Originally Posted by sentugo Aslında benim forvetlerime baktım şimdi.. Enes Ünal hayvan zaten. Muhammet Demir - sakatlanıyor. Said ise şöyle bir gelişme göstermiş.. Lucca benim oyunda kötü, 3 yıldız aldı. Kieza iyi alabilirim ama takımı satmıyor.. Uygun fiyat olursa belki... sen bilirsin senin kariyerin senin oyunun. birisini alacağım demiştin ama hangisiydi o?
bu said normal olamaz
Originally Posted by lenardo69 sen bilirsin senin kariyerin senin oyunun. birisini alacağım demiştin ama hangisiydi o? Aslında ilk önerdiğin isim sağ bek olan, onu beğenmiştim alacaktım ama kendisi gelmek istemiyor şerefsiz
Sentugo.
Originally Posted by sentugo Aslında ilk önerdiğin isim sağ bek olan, onu beğenmiştim alacaktım ama kendisi gelmek istemiyor şerefsiz bursaya geliir.
Originally Posted by lenardo69 bursaya geliir. şu choco harika ama derby takımına gitmiş yıllık 2 milyon euro istiyo. Bir türlü denk getiremedik
Originally Posted by sentugo şu choco harika ama derby takımına gitmiş yıllık 2 milyon euro istiyo. Bir türlü denk getiremedik
Forum Rules