Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 178 sonuç

Konu: Zvonimir Boban | Southampton FC | Düşme potasından FA Cup finaline...

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Mükemmel bir sunum var, sonuna kadar takipçinizim.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Stancu'yu da deneyebilirsin forvette.Transferler çok iyi fakat ben Mervan ve Jimmy'den yeterli verimi alamamıştım umarım sen alırsın

Quote Originally Posted by ardaskoc View Post
    Mükemmel bir sunum var, sonuna kadar takipçinizim.
    Teşekkürler Arada sunum konusunda tavsiye verecek, konuyu güzelleştirecek önerileri olan arkadaşlar varsa buyursunlar.

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Stancu'yu da deneyebilirsin forvette.Transferler çok iyi fakat ben Mervan ve Jimmy'den yeterli verimi alamamıştım umarım sen alırsın
    Boban, "İmzayı attığım günde taraftarlara özellikle belirttiğim bir nokta var idi, hırsla savaşmak! Taktiğimizi bu yönde şekillendirmeye çalışıyorum, Türkiye Ligi fizik mücadelesinin üst düzeyde olduğu sert bir lig, önce savunmada ki direncimiz yüksek olacak. Jimmy-Deniz-Mervan benim bu sezon ileri üçlüde düşündüğüm ve güvendiğim ilk isimler, tabii Stancu'da bizim için önemli bir isim. Bu üçlü bu sezon 10km'den aşağı koşmayacaklar! Hücumdaki press gücü bizim için belirleyici faktör olacak." şeklinde konuştu.

Bu arada Gençlerbirliği kulübü son gerçekleşen Fejsa transferinin maliyetini de açıkladı.
    (yukarıda)

Default Bilic ve Prosinecki'den mesaj var!

Default Sararer bombası mı?!

Last edited by Signor Joga : 21.Ağustos.2013 at 13:37

Default Yeni Formalar Tanıtıldı

Süper Lig'in Başkent'teki tek temsilcisi Gençlerbirliği'nin yeni sezonda giyeceği formalar, basına tanıtıldı. Özellikle "kırmızıkaralar"ın ev sahibi olduğu maçlarda giyeceği çizgili forma taraftarlar tarafından olumlu karşılandı ve büyük ilgi gördü.

Default Boban NTVSpor'a yeni sezonu değerlendirdi

Gençlerbirliği'nin yeni teknik direktörü Zvonimir Boban, NTVSpor canlı yayınına telefonla bağlanarak Ercan Taner'in sorunlarını yanıtladı, yeni sezonla ilgili görüşlerini bildirdi.

Söze Türkçe "Merhaba!" diyerek başlayan Hırvat teknik adam, "Çalışmalara eksik başlamıştık, gereken takviyeleri yapınca daha da güçlü, lige tutunabilecek bir takım haline geldik. Taktik anlayışımız, sahada hırsla savaşmaya, kontraataklarla rakibi vurmaya yönelik bir anlayış. Bunun için kondisyonal ve mental açıdan seviyemiz sezon boyunca üst düzeyde olmalı. Antrenmanlarımız sıkı geçiyor. Özellikle savunma oyuncularımın performansından memnunum. Bildiğiniz gibi elimizden kaçırdığımız bir santrafor transferi vardı, Mitroglou, eğer o olsaydı hücumda daha etkili bir takım haline gelecektik. Yine de forvete takviye için çalışmalarımız sürüyor, daha önce de belirttiğim gibi yeni transfer eğer ileri uçta fark yaratan bir isim olacaksa olacak." diye konuştu.

