1 ile 30 arası toplam 654 sonuç

Konu: FM 2013 - Oyun İçerisinden Karşılaştığınız İlginç Olaylar

Hybrid View

artık öyle bir noktaya geldi ki forvete maçta gol yememe bonusu vericem. mevcut sözleşmesinde yıllık 700 bin euro alan kerim frei yeni sözleşmede 5 milyon dan aşağı inmiyor.. Bu nedir arkadaş hayır yani ünal başkanda arap kökenli değil ki

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Quote Originally Posted by Crantola View Post
    artık öyle bir noktaya geldi ki forvete maçta gol yememe bonusu vericem. mevcut sözleşmesinde yıllık 700 bin euro alan kerim frei yeni sözleşmede 5 milyon dan aşağı inmiyor.. Bu nedir arkadaş hayır yani ünal başkanda arap kökenli değil ki
    Maaş ayarlama bölümüne gidip verilebilecek maaşı düşürebilirsen daha ucuza imza atar..

atmıyorlar dostum.. en fazla maaşı 5.5 milyona kadar düşürdüm ama adam 6 milyonda biraz inince masadan kalkıyor. bana karşı kin besliyor zaten artık temsilcisi... sadece maaş fazla olsa iyi maç başına para 20 binden 1 kuruş inmiyor

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by lenardo69 View Post
    basketbolcu olsaydın keşke
    Yazık olmuş A mill Basketbol takımının böyle oyunculara ihtiyacı var.

Quote Originally Posted by Crantola View Post
    Aynı sorunu ben de yaşadığım için Fenerbahçe'den istfia ettim. Özellikle son 3 oyundur Türkiye'de oynarken hep başıma geliyor, oyuncunun itibarı biraz arttığı zaman saçma sapan sözleşmeler istiyor. Sonra sen sinirlenip istifa ediyorsun sende 5-6 milyon isteyen adam 2 milyona sözleşme yeniliyor. Bu sebeple sözleşme yenilemelerini başkana falan bırakıyorum o da dokunmuyor. Bir türlü beceremedim ben.

Mesaj Yetkileri