1 ile 30 arası toplam 392 sonuç

Konu: Atletik Çekirgeler Çempıyınşipe Sıçramak İstiyor | Oldham Athletic [2.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Herif sakat ama yazayım (:

kalecilere değil forvetlerin profiline bakmayı hiç denedin mi ? (:

Hadi o genç senin yaş 30 lara gelmiş elde sigara düşmüyor onu ne yapacaz

Vicdansız hız hızlanmaya bi bak bazen topu bırakıp koşmaya devam ediyon federasyona başvurdum alın bunu burdan bana yaramıyor bari atlet yapında ülkeye faideli olsun dedim
    Ya şimdi oyuncuyu kullanma becerisi olan hocayla çalışmak isterim beni dışlıyosun zaten bütün takım tutoring yapıyo bi ben yokum arkdaş tek bşaıma nasıl öğrenicem bende istemezmiyim maicon, cafu, lahm gibi adamdan oyunu öğrenmek beni dışlıyosun oyundan almışsın sonraki 2 maç 7 üzerinde oynamışım lütfen anlaşamıyoruz seninle olmuyo

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by sowkay View Post
    Ya şimdi oyuncuyu kullanma becerisi olan hocayla çalışmak isterim beni dışlıyosun zaten bütün takım tutoring yapıyo bi ben yokum arkdaş tek bşaıma nasıl öğrenicem bende istemezmiyim maicon, cafu, lahm gibi adamdan oyunu öğrenmek beni dışlıyosun oyundan almışsın sonraki 2 maç 7 üzerinde oynamışım lütfen anlaşamıyoruz seninle olmuyo
    illa kesik yiyecen yani (:

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    illa kesik yiyecen yani (:
    hocam öncelikle yaptığım yorumlardan ötürü özür diliyorum ben takım için herşeyi vermeye hazırım iyide oynuyoruz son maçlarda bi istatistik bilgilerimi atta bakalım nasılız

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by sowkay View Post
    hocam öncelikle yaptığım yorumlardan ötürü özür diliyorum ben takım için herşeyi vermeye hazırım iyide oynuyoruz son maçlarda bi istatistik bilgilerimi atta bakalım nasılız
    Sonuçları toplu atıcam biraz hızlanalım diyerek sonra genel bir durum değerlendirmesi yaparız. Yine ligin dibine doğru gidiyoruz takım tirbülansa girdi gelen geçen vuruyor yol geçen hanı olduk (:

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

sowkay resmen maçı satmışsın bunun bedelini ağır ödemelisin dön evine hızlan da gel

Mesaj Yetkileri