Bende çok beğeniyorum Muhammeti umarım ritmini bulur ilerler![]()
Bende çok beğeniyorum Muhammeti umarım ritmini bulur ilerler![]()
Forvetlerin iyiymiş![]()
Türk oyuncu kalitesi gayet iyi. Özellikle forvet hattı.![]()
TariboWest
sen burda iyi bi genç satarsak tefe koyarlar kelleni alırlar![]()
![]()
Sen 3 sezonda naptın takip edemedikbi ara bi şampiyonluk yakalamıştın ilk ya da 2.sezondu maaş bütçen 15 diyo ben 9.sezondayım italyada daha anca 15 milyon maaş bütçem var
![]()
Hocam valla 2. ve 3.sezon şampiyonluk aldık bi süper kupamız var ellerinden öpertürkiye kupamız hiç yok uefada çeyrek final oynadık kısaca takımımızı tamamen kurduk 3 sezon geride kaldığında artık daha büyük başarılar hedefliyoruz çok ucuz maliyete çok güzel takım kurduk maaş bütçemizi düzenledik en çok kazanan 1.5 la Cenk Tosun ortalama ise 650 bin avro maaş ortalamamız
![]()
Ligde 2.hafta Boluu ağırlıyorduk rakibimize karşı ne kadar baskılı oynasakta golü geç buluyorduk eski oyuncumuz yeni transferimiz golle başlarken yeni transferimiz Musada takımın yıldızı oluyordu
Şampiyonlar Liginde grubumuz belli bi hayli zor gruba düştük bakalım napıcaz
Gene Oyuncularımız Milli Takımda
3.Hafta Rakip Eskişehir
Evimizde Eskişehire resmen top göstermedik yedeklerimiz artı as takımımız çok iyi uyumda bu maçta örneğin Finne Halilovic gibi isimler oynamadı rotasyon işe yarıyor uyum taktik herşey mükemmel
Bu maçı yenerek 3 te 3 yaptık en güzel tarafıda daha hiç gol yemedik
Maçın adamı Dehn seçildi stoperim gol attı güzel şeyler ayrıca 14 bin taraftarımız stattaydı artık stat yetmiyor bakalım yönetimle görüşmeler yapıcam
Bizden Ayrılmayın Yorumlarınızı Esirgemeyin
Aynen artık çok iyi durumdayız artık ilerleme zamanımız hedef avrupa artık 2 3 sezona clyi kaldırmak istiyorum![]()
![]()
Bu iki ismi kadro planlamamızda olmadığı için kiraladık
Ve transfer dönemi bitti kaliteli isimler aldık işimize yaramayanları gönderdik 7 yerli 1 yabancı kattık kadromuza
3 sene boyunca 3.6 dan fazla vermedim bonservislerine ama bu sene bu fiyat 7.5 çıkmak zorunda kaldı ve 6.5 la Musaya verdik en fazla parayı Salihde kadromuza katılacak diğer sezon
Ayrıca maaşlarda ortalamam 650 bin avro iken en fazla maaşı Cenk Tosun alıyor 3 oyuncuda 1 milyon euro üzerinde maaş alıyor Cenk Tosunda 1.5 milyon euro alıyor
Baffonun gitmesine üzülmüşler benden memnunmuşlar kulüp karda hadi hayırlısı
Hepimizin yakından tanıdığı ünlü kaleci kulübümüze önerildi masaya oturduk anlaştık anlaşma şartları birazdan sizlerle sizin onayınıza göre alıp almıycam
Birazdan ss atıcam
Evet o isim işte
Sözleşmede kendisi yıllık 2.5 istedi biz ise 1.5 verdik 2 de anlaştık ama maç başını fazlalaştırdık şöyle bi hesap yaptım
2 milyon euro net alacak
30 maça çıksa 600 avro da ordan alacak
10 maçta gol yemese 140 bin avroda ordan alacak
Eder mi 2.740 bin avro tabi bu ortalama 3 ü bulur diyelim
Sizce imza atım mı Sinan Bolattan iyi midir karar sizin kariyer burda durdu yorumlara göre imzalıycam
Ter Stegen Sinana bin basar![]()
Yapma be hocam , adamımı (Baffo) göndermişsin bu hiç olmadı
Stegen'le Sinan Bolat kıyaslanamaz bile ama çok yüksek maaş istemiş , bonservisi ne kadar ? Ayrıca Stegen'in profilini rica edebilir miyim ?
