Sayfa 181 / 220 İlkİlk ... 81131171179180181182183191 ... SonSon
5,401 ile 5,430 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Quote Originally Posted by Bulstrap87 View Post
    ilk 3 yıl gelirimiz forma ve stat isim hakkı olarak senelik 21 milyon olacak 3 yıldan sonra formayı uzatmazsak stat isim hakkından gelecek para senelik 11 milyon olacak 7 yıl boyunca..
    bnm anladıgım bu anlasmadan?
    Benim anladığım 5 senelik anlaşma için (forma) 29 Milyon Dolar ödenecek ama son 2 yılı fesih edilebilecek.

Stad isim hakkı içinse 116 Milyon Dolar 15 senelik ama son 5 yılı fesh edilebilecek.

Yani senelik 12.5 Milyon dolarlık bir anlaşma.

Nesil
    2006

Yok artık Bilic!

Maçı izleyenler arasında Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic de vardı.

Rakiplerini çıplak gözle izlemek için TT Arena’ya gelen Hırvat hocanın spor alanlarında yasak olmasına rağmen tribünde son derece rahat bir şekilde sigara içmesi büyük şaşkınlık yarattı. 4207 sayılı kanuna göre spor alanlarında sigara içmenin cezası 88 lira...
    Kaynak

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

88 lira nedir yahu adam 1760 lirasını verip 1 paket içer isterse
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bilic'e mi suç ? Senelerdir maça giderim her 10 dakikada bir sigara yakarım ne ara çıkmış bu yasa ?
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Bilic'e mi suç ? Senelerdir maça giderim her 10 dakikada bir sigara yakarım ne ara çıkmış bu yasa ?
    Ahah yasa cıkalı baya bi oluyor da yaptırım yok. Ben de içiyorum ama normalde yasak.
    Düşün bak yasagı farketmemişsin bile

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Kayseri Erciyesspor'dan Anlamlı Jest

Kayseri Erciyesspor, deplasmanda oynayacağımız 2. hafta mücadelesi için taraftarlarımıza 6500 kişilik yer ayırarak jest yaptı.
    Futbol Takımımız Spor Toto Süper Lig’in ikinci haftasında 26 Ağustos Pazartesi günü Kayseri Erciyesspor ile Kayseri Kadir Has Stadı’nda karşılaşacak.

Kayseri Erciyesspor yönetim kurulu deplasman takımı taraftarlarına ayrılan kontenjan konusunda bir jest yaparak, Kadir Has Stadı Güney Tribünü’nde yer alan 6500 koltuğu taraftarlarımıza ayırmıştır.

Karşılaşmanın biletleri yarın (21 Ağustos) saat 10:00’da http://www.ticketturk.com/ internet sitesinden satışa çıkacaktır. Taraftarlarımız için ayrılan bölümün bilet fiyatı 20 TL'dir.

Kayseri Erciyesspor yönetim kuruluna anlamlı jesti için teşekkür ederiz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kaldıgımız yerden devam ediyoruz. TFF 30.000 TL ceza vermiş

İNÖNÜ'NÜN ALTINDAN DENİZ ÇIKTI!

Ek:

Beşiktaş'ın Tromsö ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi maçında Ersan'la girdiği ikili mücadelede kendini yere bırakarak penaltı kazandıran Saliou Ciss, Fransız ekibi Valenciennes'e transfer oldu. Ersan İstanbul'da rahat bir maç oynayacak.

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

O ciss mi ne mahvetti bizi o değil çıkan suya bizans zamanından kalma deniz suyu diyorlar durmuş inşaat

Quote Originally Posted by Mustafa Diler View Post
    O ciss mi ne mahvetti bizi o değil çıkan suya bizans zamanından kalma deniz suyu diyorlar durmuş inşaat
    Muhtemelen deniz seviyesinin altına indiklerinden su çıktı bazıları da toprakta biriken yağmur suyudur diyor ama inşaatı umarım etkilemez.

Yav bu Beşiktaş da ne bahtsız takım.Borçları silip yeni stada başlarsınız.Altından ya tarihi kalıntılar çıkar(asılsız iddia) ya deniz çıkar

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

denizi bulduysak yakında atlantisi bile buluruz bu stadın altında

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Deniz suyu değilmiş o bizans suyuymuş i... basın bunuda yazın

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Akan gözyaşlarımız o bizim, su falan değil.

O Ciss'e de uyuz oldum, 2 gün evvel transfer olamamış mı hırt?!

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Akan gözyaşlarımız o bizim, su falan değil.

O Ciss'e de uyuz oldum, 2 gün evvel transfer olamamış mı hırt?!
    Moralim bozuktu şu yorumu görünce yüzümde bi gülümseme oluştu
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Erciyes, Tromsö, Antep bu üç maçtan galibiyet bekliyorum. Tromsö maçı taraftarın sinirini bozdu. Turu geçeriz ama prestij açıdan kesinlikle kazanmamız gerekirdi. Birde Almeida varken forvette imkanı yok biz topu yerden oynayamayız. Bu yüzden Eneramo transferini artık olumlu karşılıyorum. İyi ki almışız diyorum hani. Şişir indir ile nereye kadar. Eneramo en azından ileride top tutar. Bir satamadık gitti şu Almeida'yı.

Rasim Ozan Kütahyalı katıldığı TV programında ilginç yorumlarda bulundu Beşiktaş'ın şampiyonluk iddiasını değerlendirdi.

Rasim Ozan 'Beşiktaş-Tromso maçı Leeds United maçına dönmesin.'

Rasim Ozan 'Beşiktaş şampiyon olursa burada anırırım.'

