artık öyle bir noktaya geldi ki forvete maçta gol yememe bonusu vericem. mevcut sözleşmesinde yıllık 700 bin euro alan kerim frei yeni sözleşmede 5 milyon dan aşağı inmiyor.. Bu nedir arkadaş hayır yani ünal başkanda arap kökenli değil ki![]()
artık öyle bir noktaya geldi ki forvete maçta gol yememe bonusu vericem. mevcut sözleşmesinde yıllık 700 bin euro alan kerim frei yeni sözleşmede 5 milyon dan aşağı inmiyor.. Bu nedir arkadaş hayır yani ünal başkanda arap kökenli değil ki![]()
atmıyorlar dostum.. en fazla maaşı 5.5 milyona kadar düşürdüm ama adam 6 milyonda biraz inince masadan kalkıyor. bana karşı kin besliyor zaten artık temsilcisi... sadece maaş fazla olsa iyi maç başına para 20 binden 1 kuruş inmiyor![]()
Yazık olmuş A mill Basketbol takımının böyle oyunculara ihtiyacı var.
Aynı sorunu ben de yaşadığım için Fenerbahçe'den istfia ettim. Özellikle son 3 oyundur Türkiye'de oynarken hep başıma geliyor, oyuncunun itibarı biraz arttığı zaman saçma sapan sözleşmeler istiyor. Sonra sen sinirlenip istifa ediyorsun sende 5-6 milyon isteyen adam 2 milyona sözleşme yeniliyor. Bu sebeple sözleşme yenilemelerini başkana falan bırakıyorum o da dokunmuyor. Bir türlü beceremedim ben.