Originally Posted by ilhancicek Bilirsin severim seni. iyi gidiyoruz. kalırız bu ligde bence. bu arada benim istatistikler nasıl. Abi sen bi ara 2-3 ay sakatlandın yeni yeni forma giriyosn istatistikleri sezo nsonu koyucam Originally Posted by The Special One ne dedim ben üst üste 10 galibeyete doğru gidiyoz 15 maçta 10 galişbiyet alırsak playoffa gireriz
Originally Posted by Juan Diaz Abi sen bi ara 2-3 ay sakatlandın yeni yeni forma giriyosn istatistikleri sezo nsonu koyucam 15 maçta 10 galişbiyet alırsak playoffa gireriz beni ofansif bek oynat 2 maçta 1 asist yaparım ligin kalburüstü oyuncularından birisi olurum sol açıkların korkulu rüyası rakip beni görünce ayağı titret geri pas yapar akabinde yaptığımız presle kontraataktan golü buluruz
Originally Posted by sowkay beni ofansif bek oynat 2 maçta 1 asist yaparım ligin kalburüstü oyuncularından birisi olurum sol açıkların korkulu rüyası rakip beni görünce ayağı titret geri pas yapar akabinde yaptığımız presle kontraataktan golü buluruz hani icraat nerde sayın sowkay bak bana hem konuşuyım hem de oynuyom ama hoca bana gıcık bugüne bugün ayın oyuncusu seçildik yani
Originally Posted by The Special One hani icraat nerde sayın sowkay bak bana hem konuşuyım hem de oynuyom ama hoca bana gıcık bugüne bugün ayın oyuncusu seçildik yani Gödün mü la o haberi Yalnız Rodii çok fena gelişti bu hızla devam ederse 2 seneye ciddi bir stoperimiz olucak
Originally Posted by Juan Diaz Gödün mü la o haberi Yalnız Rodii çok fena gelişti bu hızla devam ederse 2 seneye ciddi bir stoperimiz olucak rodi gelişsin çağrı amcamızın yaşı geldi artık yerine stoper lazım rodi onun boşluğunu doldurur
Originally Posted by sowkay beni ofansif bek oynat 2 maçta 1 asist yaparım ligin kalburüstü oyuncularından birisi olurum sol açıkların korkulu rüyası rakip beni görünce ayağı titret geri pas yapar akabinde yaptığımız presle kontraataktan golü buluruz Zaten ofansif bek oynuyon
Originally Posted by Juan Diaz Zaten ofansif bek oynuyon forma girmem yakındır sağ rakip kanadı otoban yapıcam
Originally Posted by sowkay forma girmem yakındır sağ rakip kanadı otoban yapıcam ya bi yürü git anca laf gelişme 0 performans 0 altyapıdan acil genç lazım yoksa kara güne kaldık Originally Posted by The Special One rodi gelişsin çağrı amcamızın yaşı geldi artık yerine stoper lazım rodi onun boşluğunu doldurur 2-3 seneye Premier Lig ekipleri peşinden koşar Rodi'nin Originally Posted by Canaries Bırakın beni Barça'ya gidiyim oynamak istiyorum artık Barça'da ilk 11'de oynarım Krasic versiyon 2 oldum resmen Kareyer 1 sen 2 sezon sonu bırakıcam ikinizde bakalım hangi amatör klübe gideceksiniz
Originally Posted by Juan Diaz ya bi yürü git anca laf gelişme 0 performans 0 altyapıdan acil genç lazım yoksa kara güne kaldık 2-3 seneye Premier Lig ekipleri peşinden koşar Rodi'nin Kareyer 1 sen 2 sezon sonu bırakıcam ikinizde bakalım hangi amatör klübe gideceksiniz doğru oynatırsan beni premier ligden bu sezon anında teklif yağar bana
Originally Posted by Juan Diaz Kareyer 1 sen 2 sezon sonu bırakıcam ikinizde bakalım hangi amatör klübe gideceksiniz Portsmouth'a sat beni yuvama dönmek istiyorum alışamadım buralara
Forum Rules