1 ile 30 arası toplam 384 sonuç

Konu: Çaykur Rizespor Avrupa'ya Erken Veda Ediyor | 4. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

oboboana denilen arkadaş son yapılan güncellemede var mıydı yav bende yoktu göremedim nijeryalı kardeşimiz stoperdir aslında oyun databesinde sunshine stars takımında sağ bek olarak görünüyor özelliklerinin hepsi 0 yani random olarak cıkıyor onun için sana sanırım pek parlak gelmedi dedigim gibi sağ bek için odiah ön libero için simao'yu önerebilirim ivan bolado'da free ama belki sende birisi kapmıştır tekrar başarılar

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by sukass53 View Post
    oboboana denilen arkadaş son yapılan güncellemede var mıydı yav bende yoktu göremedim nijeryalı kardeşimiz stoperdir aslında oyun databesinde sunshine stars takımında sağ bek olarak görünüyor özelliklerinin hepsi 0 yani random olarak cıkıyor onun için sana sanırım pek parlak gelmedi dedigim gibi sağ bek için odiah ön libero için simao'yu önerebilirim ivan bolado'da free ama belki sende birisi kapmıştır tekrar başarılar
    Oboabona yetenekli çocuk ama zihinsel özellikleri biraz zayıf benim kariyerde bu senede Oboabona ile devam etme kararı aldım..

Hocam teşekkür ederim ama yabancı sınırından dolayı önerdiğin oyuncuları almadım..

Quote Originally Posted by Didier Drogbaa View Post
    bi satılmadı gitti la şu adam
    En başta 20'ye satmaya çalıştım ama talip çıkmadı en son mecburen 8 milyon €'ya kadar düşürdüm fiyatı.Çok ucuza gitti ama satmak zorundaydım yoksa seneye bedavaya gidecekti.

Mesaj Yetkileri