Ligde ilk maç Chelsea ile
Arkadaşlar yarın Ankara'ya lise için kayıt yaptırmaya gideceğim kariyeri devam ettiremem. Yarın liseye kayıt yaptırıp döneceğiz yarın gece en geç çarşamba sabah Chelsea maçı ile sezonu açarız Premier Lig'in altını üstüne getirirz ( salladım )![]()
İyi geceler hepinize
![]()
Aslında MLS keyifli olabilir bütün kulüplerin altyapısı barcelona gibi kaliteli regenler çıkıyormu acaba 13'te pek bilgim yok MLS ile ilgili.
transferler çok iyi emil krafth ı ben göteborga almıştım bugün yaşına göre çok iyi profili vardı
lige muhteşen girmişsin 3 maç 5 puan çok iyi
Harikasın ya bu kadar iyi başlanılmazdı bu takım için bravo valla![]()
Teşekkür ederim çok iyi başladık oyuncular maksimum oynuyor oynadığımız taktiği çabuk benimsediler
İlk 2 hafta üstünlüğümüzü koruyabilsek çok iyi olurdu ama bu da güzel çok güzel bu arada bu sene kullanacağım dizliş
Bu sene çok gol atmamızı kimse beklemesinDefansif oynayacağız zaten ilk 3 maçta atılan 3 gol bunun göstergesi 0-0'a yatacağız gol bulursak ne ala bulamazsak gol yememek en önemli hedefimiz 33 puan daha alırsak bu sezon düşmeyiz
![]()
Yaptığın son iki transferi çok beğendim,bu adamlar seni ligde tutabilir.Devam böyle![]()
Bony bize tecavüz ediyor canlı yayında izliyorum![]()
![]()
Wilfried kafayla tecavüzde şuan takım dağıldı![]()
Allahım ne olur bitsin şu maç![]()