1 ile 30 arası toplam 1192 sonuç

Konu: Sentugo - Bursaspor Kariyeri

Threaded View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

@19karabulut07

Ters cevap vermene gerek yok, lafınız için "durumu yanlış anladınız"
    hadi iyi eğlenceler sana, lafınız için "beni aşağıladınız veya dalga geçtiniz, horladınız, küçük gördünüz", bunun için de özür dilemeniz gerekmektedir.

Hala üslubumu eleştiriyor, ısrarınızı sürdürüyorsunuz. Oysa ki ben ne kadar anlayışlı ve mutabakata varma konusunda hevesliydim.

Size verdiğim cevapta hala kötü bir üslup göremiyorum. Hatta verdiğim cevaba istinaden demiş olduğunuz "söylemek istediğim o değildi" lafı ile benim ne anladığımı düşündüğünüzü de çıkartamıyorum. Yani ben bir şeyi yanlış anlamışım, size geri cevap vermişim gibi görüyorsunuz olayı. Aslında böyle bir durum söz konusu değil. İlk mesajınızda beni övdüğünüz açık bir şekilde gözükürken, durduk yere nasıl laf atarsınız ? Yine aynı şekilde, yeni bir kariyere başlamış olduğunuzu gördüğümde favorim olarak sizi gösterdim. Buradan bile size karşı şahsi bir hareketim olmadığını çıkartabilirsiniz. Bu forumda görevim icabı kimse ile şahsi bir münasebete girmem zaten.

Bu kariyeri kapatmak istememin tek sebebi sizin lafınız olduğu için öyle diyorum. Yoksa 3. senemde 2 kez ligi üst üste kazanmış, Şampiyonlar liginde de çeyrek final oynamış bir Bursaspor var. Bir sonraki sezonda bomba transferim var. Gelecek için başarılı bir sezon beni bekliyor. Ayrıca bu kariyer şu an aktif kariyerler arasında Baldemir'in kariyerinden sonra en çok okunan kariyer. Ben zaten oynamaya devam edeceğim. Durduk yere niye kariyeri kapatayım ? Hadi kariyeri kapatma kararı aldım diyelim, sizi niye bahane göstereyim ? Bundan kazancım nedir, ne olabilir? Biraz mantıklı olun. Ben eğer böyle yanlış anlaşılmalara neden oluyorsam, kariyeri paylaşmama kararı aldım sadece. Yani kimseyi milletin önüne atmıyorum, niye atayım ?

Yine de durumu yanlış anladığınızı belirtir ve bunun için özür dilerseniz kariyeri paylaşmaya devam edebilirim.
    Last edited by sentugo : 21.Ağustos.2013 at 18:33
    Sentugo.

Mesaj Yetkileri