1 ile 30 arası toplam 178 sonuç

Konu: Zvonimir Boban | Southampton FC | Düşme potasından FA Cup finaline...

Threaded View

Default Maç Başlıyor! 1.Hafta: Gençlerbirliği - Fenerbahçe

SporToto Süper Lig'te bugün saat 17.00'de Ankara 19 Mayıs Stadı'nda sezona flaş transferler ile giriş yapan Gençlerbirliği, şampiyonluğun favorilerinden Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Konuk ekipte Gökhan Gönül sakatlığı nedeniyle maç kadrosunda yer almıyor.

Yer: Ankara 19 Mayıs Stadı
    Maç Saati: 17.00
    Hakem: Tolga Özkalfa

KADRO & TAKIM DİZİLİŞİ

Maçın hemen ardından, maçın golleri, perde arkası anları, yorum ve değerlendirmeleri burada bulabilirsiniz.

Spoiler: CANLI ANLATIM 

MAÇ SONU
    GENÇLERBİRLİĞİ 1 FENERBAHÇE 2
    [YOUTUBE="jo8y8QvIxqg"]Deniz Naki, Kuyt ve Emre'nin golleri.[/YOUTUBE]

BOBAN'IN MAÇ YORUMU

Maçı NTVSpor'da yayınlanan %100 Futbol'a değerlendiren Boban, "Evet sezonu bu maçla açmış olduk. Üzgün değilim, oyuncularıma kızgın asla değilim. Eminim bugün maçı seyreden herkes verdiğimiz mücadeleden gurur duymuştur. Fenerbahçe'nin ilk golünde rakip takım sol kanat oyuncusu(Caner Erkin) sol çizgide bom boş kaldığı bir pozisyonda sadece topu aldı ve çizgiye kadar götürdü sonrasında da zaten gol oldu. İkinci golünde de Emre çok güzel bir frikik golü attı, o noktadan o golü atmasını açıkçası beklemiyordum. Yani Fenerbahçe'nin ciddi bir pozisyonu yoktu, golleri bile pozisyon değildi. Oyuna hakim olan cesurca oynayan bizdik, oyuncularımla gurur duyuyorum, sahada hırsla savaşan takım ruhuna çoktan girmişler! Haftaya Bursa deplasmanında ne demek istediğimi herkes daha iyi anlayacaktır!" diye konuştu.
    Last edited by Signor Joga : 21.Ağustos.2013 at 22:09

Mesaj Yetkileri