Sayfa 5 / 14 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 392 sonuç

Konu: Atletik Çekirgeler Çempıyınşipe Sıçramak İstiyor | Oldham Athletic [2.Sezon]

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post

1.Hafta

Spoiler: ISTATISTIK 

2.Hafta

3.Hafta

2.Tur

4.hafta

JPÖ kupası

Ben taaa defanstan gelip gol atayım, takım yenilsin. Olacak şey değil. Arkadaşlar biraz ciddiyet lütfen. Yoksa tutoring mutoring yapmam, her gece aleme giderim ona göre

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

dakika 67 sowkay sakatlandı rakip topu dışarı atmadı hakemde durdurmadı devam eden atakta golü yedik ):

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

dakika 67 sowkay sakatlandı rakip topu dışarı atmadı hakemde durdurmadı devam eden atakta golü yedik ):
    ALLAH ALLAH niye topu dışarı atmıyosunuz sakatlandım arkadaş kıvranıyorum nerdesportmenlik ne güzel formumda iyiymiş önemlimi sakatlığım kesin adale attı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

diaz benim raporlar kısmını paylaşırmısın bi bakmak istiyorum müzmin sakatmıyız acaba

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by sowkay View Post
    diaz benim raporlar kısmını paylaşırmısın bi bakmak istiyorum müzmin sakatmıyız acaba
    yok la darbe aldın yığıldın oraya şükür bi sıkıntın yok rezil bir maç oynadın zaten bide gole sebebiyet verdin çelimsiz herif maçı kaybettik

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Başarılar Huan Muan Yuan Rezerv ST'ye beni ekle be

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

İlk kariyerde vardık bunda neden yokuz yahu
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Az iç şu sigarayı, sakatlığın darbeye bağlı değil. Nefesin yetmemiş yığılıp kalmışsın hacı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şimdi benim suçum yok benim hızım muzum 7 mi olur la ben öldürücü bindirmelerimle ünlüydüm alves derlerdi bana suç sende öyle bi adama beni atadın yazıklar olsun senin gibi hocaya diaz altyapıdan sağ bek mükde çıkmaz daha kaldık o adama

Nesil
    2013
    Yer
    İzmir

Boş yer varsa ben de futbolcu olmak istereeeem hım hım hım.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Başarılar Huan Muan Yuan Rezerv ST'ye beni ekle be
    Herif sakat ama yazayım (:
    Quote Originally Posted by Moussa Sow View Post
    İlk kariyerde vardık bunda neden yokuz yahu
    kalecilere değil forvetlerin profiline bakmayı hiç denedin mi ? (:
    Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Az iç şu sigarayı, sakatlığın darbeye bağlı değil. Nefesin yetmemiş yığılıp kalmışsın hacı
    Hadi o genç senin yaş 30 lara gelmiş elde sigara düşmüyor onu ne yapacaz
    Şimdi benim suçum yok benim hızım muzum 7 mi olur la ben öldürücü bindirmelerimle ünlüydüm alves derlerdi bana suç sende öyle bi adama beni atadın yazıklar olsun senin gibi hocaya diaz altyapıdan sağ bek mükde çıkmaz daha kaldık o adama
    Vicdansız hız hızlanmaya bi bak bazen topu bırakıp koşmaya devam ediyon federasyona başvurdum alın bunu burdan bana yaramıyor bari atlet yapında ülkeye faideli olsun dedim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Herif sakat ama yazayım (:

Hadi o genç senin yaş 30 lara gelmiş elde sigara düşmüyor onu ne yapacaz

Vicdansız hız hızlanmaya bi bak bazen topu bırakıp koşmaya devam ediyon federasyona başvurdum alın bunu burdan bana yaramıyor bari atlet yapında ülkeye faideli olsun dedim
    Ya şimdi oyuncuyu kullanma becerisi olan hocayla çalışmak isterim beni dışlıyosun zaten bütün takım tutoring yapıyo bi ben yokum arkdaş tek bşaıma nasıl öğrenicem bende istemezmiyim maicon, cafu, lahm gibi adamdan oyunu öğrenmek beni dışlıyosun oyundan almışsın sonraki 2 maç 7 üzerinde oynamışım lütfen anlaşamıyoruz seninle olmuyo

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Damigol View Post
    Boş yer varsa ben de futbolcu olmak istereeeem hım hım hım.
    Bakayım 1 kaleci 1 de açıkta boşluk olması lazım açığa da seni yazalım böylelikle 1 kaleci haric kadroyu doldurduk ellam..şimdi altyapıdan bekle ki iyi oyuncu çıksın (:

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bakayım 1 kaleci 1 de açıkta boşluk olması lazım açığa da seni yazalım böylelikle 1 kaleci haric kadroyu doldurduk ellam..şimdi altyapıdan bekle ki iyi oyuncu çıksın (:
    ilk sezon 190 pa'lı sağbek çıkmasını diliyorum ilk girişi hız 14 hızlanma 15 olsun orta 12 olsun çalışkanlık 15 cesaret 14 sonra gelişir o

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Mousa Sow yazıyor orda
    TariboWest