Hazırlık maçlarını da değerlendiren Boban, "Evet ilk etap hazırlık döneminde kendi tesislerimizde kampa girme kararı aldık, ilk olarak takımın seviyesini görebilmek önemliydi ve bu sebepten aynı zamanda yerel rakiplerimiz olan Hacettepe ve Ankaraspor'la maç yaptık. Tabii bu maçlar değerlendirme anlamından ziyade, performans toparlama,takımı görme maçlarıydı. Sonrasında Ankaragücü ile oynadık. Tüm maçlarımızda oyun kontrolü elinde olan, üstün oynayan taraf bizdik, yenilen goller basit pozisyon hataları ve konsantrasyon eksikliğinden yenilen gollerdi. İlk ciddi sınavımız diyebileceğimiz maçı Boluspor ile oynadık, bildiğiniz gibi bir PTT 1. Lig ekibi. Bu maçlardaki performansıyla genç oyuncumuz Artun göze çarptı. Bizim için bu önemli, çünkü rotasyon oyuncularına da ihtiyacımız olacak. Uzun bir maraton koşacağız. Hazırlıkların ikinci etabında ise deplasmanda Kocaelispor ve Sakaryaspor ile oynadığımız maçlar var, işte bu maçlar bize fikir veren maçlar oldu. Takımın press gücünden memnunum, takım oyunundan memnunum ama daha da geliştirebiliriz, bunun üzerinde çalışıyoruz. Şimdi son bir maç yapacağız, Tavşanlı Linyitspor ile, yine 1. ligten bir ekip, bu maça önem veriyoruz" dedi.

Son olarak Gençlerbirliği hazırlıklarını Beşiktaş ile Ankara'da oynanacak hazırlık maçıyla tamamlayacak ve ligin ilk haftasında kendi sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak.

Default Hazırlık Maçı: Gençlerbirliği - Beşiktaş 1-1

MAÇIN GOLLERİ

[YOUTUBE="X2z3oxu1YuA"]Goller: Tomic(GB) - Olcay(BJK)[/YOUTUBE]

Last edited by Signor Joga : 21.Ağustos.2013 at 17:54

Arkadaşlar konunun en tepesine anket eklenmiştir, gerçekçi düşünerek oy kullanırsanız sevinirim.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Sadece bu sezonu düşünerek Bilic'e verdim oyumu. İlerleyen yıllarda Boban ağırlığını koyar.

Default İmza Töreni: Jagos Vukovic, Ljubomir Fejsa, Şener Özbayraklı

Gençlerbirliği bugün saat 14.00'te Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda düzenlenen imza töreniyle, bir çok taraftar ve basın mensubunun huzurunda yeni transferlerini kamu oyuna tanıttı.
    BURASIANKARA

#5 - JAGOS VUKOVIC
    Jagos Vukovic ile 400.000€ üzerinden 4 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Oyuncu 5 numaralı formayı giyecektir.

#10 - LJUBOMIR FEJSA
    Ljubomir Fejsa ile 500.000€ üzerinden 4 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Oyuncu 10 numaralı formayı giyecektir.

#2 - ŞENER ÖZBAYRAKLI
    Şener Özbayraklı ile 165.000€ üzerinden 1 yıllık kiralık olarak sözleşme imzalanmıştır. Oyuncu 2 numaralı formayı giyecektir.

YAPILAN TAKVİYELER

TAKIMDAN GÖNDERİLENLER

BOBAN'IN TRANSFER YORUMU
    Boban, "Öncelikle başkanımıza ve yönetici arkadaşlarımıza bu transferler için harcadıkları maddi manevi çaba için teşekkür ediyorum. Oyuncularımıza Gençlerbirliği forması altında başarılar diliyorum.

Şener'den başlamak istiyorum, Şener; kendisini tabii ki daha önceden tanımam takdir edersiniz ki mümkün değil, ancak yardımcı ekibimin bana verdiği doğrultuda geçen sene Bursaspor'da ki maç görüntülerini seyrettim. Biz onu genelde sağ kanatta hücuma yönelik olarak değerlendirmeyi düşünüyoruz. Hücum yönü ve savaşma ruhu olan bir oyuncu. Bursaspor kulübüne sağladığı kolaylık için ayrıca teşekkür ederiz.