Beşiktaşımın şampiyon olmasını şimdi daha çok istiyorum. Bu ne iş yaptığı belirsiz adamın da eşek olduğunu tüm Türkiye görsün.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

SPONSORLUK ANLAŞMASI İMZALANIYOR

Erkek Basketbol Takımımız, daha önce de açıkladığımız gibi, Ulukartal Holding bünyesinde yer alan İntegral Menkul Değerler A.Ş. ile yarın bir sponsorluk anlaşması imzalayacak. İmzalanacak 3 yıllık anlaşma ile birlikte takımımız, 3 sezon boyunca Beşiktaş İntegral Forex adıyla mücadele edecek.

Kulübümüzden, imza töreniyle ilgili olarak yapılan açıklama şu şekilde;

Beşiktaşımız, İntegral Menkul Değerler A.Ş. ile sponsorluk anlaşması imzalıyor.

Erkek Basketbol Takımımız'ın sponsorluğu için, Ulukartal Holding bünyesinde faaliyet gösteren İntegral Menkul Değerler A.Ş. ile ana sponsorluk anlaşması imzalanacak.

Sponsorluk anlaşmasının ayrıntılarının paylaşılacağı, Başkanımız Fikret Orman ile Ulukartal Holding Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi Cenk Ulukartal'ın yer alacağı basın toplantısı, 28 Ağustos Çarşamba günü saat 10.30'da BJK Akatlar Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilecek.

Basın mensuplarının toplantıya katılmalarını rica ederiz.

Kaynak:
    www.BjkBasket.org

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sözler yavaş yavaş icraata dönüşüyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Sözler yavaş yavaş icraata dönüşüyor.
    Aynen kardeşim. + olarak, hentbola ve diğer amatör branşlara da (erkek ve bayan voleybol, bayan basketbol) sahip çıkılırsa, Fikret Orman'ı ciddi anlamda tebrik ederim ve alkışlarım. En fazla da, hentbol takımı için çaba gösterilmeli. Tüm branşlarda yıllardır şampiyon olan tek takım, hentbol; ama 2. bir formaları bile yok. Bu konuyu çok önemsiyorum ben bir taraftar olarak ve beni aşırı rahatsız ediyor. Gereken yapılır umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vallahi o konularda biraz özürlü bir taraftarım Beşiktaşlı olarak Sadece futbolda varım. Diğerlerinde biraz duyarsızım açıkçası. Ama tabiki keşke hepsinde başarılı olunsa.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

transfer dönemi bitmeden bir çılgınlık olmaz ise Fenerbahçe'de , Beşiktaş bu sezonun şampiyonu , Eneramo ve Atchinhson da bu senenin transferleri olur.at fava bekle

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ronaldinho alınmadı diye asıp kesenleri göremiyorum ?

Bundan daha önemli şeyler de varmış demek ki. Takım Ronaldinhosuz da oynayabiliyormuş.

Yapılan işler çok başarılı ancak üzülüyorum tek bir adam için yönetimi silenler görüyoruz burada ve olası bir düşüşte eminim yine ortaya çıkacaklar.

Bence başkan çok iyi hamleler yapıyor, yıldız almak zor değil paranın ucunu gösterirsen en kralını alırsın önemli olan finansal olarak sıkıntıda olmamak.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Onlar hazır kıta bekliyor. Bu yönetimin hakkı bana göre yenmez. Beşiktaş'ın önü açık ve bu mevcut yönetim sayesinde. Destek olunduktan sonra her sezon daha ileri gidebiliriz. Yeter ki kurumsal yapı tam otursun, yeni stat bitsin.

Birde şunu paylaşayım. Harika olmuş

Last edited by Kaka Leite : 28.Ağustos.2013 at 04:11 Reason: Forumdayız :)

Ulukartal Holding bünyesinde faaliyet gösteren İntegral Menkul Değerler A.Ş. ile Beşiktaş Jimnastik Kulübü arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. Üç yıl boyunca geçerli olacak 20 Milyon TL + KDVdeğerindeki anlaşmaya göre, Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı’nın adı “Beşiktaş İntegral Forex”olurken, BJK Akatlar Spor Kompleksi'nin adı ise “Beşiktaş İntegral Arena” olarak değişti. Anlaşma uyarınca, Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı’nın formasında “İntegral Forex” reklamı da yer alacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Şu anlaşmalardaki +KDV ne oluyor ki? Rakam neyse, yekün olarak açıklasalar ya!

Hayırlı olsun tekrar.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Şu anlaşmalardaki +KDV ne oluyor ki? Rakam neyse, yekün olarak açıklasalar ya!

Hayırlı olsun tekrar.
    KDV - ana paranın %18 i

şurası daha iyi yardımcı olur sanırım http://www.gib.gov.tr/index.php?id=830
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    KDV - ana paranın %18 i

şurası daha iyi yardımcı olur sanırım http://www.gib.gov.tr/index.php?id=830
    KDV'nin %18 veya hizmete göre %1, %8 vs. olduğunu biliyorum zaten. Benim söylemek istediğim, açıklamalarda fiyatın yekten verilmesi varken neden böyle bir şeye gerek duydukları.

Yine de teşekkürler açıklayıcı bilgiden ötürü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2/2 yaptık diye hemen TFF iş başına geçmiş. Süper Lig'de ilk defa maç yönetecekmiş bizim hakem duyduğuma göre.
    FM Gazetesi

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    2/2 yaptık diye hemen TFF iş başına geçmiş. Süper Lig'de ilk defa maç yönetecekmiş bizim hakem duyduğuma göre.
    Fenerbahçe-Eskişehir maçının 6. hakemi ve Akhisar-Elazığ maçının orta hakemiymiş. Tecrübesiz.

Mesaj Yetkileri