Gençleri geçeriz 8. oluruz![]()
Gençleri geçeriz 8. oluruz![]()
AL'ye gidecektik hani hoca!Ne zaman Avrupa Ligi diye bağırsak kursağımızda kalıyor söylesene bize hoca takım niye oynamıyor?
Kaleci Julio Cesar'ın profili için tıklayınız.
Sol bek Jorge Casado'nun profili için tıklayınız.
Sağ bek Şener Özbayraklı'nın profili için tıklayınız.
Ön Libero Simao'nun profili için tıklayınız.
Orta Saha Hakan Çolhanoğlu'nun profili için tıklayınız.
Forvet Souza'nın profili için tıklayınız.
Forvet Elias Barth'ın profili için tıklayınız.
Regenler güzelmiş.
Bursa maçı hariç iyi gidiyoruz güzel takım kurduk![]()
Bursa maçı güzel.
20. Hafta
Kazanmak zordu ama oyun olarak ezildik resmen..
21. Hafta
En olmadık şeyi yaptık ! Küme düşmesine kesin gözüyle bakılan rakibimizi küçümsedik..
22. Hafta
Kötü formumuzun ardından evimizde çok iyi bir oyun sergiledik ama hakettiğimiz 3 puanı alamadık..
Puan Durumu
Galatasaray Taraftarı İsyan Etti !
Şampiyonluk yarışındaki Galatasaray klubü taraftarları Çaykur Rizespor deplasmanında öfke kustu.Son haftalarda lider Bursaspor'a , Beşiktaş'a ve hatta 17. sıradaki Konyaspor'a bile diş geçiremeyen Çaykur Rizespor , 2. sıradaki Galatasaray'a karşı muazzam bir futbol oynadı.Son zamanlarda Çaykur Rizespor Taraftarlarıyla iyi ilişkiler içinde bulunan Galatasaray Taraftarları maçın sonunda ''Sizi adam sanmıştık , bağrımızı basmıştık'' ve ''Teşvik Primi , Tevşik Primi'' gibi sloganlar attı.
İstifa Parleo İstifa Parleo bu ne ya![]()
Taraftarlar ikiye bölünde bir takım taraftarlar İstifa Parleo derken diğer yandan Forza Parleo sesleri yükseldi.
Transfer Sürprizi
Sezon arasında 4.6 m €'ya anlaşmıştık fakat sağlık kontrollerinden geçemediği için transfer iptal edilmişti.
Bizde Trabzonspor'un kapısını tekrar çaldık ve Allah'ın Emri Peygamberim Kavliyle Soner'i istedik.
Transferi açıklamayacaktım ama taraftardan biraz tepki gelince açıklamak istedim.
Sizler beni eleştirmeye devam edin , daha 4 yıllık sözleşmem var , ben klube hizmet etmeye devam edeceğim.
Transfer detaylarını Soner takımımıza katılınca açıklayacağım.
13 Futbolcumuz Milli Takıma Çağırıldı
Daha şimdiden 13 futbolcumuz farklı kategorilerde milli takıma çağırıldı.
Taraftarımız bana tepki gösterirken ben ise işimi nasıl en iyi şekilde yaparım diye düşünüyorum.
Hizmete Devam
Antrenman sahasının ve alt yapı tesislerinin geliştirilmesi Ocak ayının 15'inde bitti.
Fakat ben alt yapı tesislerinin daha fazla geliştirilmesi için yönetime talepte bulundum.
Talebim kabul edildi fakat bu geliştirme için klubün kasasında 4 milyon 800 bin € para çıkacak.
Soner çok iyi transfer.
Sonerle şunla bunla olmaz İstila etme İstifa et Parleooo![]()
No istifa Parleoooooooooooo No istifa Parle no istifa Parle no istifa Parleeeeeeeeeeeeeeee
Furkan Bursa'ya başkan ol Şike var besbelli Konya'ya yenil Galatasaray'a en iyi oyununu oyna TemizLig istiyoruz![]()
Çok yüksek bonservis de ödemedik , önümüzdeki sezon ortasahamız kaliteli genç isimlerden oluşacak ;
Soner , Okay Yokuşlu , Hakan Çolhanoğlu..
Sivasspor'da bizim oyuncularımızı ayartmıştı , arasıra olur öyle şeyler
Eyvallah.. İşte bu gerçek taraftarlık örneğidir.. İmzalı forman hazır , yarın tesisleri gelip alabilirsin..
Sende mi Reşit ? Yürüşe katıl o zaman..
23. Hafta
Saracoğlu deplasmanında çok iyi oynadık ve hakettiğimiz 3 puanı aldık..
24. Hafta
Kasımpaşa karşısında kusursuz futbol oynadık.Hattrick yapan Rusescu'yu sakatladılar , 2 hafta yok..
25. Hafta
88'de gol mü yenir yaw , yine son dakikada gol yemeye başladık..
26. Hafta
İyi futbolumuza karşılık 1 puan alabildik..
Puan Durumu
Şuan 8. sıradayız ama puan kaybetmeye devam edersek daha aşağılara düşebiliriz , hedefim 7. veya 8. olabilmek..
Sen kaybetmiyorsun ama üstündeki lerde kaybetmiyor Avrupa çok zor.
Ve Rize Arap Atı olur.
Fakat sen seri yapsan da puan farkı fazla olduğu için Avrupa zor gibi.
TariboWest
bu sefer iyi hatta süper regenler almışsın entresan![]()
27. Hafta
Estigarribia kalitesini gösterdi ve maçı kazandık..
28. Hafta
3-0 öne geçtikten sonra rehavete kapıldık , son dakikalar çok zor geçti..
29. Hafta
Kullandığı 3-5-2 taktiği sayesinde bizi her zaman yenmeyi başarabilen takım geleneği bozmadı..
30. Hafta
Sivas maçı az da olsa morallari bozdu , maçı kötü oynadık ama kazanmasını bildik..
31. Hafta
Yine kötü oynadık ama bu sefer olmadı.Estigarribia da maçları boş geçmiyor..
32. Hafta
Kötü oyunumuz devam etti , büyük maçlarda galip gelme geleneğimizi devam ettirdik..
Puan Durumu
Bu sezonki ilk 8 hedefimize ulaştık ama ligi 6. bitirebilirsek çok çok iyi olur..
Son iki hfta düşme hattındaki Ankaraspor ve küme düşmesi garantileşen İBB ile oynayacağız..
Küçük maçlarda genellikle puan kaybettiğimizi göz önüne alırsak , son iki hafta zor olacak
Marcelo forvetmi oynuyor Furkan ?
Ben her zaman dedim parleo bu takıma çok şey katıcak süper gidiyoruz aradakilerde nazar boncuğumuz![]()
Ankaraya ver maçı ya düşmesinler![]()