Bonservissiz eve gidince profilini atarim ama cok iyi butun kaleci ozellikleri
yabancı sorunu yok galiba kaçırma bence stegen'i o kadar parayı ne yapacaksın zaten![]()
Taraftar istedi Yönetim İstedi Bizler İstedik Sizin İçin Aldık
Böylelikle stratejime ve prensiplerime bağlı kaldım net para 2 verdim bonservis vermedim işin güzel tarafıda bu
Ayrıca Sinan Bolat artı Finne yolcu olacak kontejan 5 dışarıda yabancı tutacak lüksümüz yok yerli forvet alıcam ve geleceğe dönük kaleci yerli alacam
3.Hafta
Beşiktaş deplasmanındaydık 4 senede Beşiktaş deplasmanında 2 galibiyet 1 mağlubiyet almıştık bu senede hedef galibiyetti geriye düştük ama moralimizi bozmadık ikinci yarı harika oyunla tek kaleye çevirerek fark attık
Şampiyonlar Ligi 1.Hafta
Şampiyonlar Liginde Rakip güçlü Roma ekibiydi daha önce 2 kere karşılaşmış ve ikisindede yenilmiştik ama bu sefer daha dinç daha diri bi rakiptik güzel bi oyunla güzel bi dizilişle rakibimizi evinde yendik bu grupta bizde varız dedik
4.Hafta
Rakip bu sefer Fenerbahçeydi bu sezonki 2.mağlubiyetimizi gene Fenerden aldık
Kariyere yorum gelmemsi ne kadar üzücü![]()
Yaaa o kaleciyi almadan soruyorsun bir deEn iyi kalecilerden birisi oyunda be.
Sinan Bolat'tan tabii ki çok dha iyidir yani. Şampiyonlar ligi grubu zor ama Roma'yı almışsın...
Sentugo.
Maksat heyecan olsun dedim yaŞl zor bu senede gruptan çıkmam yani çeyrek final yarı finalde eşleşeceğim takımlar grubuma düştü
![]()
Hocam şu son 2 gündür benim kariyerde olduğu gibi senin kariyerde de ilgi sorunu var , pek yorum yapılmıyo..
ŞL'de liderliğe oturmuşsun artık sakın kimseye kaptırma
Fener maçına ise yorumum şöyle ;
[YOUTUBE="Eciwebcba48"]Takım Eyiye Gidiyo..[/YOUTUBE]
Eyi , eyi.. Takım eyiye gidiyo elhamdülillah.. Bursa ben
Video gene süper hocamO grupta 1. olabilimek kolay mı hocam ya
![]()
Belalımız Karabük zor anlar yaşatsada yenilmedik güzel bi galibiyet aldık
Şampiyonlar Liginde çok iyi mücadele ettiğimiz Psgye boyun eğdik ama skor anlamında futbol bakımından rakibimizden iyi oynadık diyebilirim
Ordu maçı zor geçti adımıza yorgunduk takım olarak ama olsun galip gelmesini bildik
15 günlük milli aradan sonra oynadık Arsenal maçı öncesi zor bi maça çıkıyorduk beraberlikle yetindik sağlık olsun
Arsenala karşı daha doğrusu böyle takımlara karşı nasıl oynanacağını halen bilmiyoruz benimde tecrübesizliğim var bu konuda ama ligdeki taktiğin aynısıyla çıktık gol yedik o da adamların atağı yokken biz bastırırken yedik sonra Dehn yantoptan attı maçı böyle bitirim derken süpriz bi gol geldi havalara uçtuk
Arsenal maçı sonrası kolay rakibimizi rotasyon yaparak as oyuncuları dinlendirerek kazanmasını bildik
Genel olarak iyi gidiyoruz grupta ikinciyiz 6 puanla Arsenal 2 puanla 3.durumda 3 maçımız kaldı bi galibiyet bizi çıkarır en kötü ihtimalle diye düşünüyorum
Ligde ise Fenerle puanlar eşit bi şekilde gidiyoruz
Uzun süre süren pazarlıklar sonucunda forveti tamamen yerlileştirdik pazarlıklara biz 2.5 milyon eurodan Liverpool ise 11 milyon eurodan başladı uzun süre pazarlık sonucu kulübüyle anlaştık sıra oyuncuyla anlaşmaktaydı
Oyuncu ile de anlaşmamız kolay oldu biz yıllık 1.2 verirken kendisi 1.7 istedi maç başı falan derken 1.4 de anlaştık iki tarafada hayırlı olsun
Oyuncumuz Blacburnda şu an kiralık sözleşmesi bittiği an bize imzayı atacak
Böylelikle Finne ve Sinan bolatta sene sonu yolcu oyuncularımız
samed süper olmuş, kerim frei ne yapıyor?
Takımında Fulhamda kanat oynatmadığım için almaya gerek duymadım gözlemci bile yollamadım hiç![]()