Yani doğru söylüyorsun da şu Celtic maçlarında takım rezalet top ynadı. Rakip o kadar fazla pozisyona girdi ki anlatamam. Zaen ilk maçta korner golü attık. Yani aslında rakip daha çok organize gol attı. Bu da canımı sıktı.
Man. Und resmen bizi çuvala sokar, ağzını kapatır, bizim temiz hava almamızı engeller sonra bizden fotosentez yapmamızı bekler. Sen şimdi bunun küfürlü versiyonunu düşün![]()
Fenerbahçe geçen sene 4-4-2 oynuyordu, onların evinde 4 şut atabilmiş, 2'si gol olmuş, 2-2 'yi zor kurtarmıştık. Çok iyi hatırlıyorum o maçı. Rakip sahada zorlanıyor bizim 1. taktiğimiz sanırım. Gerçi o dönemlerde maç öncesi toplantılara, basına falan dikkat etmiyodum. Şimdi edeceğim...
Bu durumda rakibin hiç görmediği bir taktik ile çıkmak durumundayız. Bozgun taktik geçen sefer işe yaramamıştı. Hatta bu sene ne zaman kullansak kaybetmiştik. Zaten Avrupa maçlarında gruplarda berbat bir performans gösterip gruptan çıktık. Daha sonra Celtic maçlarında hak etmeden turu geçtik. Bir yere kadar şans olur. Man Und. maçında çok çok iyi top oynamamız lazım...
Hadi diyelim ki ilk maçta kazandık. Bu arada ilk maç benim evimde... Hadi evimizde olduğumuz için falan kazandık... Onların oraya gidince ne yapacağız ?
Ben bozgun taktiğin hala kredisi olduğunu düşünüyorum. Sonuçta Bursaspor ile ilk sezonda UEFA'da bile olsa bize yarı final oynatmıştı. İlk maçta avantajlı bir skor elde edersek, hiç belli olmaz, 1 korner 1 frikikle bu iş biterBu arada ben bu terimi çok kullanırım 1 korner 1 frikik, buna penaltı ve taçtan gelen goller de dahil tabii ki
Bence yine de Barca veya Real Madrid yerine böyle bir rakibin gelmesi daha iyi.
Resmen pişmanım Wesley Said yerine bu adamı almalıydım. Adam iyiydi. En fazla Wesley kadar bonservis öderdim. Farklı oyuncularla oynayalım dedik, böyle oldu....
Ligte trabzonu iyi geçtik...
Sentugo moralleri bozmuyor...
![]()