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Ya şimdi oyuncuyu kullanma becerisi olan hocayla çalışmak isterim beni dışlıyosun zaten bütün takım tutoring yapıyo bi ben yokum arkdaş tek bşaıma nasıl öğrenicem bende istemezmiyim maicon, cafu, lahm gibi adamdan oyunu öğrenmek beni dışlıyosun oyundan almışsın sonraki 2 maç 7 üzerinde oynamışım lütfen anlaşamıyoruz seninle olmuyo
    illa kesik yiyecen yani (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Moussa Sow View Post
    Mousa Sow yazıyor orda
    1 harfe mi takılı kaldın (: Artık yazmıyor (:
    ilk sezon 190 pa'lı sağbek çıkmasını diliyorum ilk girişi hız 14 hızlanma 15 olsun orta 12 olsun çalışkanlık 15 cesaret 14 sonra gelişir o
    Aslında devre arası gelsinde sizlere bu hususta birşey daha danışacağım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

illa kesik yiyecen yani (:
    hocam öncelikle yaptığım yorumlardan ötürü özür diliyorum ben takım için herşeyi vermeye hazırım iyide oynuyoruz son maçlarda bi istatistik bilgilerimi atta bakalım nasılız

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

sowkay resmen maçı satmışsın bunun bedelini ağır ödemelisin dön evine hızlan da gel

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

hocam öncelikle yaptığım yorumlardan ötürü özür diliyorum ben takım için herşeyi vermeye hazırım iyide oynuyoruz son maçlarda bi istatistik bilgilerimi atta bakalım nasılız
    Sonuçları toplu atıcam biraz hızlanalım diyerek sonra genel bir durum değerlendirmesi yaparız. Yine ligin dibine doğru gidiyoruz takım tirbülansa girdi gelen geçen vuruyor yol geçen hanı olduk (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Ağlayacam artık ya kaleye 50 şut atıyom resmen tek kale maç oynuyoruz herifler 1 kere gelip 2 gol atıyor anlamıyorum ki ..kötü oynayınca zaten puan alamıyoruz e iyi oynaınca da galip gelemeyeceksek tükanı kapayalım gitsin..Nenem La İlahe İllAllah ya

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Son 5 maç rakipleri ezdik ama aldığımız puan sayısı 4 !!!11!!!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Son 5 maç rakipleri ezdik ama aldığımız puan sayısı 4 !!!11!!!

bende öyleydim kangren oldum holiday

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Çareyi tatile çıkarak buluyorum yoksa kafa göz girecem sizlere (: sakatlıklar-taktik oturmuyor-takım uyumu hiç yok..arkadas küme potasındaki takımları alıcna ilk sezon ciddi emek istiyor deli ediyor adamı..Nimesi çalıştıtırkende taktiklerimi oturtamamıştım 1 senede anca alışmıştı takım..klüp alışmış savunma yapmaya heriflerin anlayışı değiştirince taktik oturmuyor bir türlü e saha sonuçlarına yansıyor saha sonuçları iyi olmazsa takım uyum artmıyor..kısır döngü içinde kafayı çiziyor insan :F Hele bakalım asistan neler yapacak umarm küme potasına girmeyiz çünkü çok yakındık :F

Nesil
    2012
    Yer
    Rize

Bize de yer var mı takım da dostum ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çareyi tatile çıkarak buluyorum yoksa kafa göz girecem sizlere (: sakatlıklar-taktik oturmuyor-takım uyumu hiç yok..arkadas küme potasındaki takımları alıcna ilk sezon ciddi emek istiyor deli ediyor adamı..Nimesi çalıştıtırkende taktiklerimi oturtamamıştım 1 senede anca alışmıştı takım..klüp alışmış savunma yapmaya heriflerin anlayışı değiştirince taktik oturmuyor bir türlü e saha sonuçlarına yansıyor saha sonuçları iyi olmazsa takım uyum artmıyor..kısır döngü içinde kafayı çiziyor insan :F Hele bakalım asistan neler yapacak umarm küme potasına girmeyiz çünkü çok yakındık :F
    Küme düşmeyelim yeterli nasıl olsa oyuncu gelişimine adadık hayatımızı kulübün hedefi neydi ? kovulmayak

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 53Erdogan View Post
    Bize de yer var mı takım da dostum ?
    Şuan kadromda 1 kaleci 1 mr pozsyonu var ama sistemim gereği pek kanat kullanmıyorum 2de kalecimiz var stoper falan çıksa çok ihtiyacım var altyapıdan gelecek oyuncuların mevkiileri çk önemli ihtiyacım olan mevkiiler çıksa forma şansıda bulur herkes..Senide Mrye yazalım gelecek altyapı oyuncularına göre kadrodaki isimleri yeniden düzenleriz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Küme düşmeyelim yeterli nasıl olsa oyuncu gelişimine adadık hayatımızı kulübün hedefi neydi ? kovulmayak
    Aslında hedefi bende bilmiyorum en düşük güçlendirmeydi sanırım küme düşme potası ile orta sıra arsı potaya girmezsek sıkıntı yok hele bu sezon taktiklerimi oturtayım önümüzdeki yıl sezonu çok erken açıcaz ama altyapı düşündürüyor beni :F kiralıklar gidicek seneye altyapıdan oyuncu çıkıcak mı muallak tesisler falza iyi durumda değiller (:

Nesil
    2012
    Yer
    Rize

Kanatların her ikisinide kullanabiliyorum MR de performans düşüklüğü yaşamayalım

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Arkadaşlar bi soru sorayım sentugonun kariyerinde diğer klüpler genç oyuncularını bıraktığı tarihte biz alırsak genç sözleşmesi öneridğimiz için oyuncu bizim altyapıdan çıkmış gibi gözüküyor diyor acaba glen transferler kısmına yansımıyor mu şayet öyleyse rakiplerden bıraktıkları topçuları çalalım bari öz evlat değil ama üvey evlatda iş görür maksat transfer yapmadan kendi alt yapımızdan oyuncular madem kaydı bizim klüpte gözükecek bu yoll mübah mıdır ? yoksa projeye ters midir ?

Sayfa 5 / 14 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri