dakika 67 sowkay sakatlandı rakip topu dışarı atmadı hakemde durdurmadı devam eden atakta golü yedik ):
diaz benim raporlar kısmını paylaşırmısın bi bakmak istiyorummüzmin sakatmıyız acaba
![]()
Başarılar Huan Muan YuanRezerv ST'ye beni ekle be
![]()
İlk kariyerde vardık bunda neden yokuz yahu![]()
TariboWest
Şimdi benim suçum yok benim hızım muzum 7 mi olur la ben öldürücü bindirmelerimle ünlüydüm alves derlerdi bana suç sende öyle bi adama beni atadın yazıklar olsun senin gibi hocaya diaz![]()
altyapıdan sağ bek mükde çıkmaz daha kaldık o adama
![]()
Boş yer varsa ben de futbolcu olmak istereeeem hım hım hım.![]()
Herif sakat ama yazayım (:
kalecilere değil forvetlerin profiline bakmayı hiç denedin mi ? (:
Hadi o genç senin yaş 30 lara gelmiş elde sigara düşmüyor onu ne yapacaz
Vicdansız hız hızlanmaya bi bak bazen topu bırakıp koşmaya devam ediyon federasyona başvurdum alın bunu burdan bana yaramıyor bari atlet yapında ülkeye faideli olsun dedim
Ya şimdi oyuncuyu kullanma becerisi olan hocayla çalışmak isterim beni dışlıyosun zaten bütün takım tutoring yapıyo bi ben yokum arkdaş tek bşaıma nasıl öğrenicem bende istemezmiyim maicon, cafu, lahm gibi adamdan oyunu öğrenmek beni dışlıyosun![]()
oyundan almışsın sonraki 2 maç 7 üzerinde oynamışım lütfen
anlaşamıyoruz seninle olmuyo
![]()
sowkay resmen maçı satmışsınbunun bedelini ağır ödemelisin dön evine hızlan da gel
![]()
Ağlayacam artık ya kaleye 50 şut atıyom resmen tek kale maç oynuyoruz herifler 1 kere gelip 2 gol atıyor anlamıyorum ki ..kötü oynayınca zaten puan alamıyoruz e iyi oynaınca da galip gelemeyeceksek tükanı kapayalım gitsin..Nenem La İlahe İllAllah ya
Son 5 maç rakipleri ezdik ama aldığımız puan sayısı 4 !!!11!!!
Çareyi tatile çıkarak buluyorum yoksa kafa göz girecem sizlere (: sakatlıklar-taktik oturmuyor-takım uyumu hiç yok..arkadas küme potasındaki takımları alıcna ilk sezon ciddi emek istiyor deli ediyor adamı..Nimesi çalıştıtırkende taktiklerimi oturtamamıştım 1 senede anca alışmıştı takım..klüp alışmış savunma yapmaya heriflerin anlayışı değiştirince taktik oturmuyor bir türlü e saha sonuçlarına yansıyor saha sonuçları iyi olmazsa takım uyum artmıyor..kısır döngü içinde kafayı çiziyor insan :F Hele bakalım asistan neler yapacak umarm küme potasına girmeyiz çünkü çok yakındık :F
Bize de yer var mı takım da dostum ?![]()
Şuan kadromda 1 kaleci 1 mr pozsyonu var ama sistemim gereği pek kanat kullanmıyorum 2de kalecimiz var stoper falan çıksa çok ihtiyacım var altyapıdan gelecek oyuncuların mevkiileri çk önemli ihtiyacım olan mevkiiler çıksa forma şansıda bulur herkes..Senide Mrye yazalım gelecek altyapı oyuncularına göre kadrodaki isimleri yeniden düzenleriz![]()
Aslında hedefi bende bilmiyorum en düşük güçlendirmeydi sanırım küme düşme potası ile orta sıra arsı potaya girmezsek sıkıntı yokhele bu sezon taktiklerimi oturtayım önümüzdeki yıl sezonu çok erken açıcaz ama altyapı düşündürüyor beni :F kiralıklar gidicek seneye altyapıdan oyuncu çıkıcak mı muallak tesisler falza iyi durumda değiller (:
Kanatların her ikisinide kullanabiliyorum MR de performans düşüklüğü yaşamayalım![]()
Arkadaşlar bi soru sorayım sentugonun kariyerinde diğer klüpler genç oyuncularını bıraktığı tarihte biz alırsak genç sözleşmesi öneridğimiz için oyuncu bizim altyapıdan çıkmış gibi gözüküyor diyor acaba glen transferler kısmına yansımıyor mu şayet öyleyse rakiplerden bıraktıkları topçuları çalalım bari öz evlat değil ama üvey evlatda iş görür maksat transfer yapmadan kendi alt yapımızdan oyuncularmadem kaydı bizim klüpte gözükecek bu yoll mübah mıdır ? yoksa projeye ters midir ?