Ve Fejsa; Ljubomir'i daha önceden de tanıyor ve oyununu beğeniyordum. Günümüz futbolunda bir merkez ortasaha oyuncusunun sahip olması gereken tüm özellikler onda var, zaten bir eksiği olmuş olsa Olympiakos gibi bir takımda oynayamazdı. Onun bizim oyun planımızda çok ciddi bir rolü olacak. Akıllı bir oyuncu.

Vukovic içinse uzun konuşmak gerekmiyor. Sırbistanda 2 sene üst üste yılın oyuncusu seçilen bir oyuncudan bahsediyoruz, PSV gibi bir takıma transfer gerçekleştirmek için bazı kriterlere sahip olmanız gerekiyor. Jagos bu sene Tosic ile birlikte takım kaptanlarımız olacaklar. Sahada ki liderlerimiz olacaklar." dedi.

FORVETE BİR TAKVİYE

Boban konuşmasını bitirirken, hücum hattına transfer etmek istedikleri oyuncular için ellerinde bir liste olduğu ve bu konuda aceleci davranmayacaklarını belirtti. Zamanlarının olduğunu, listeden en iyisini çekip çıkarmak için uğraştıklarını belirtti.
    Last edited by Signor Joga : 22.Ağustos.2013 at 02:57

Quote Originally Posted by ardaskoc View Post
    Sadece bu sezonu düşünerek Bilic'e verdim oyumu. İlerleyen yıllarda Boban ağırlığını koyar.
    3 teknik direktör arasından benim de seçimim Bilic olurdu, ancak lig şampiyonu olarak favorim her zaman ki Galatasaray.

başarılar yeni gördüm ayrıca sunumun çok iyi hocam

Quote Originally Posted by oyuncu12 View Post
    başarılar yeni gördüm ayrıca sunumun çok iyi hocam
    Eyvallah diyorum, daha fazla katılım bekliyorum konuya arkadaşlar, yorumlar, öneriler, tecrübesini aktarmak isteyenler... Herkesi bekliyorum

Default Süper Lig Başlıyor! 1.Hafta: Gençlerbirliği - Fenerbahçe

Default Maç Başlıyor! 1.Hafta: Gençlerbirliği - Fenerbahçe

SporToto Süper Lig'te bugün saat 17.00'de Ankara 19 Mayıs Stadı'nda sezona flaş transferler ile giriş yapan Gençlerbirliği, şampiyonluğun favorilerinden Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Konuk ekipte Gökhan Gönül sakatlığı nedeniyle maç kadrosunda yer almıyor.

Yer: Ankara 19 Mayıs Stadı
    Maç Saati: 17.00
    Hakem: Tolga Özkalfa

KADRO & TAKIM DİZİLİŞİ

Maçın hemen ardından, maçın golleri, perde arkası anları, yorum ve değerlendirmeleri burada bulabilirsiniz.

Spoiler: CANLI ANLATIM 

MAÇ SONU
    GENÇLERBİRLİĞİ 1 FENERBAHÇE 2
    [YOUTUBE="jo8y8QvIxqg"]Deniz Naki, Kuyt ve Emre'nin golleri.[/YOUTUBE]

BOBAN'IN MAÇ YORUMU

Maçı NTVSpor'da yayınlanan %100 Futbol'a değerlendiren Boban, "Evet sezonu bu maçla açmış olduk. Üzgün değilim, oyuncularıma kızgın asla değilim. Eminim bugün maçı seyreden herkes verdiğimiz mücadeleden gurur duymuştur. Fenerbahçe'nin ilk golünde rakip takım sol kanat oyuncusu(Caner Erkin) sol çizgide bom boş kaldığı bir pozisyonda sadece topu aldı ve çizgiye kadar götürdü sonrasında da zaten gol oldu. İkinci golünde de Emre çok güzel bir frikik golü attı, o noktadan o golü atmasını açıkçası beklemiyordum. Yani Fenerbahçe'nin ciddi bir pozisyonu yoktu, golleri bile pozisyon değildi. Oyuna hakim olan cesurca oynayan bizdik, oyuncularımla gurur duyuyorum, sahada hırsla savaşan takım ruhuna çoktan girmişler! Haftaya Bursa deplasmanında ne demek istediğimi herkes daha iyi anlayacaktır!" diye konuştu.
    Last edited by Signor Joga : 21.Ağustos.2013 at 22:09

iyi sonuç bekliyoruz fenerbahçe tam hazır değildir yenelim şunları

Quote Originally Posted by oyuncu12 View Post
    iyi sonuç bekliyoruz fenerbahçe tam hazır değildir yenelim şunları
    Maç devam ediyor, durum şimdilik 1-2.

