1 ile 30 arası toplam 392 sonuç

Konu: Atletik Çekirgeler Çempıyınşipe Sıçramak İstiyor | Oldham Athletic [2.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by tarik0618 View Post

Şu yakışıklılığa,ciddiye bak be varmı benden başka böyle ciddi duran KaanB'yi dünya yıldızı yapıcam diğer öğretmen ve öğrenciler bizden feyz alıcaklar....
    tarık abey yaratıcılığım 12 ymiş onu 15e felan çekersen iyi olacak, antreman sonraları bırakma güç çalıştır, hep beraber takılalım, yemeğe gidelim (yemek benden senden çok kazanıyorum )

Quote Originally Posted by kaanb View Post
    tarık abey yaratıcılığım 12 ymiş onu 15e felan çekersen iyi olacak, antreman sonraları bırakma güç çalıştır, hep beraber takılalım, yemeğe gidelim (yemek benden senden çok kazanıyorum )
    Benim yaşıma gel,görüşelim senin ciron ne kadar olacak,ayrıca ingiliz kızları çok güzel oluyor motivasyon amaçlı seni bara götürmeyi planlıyorum o zaman yaratıcılığın tavan yapacak

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by tarik0618 View Post
    Benim yaşıma gel,görüşelim senin ciron ne kadar olacak,ayrıca ingiliz kızları çok güzel oluyor motivasyon amaçlı seni bara götürmeyi planlıyorum o zaman yaratıcılığın tavan yapacak
    böyle ulu orta yazma kadro dışı bırakır felan

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

hartepool maçının yıldızılı olmuşum harika oynamama rağmen kesik yemişim açıklama bekliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    hartepool maçının yıldızılı olmuşum harika oynamama rağmen kesik yemişim açıklama bekliyorum
    Maçta bana atar yapmışsın kadro uyumunu bozan oyuncu olarak göze çarptın kesiği yedin otur kulübede çekirdek tayfasının kaptanısın

Mesaj Yetkileri