Hocam devre arası güçlenen kulüpler eğer aşağılarda kalırsak bizim maçlarımızda abanırlar atağa bizde taktiği kontra yaptık mı 1 idi 2 idi derken sen rahat ol düşmeyiz bu sezon.
Hocam devre arası güçlenen kulüpler eğer aşağılarda kalırsak bizim maçlarımızda abanırlar atağa bizde taktiği kontra yaptık mı 1 idi 2 idi derken sen rahat ol düşmeyiz bu sezon.
''Maçlarda bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ederim , bu coşkulu taraftarımızla birlikte AL'de mücadele etmek istiyoruz''
Az sonra 10,11,12,13 ve 14. hafta maçlarını paylaşıcam..
Son haftalarda tökezledik , AL'ye katılmamız şimdilik çok zor , biran önce toparlanmalıyız![]()
Bende tökezledim sonra başka bir taktik denedim 10 maç yenilmedim rahat şuan üst sıralara oynuyorum bakalım önümüzde uzun maraton var.Takipteyim hocam bekliyorum maçları.
Hocam yanlış anladınız AL bizi beklesin tabi ama gidemezsen bak biz Rizeliyiz çeker vururuz he madem inandırıyorsun.![]()
10. Hafta
Lige yeni çıkan Tarzanlar'ı zorlanmadan yendik..
11. Hafta
Sen neymişsin be Wederson , bi penaltıdan bi de frikikten attı..
12. Hafta
Kırmızı kart oyunu çok etkiledi , öne geçmemeize rağmen skoru koruyamadık.Enver'e cezayı kestim..
13. Hafta
İyi oynayıp kazanamadığım maçlara çok sinir oluyorum..
14. Hafta
Huuhh.. Uzun bi aradan sonra galip geldik.Kupa maçı öncesi morallendik..
Puan Durumu
Son haftalardaki formsuzluğumuz bizi 2-3 basamak aşağı itti ve AL potasında baya uzaklaştırdı..
Biz anlamayız kendi ağzında dedin AL diye.![]()
Videolu Cevap
[YOUTUBE="AWCxytkS9mo"]Utanmadınız Mı ?[/YOUTUBE]
0:05 - 0:14 Rize'liyiz diyip beni kandırırken Utanmadınız mı ?
0:14 - 0:17 Köpek havlamasına benziyor , tam çözemedim
0:17 - 0:20 Ben istifa ettikten sonraki tepkiniz ; Gittii , Gittiii
Helehele Nedir ?
Rize taraftarının transfer edilmesini istediği oyuncudur.
Kulüp binasını geçtik evine geliriz.![]()
senin aldığın şu nijeryalı oabanna mı nedir o varya gerçekten de rize de var mıydı yoksa sen mi aldın çünkü az önce rize o oyuncuyu transfer etti diye haber okudum da![]()
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI
4. TUR
Varan 1
Kupa maçı öncesinde ligde Gaziantepspor'la oynadık.
Dakika 89'da 3-0 öndeyken gereksiz yere sarı kart gören Kadir Bekmezci Sivasspor maçı öncesi cezalı duruma düşmüştü.
Bu olaydan sonra kuşkulanmaya başlamıştım ama fazla önemsemedim.
İyi Oyun , İçimizdeki Hainler ve Mağlubiyet
Varan 2
Maçın başından 71. dakikaya kadar eski takımına karşı çok sert oynayan Adem Koçak en sonunda kart görmeyi başardı.
Sert oyununa ve faullere devam eden Adem Koçak kırmızıyı görmek için herşeyi yaptı ama hoşgörülü Cüneyt Çakır Adem'i oyundan atmadı.
Kırmızı kart görme işinde başarısız olan Adem Koçak , uzatma devrelerinin ve maçın bitmesine yakın zamanda alakasız bir şekilde kendi kalesine gol attı.
Kart olayları o kadar bariz bir şekilde oynanmamıştı ama kendi kalesine atılan o gol herşeyi gün yüzüne çıkardı !
Yönetim De Farkında
Türkiye Kupası'nda çeyrek final bekleyen yönetim , elenmemeize pek bi şey demedi çünkü onlar da Çaykur Rizespor'a oynanan olayların farkındaydılar.
Ulan akşam akşam ne güldüm
Kov gitsin taraftarlar olarak hainleri istemiyoruz!
Arkandayız Hocam Forza çaykur Rize!vur De Vuralım öl De ölelim!
Gönder gitsin yürek meselesi bu formayı taşımak
Olsun devam et bende de şimdilik öyle ama yarını kimse bilemez.
ilgi yok![]()
Arkandayız hocam devam devam gelecektir yakında lig yükseldim bende kulüp binasına herkesi beklerim çiğköfte cips ve birkaç abur cubur daha![]()
Yok yok acısızda var hocam gel sen.
15. Hafta
Kadro dışı bırakılan Kadir ve Adem maç kadrosunda yoktu ama biz Onlarsız da kazandık..
16. Hafta
Çok kötü bi maçtı , maçta kaleyi tutan 1 şut ve 1 gol vardı..
Puan Cetveli
Tam tahmin ettiğim yerdeyim ama ilk 7'yle aramızda çok puan farkı var..
Bundan sonraki hedefimiz ligi 8. bitirebilmek , onun için uğraş vereceğiz..
Toplu Sonuçlar
Malum Olaylarla İlgili
Kadir Bekmezci , satış listesine koyulduktan sonra sesini hiç çıkarmadı , geçen gün de takım
arkadaşlarından ve klupten özür diledi.
Kadir'in bu davranışlarından sonra başkanımız Sayın Metin Kalkavan Kadir'in takıma geri kazandırılmasını istedi.Bende başkanımızı kırmayarak Kadir'i affettim.
Bir daha bu türk olaylara karışmaman dileğiyle takıma tekrardan hoş geldin Kadir Bekmezci..!
Adem Koçak takımdan zorla gönderildiğini düşündüğü için benimle görüşmek istedi , yaptığımız
toplantı da Adem Koçak meselesini karar bağladık.Kasımpaşa'ya 1.1 m € karşılığında transfer olacak..
Hocam taraftarlar hazır balyozla yıkalım hemen binayı ayıpsın.
Ligde ki yerimiz gayet güzel
ilk 7 arayı açmış 8.liği alalım bari![]()