Arkadaşlar önemli ve büyük maçlarda bu şekilde "CANLI ANLATIM" ve "MAÇ SONU" bölümü yapacağım. Maçtan sonra atılan golleri youtube üzerinden burada yayınlayacağım.

Bilginize.
    Last edited by Signor Joga : 21.Ağustos.2013 at 21:48

Fenerbahçe maçının özet görüntüleri ve maç sonu değerlendirmesi, maç postuna eklenmiştir.
    Last edited by Signor Joga : 21.Ağustos.2013 at 22:08

Default Süper Lig 1.Hafta: Kayserispor ile Beşiktaş yenişemedi

Default Flaş Transfer Gelişmesi!

YENİ TRANSFER
    Hırvatistan Süper Ligi takımların'dan Osijek'in 24 yaşındaki Sırp forveti Ivan Milicevic transferi için kulübüyle 675.000€ karşılığında anlaşma sağlanmıştır. Oyuncu ile yıllığı 150.000€'dan 4 yıllık sözleşme imzalanacak. Oyuncu 9 numaralı formayı giyecektir.

OYUNCUNUN SÖZLEŞME DETAYLARI

[youtube="AWcbO1bdKNI"]Ivan Milicevic Kimdir? (Skills&Goals)[/youtube]
    Ayrıca kadro derinliği sağlamak adına Bursaspor'dan ortasaha oyuncusu Şamil Çinaz'ı kiraladık. 26 yaşındaki oyuncuyu 1 yıllık kiralık olarak kadromuza kattık. Oyuncu 13 numaralı formayı giyecektir. Bu transfer ile ilgili resmii bir maliyet açıklaması yapılmamıştır.

Default Açıklama

Last edited by Signor Joga : 22.Ağustos.2013 at 03:28

Default Sakatlık: Milan Smiljanic 2 ay sakatlandı

Last edited by Signor Joga : 22.Ağustos.2013 at 03:24

Default Kombine satışları

Kombine satışlarımız gerçekten çok iyi gitti. Geçen sezon 2500 satılmış, bu sezon 4500 satıldığını öğrendik. Kombine satışları ve resmii ürün satışları bizim için çok önemli. Bunlar ileride büyük gelir kaynağı olacak.

Last edited by Signor Joga : 22.Ağustos.2013 at 03:22

Default Maç Başlıyor! 2.Hafta: Bursaspor - Gençlerbirliği

SporTotoSüper Lig'te bugün saat 19.00'de Bursa Atatürk Stadı'nda sezona flaş transferler ile giriş yapan, ilk hafta Fenerbahçe'ye evinde 1-2 mağlup olan Gençlerbirliği, Avrupa kupalarını hedefleyen Bursaspor'a konuk oluyor. Renato Civelli cezası nedeniyle Bursaspor'da maç kadrosunda yer almıyor.

Yer: Bursa Atatürk Stadı
    Maç Saati: 19.00
    Hakem: Mustafa Öğretmenoğlu

KADRO & TAKIM DİZİLİŞİ

Maçın hemen ardından, maçın golleri, perde arkası anları, yorum ve değerlendirmeleri burada bulabilirsiniz.

Spoiler: CANLI ANLATIM 

MAÇ SONU
    BURSASPOR 2 GENÇLERBİRLİĞİ 1
    [YOUTUBE="2RDVvg5M05k"]Tomic, Taiwo(pen) ve Pinto'nun golleri.[/YOUTUBE]
    BOBAN'IN MAÇ YORUMU
    LigTV mikrofonlarına maç sonu değerlendirmede bulunan Hırvat teknik adam, "Çok garip bir maç oldu bu akşam. Gerçekten maçtan hiç zevk almadım diyebilirim. Hakemin çok komik kararları oldu, bazı oyuncularım komik hatalar yaptılar... Sanki, sanki kötü bir ruh varmış gibiydi takımın üstünde bu akşam. Mücadele gücümüz yüksekti ama oyun zekamız iyi çalışmadı. Yine öne geçtik ama mağlup bitirdik maçı. Jimmy gereksiz şekilde atıldı. Smiljanic'ten sonra Jagos'u(Vukovic) da kaybettik. Kaçırdığımız goller de var. Dediğim gibi bugün kötü bir ruh geldi sanki stada ve bizim kimyamızı bozdu. Daha iyi olacağız.

VUKOVIC ŞOKU
    Last edited by Signor Joga : 22.Ağustos.2013 at 03:40

Default Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde çok zor bir kura çekti. Sarı kırmızılılar gruplarda, İtalyan devi Milan, son finalist Dortmund ve Portekiz'in dev kulübü Porto ile eşleşti

Default Bir sakatlık şoku daha!

Takımımızın ortasahasının belki de en önemli ismi, oyun kurucumuz Nemanja Tomic de sakatlar kervanına katıldı. En az bir buçuk ay sahalardan uzak kalacak.

SAKATLIK LİSTESİ

5'i İlk 11'de direk oynayan oyuncularımız. İşte beni bu oyundan soğutan tek etmen bu!

Default Transferde son gün bombası!

YENİ TRANSFER

SÖZLEŞME DETAYLARI

Transferin son gününde Başkent'ten bir bomba daha geldi. Daha önce Wolfsburg ve Trabzonspor formalarıda giymiş Hırvat savunma oyuncusu Hrvoje Cale, Gençlerbirliği'ne transfer oldu. 27 yaşındaki oyuncunun bonservisi elindeydi. Başkent ekibinde üst üste gelen sakatlıklardan sonra Boban'ın yönetimden bir takviye daha istediği ve özellikle Cale'nin adını verdiği belirtildi.

Bu arada son gelen bilgilere göre de uzun zamandır Trabzonspor ile görüşen İlhan Cavcav, Fildişi'li Gosso'nun transferi için Karadeniz ekibiyle 1 milyon euro bonservis bedeli karşılığında el sıkıştığı öğrenildi. Gosso'nun bugün imza için Trabzon'a gitmesi bekleniyor.
    Last edited by Signor Joga : 22.Ağustos.2013 at 05:29

Default Süper Lig 3.Hafta: Konuk Sanica Boru Elazığspor

SporToto Süper Lig'te bugün saat 15.00'de Ankara 19 Mayıs Stadı'nda 2 maçta 2 mağlubiyet alan Gençlerbirliği, yine 2'de 0 yapan Elazığspor'u ağırlıyor. Konuk ekipte 3 önemli oyuncu sakatlığı nedeniyle maç kadrosunda yer almıyor. Gençlerbirliği'nde de sakatlıkları süren Tomic, Vukovic, Smiljanic ve kaleci Ramazan ile cezalı Jimmy Durmaz kadroda yoklar.

Yer: Ankara 19 Mayıs Stadı
    Maç Saati: 15.00
    Hakem: Kuddusi Müftüoğlu

MAÇ YORUMU
    "Yine üstün bir oyun, yine öne geçtiğimiz bir maç. Ama yine yenilen çok basit bir korner golü ile puan kaybını kabullenmek durumundayız. Bu kadar saçma hatalar olamaz. Rakibimizin 1 tane pozisyonu yok, ceza sahasına girmişliği yok, ama bir kornerden golü buluyorlar biz 90 dakika topa hakim olarak ancak 1 gol atabiliyoruz, buna gerçekten anlam veremiyorum."
    Last edited by Signor Joga : 22.Ağustos.2013 at 06:08

Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri