Tempomuzu arttırmamız lazım demiş sadece maç sonunda.
Tempomuzu arttırmamız lazım demiş sadece maç sonunda.
Yorumun banaysa ben Emenike'ye sallamıyorum. Emenike katkı sağlar elbet ama illa forvet alınacaksa Cardozo'nun daha gerekli bir transfer olduğu düşüncesindeydim. İhtiyaca göre yapılmış bir transfer olurdu ama geri dönüşü olmazdı o ayrı. Ayrıca yazdığın gibi en önemli eksiklik takımı hücuma taşıyacak bir maestro ve adam eksiltebilen bir kanat oyuncusu olmaması. Bende olsam bu takıma forvete yakın oynayacak, atakları yönlendirecek yönlü bir oyuncu aldırırdım.
Allahtan maçı izlememişim, sinir krizi geçirirdim. Halı saha maçı yapmaya gittim daha zevkliydi. Ama FB şampiyonlar liginden elendiği için üzülen arkadaşların sevinmesi lazım, alınan her malubiyet ve oynanan kötü oyun Aziz Yıldırım'ın sonu deme oluyor. Hatırlıyorum yıllar önce sırf Daum gitsin diye yenilelim ve GS şampiyon olsun diye dua ediyodum şimdi hepsi Aziz Yıldırım ve tekniik ekip için geçerli. Umarım Cas ta cezayı yapıştırır ve mecburen yeniden yapılanma içerisine gireriz. Kuyt, Meireles, Bekir, Yobo, Emre, Cristian ve Volkan gibi adamların artık gitmesi gerekiyor. Bu takımı daha ne kadar rezil edeceksiniz anlamış değilim.
Gönderilen Stoch bugün maçın adamı olmuş, bizimkiler hala santrafor alıyor. Arsenal rövanş maçından sonra da Cardozo'yu alırız tam olur. 3 yetmedi 5 santraforlu sistemle belki güzel futbol oynarız. Maçtan önce de "anket yanlış olmuş 1-0 2-0 3-0 şeklinde bir anket olmalı" diye yorum yapıcaktım vazgeçmiştim. İçimden geçenler olmuş.
Beyaz tvde ne güzel konuşuyorlar
wenger en sonunda paraya kiymis turk lokumu almis![]()
What crisis? Istanbul more like heaven than hell for Wenger who'll finally spend some money… on duty free Turkish Delight!
ben izliyorum beyaz tv![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Kaybet ama mücadele ederek .....
Meireles ne iş yaptı sahada gören oldu mu ?
Herşeyi biz ekranları başında bütün Fenerbahçeliler görüyor. Söylediklerimiz aynı, hissettiklerimiz aynı, heyecan duyduğumuz konular aynı. Bu iş böyle olmaz!
http://i.imgur.com/Mlpfb.gif
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Ersun Yanal mac sonu tempo diye tutturmus, Arsenalin temposuyla nasil mucadele edecekmis ?
Tempo bekledigi adam Raul Meireles
Aziz Yildirim devam ettikce Galatasaray kazanir, Fenerbahcenin bu kadrosuna yazik oluyor cidden yazik oluyor !
Allah tüm Fenerbahçelilere sabır versin. takımda bir sürü yıldız oyuncu var ama iki kilit isim yok. adam geçebilen kanat oyuncusu ve takımı yönlendirecek bir oyun kurucu. Bunlar olmadığı sürece çok kaybederiz. men edileceksek de bu sene etsinler bence.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
fener neden klasik 4-4-2 oynamıyor??
sow a üzülüyorum gercekten adam harcanıyor keske bizde sow gibi bir adam olsa..
Dün maçtan sonra bir kaç kesin kanıya vardım;
-Kadlec kesinlikle 1. sol bek olamaz, ilk 11'de Hasan Ali oynamalı.
-Alper mutlaka ilk 11'de olmalı.
-Holmen, ilk 18'de olmalı.
-İlla bu düzende oynayacaksak forvetin solunda Emenike, ortada Sow oynamalı.
-Gökhan Gönül'e düzgün bir yerli alternatif almalıyız. Veysel veya Şener olur, Topuz ve Bekir'den daha fazla iş yapar ikisi de.
-Orta sahada Meireles ve Cristian gönderilmeli, en azından birisi. Salih veya Holmen yeterlidir. Bu adamlardan kaliteli olmayabilirler ama en azından daha yürekli oynarlar.
-Bu takım 2 sene içerisinde (Galatasaray'ın yaptığı gibi 2011/12 sezonundan sonra) yavaş yavaş revizyona gitmesi gerekiyor. Gereksiz bir çok adam var, hepsi gönderilmeli, daha kaliteli isimler kadroya katılmalı. 2 sene içinde takımın başına da Aykut Kocaman veya Zico getirilmeli. Bu adamların tek suçu başarılı olmaktı!
-Aziz Yıldırım'ın yerine başkanlığa Ali Koç gelmeli artık, Aziz Yıldırım'ın miladı doldu.
iyi bir rakip gelince ne kadar kötü bir takim oldugumuz belli oluyor.. bi kere bu eldeki kadro bi kac oyuncu haric bes para etmez degil Ersun hoca Fatih Terim yada Mustafa Denizli bile bu takimla fazla birsey yapamaz bu oyunla bu kadroyla bu sene ilk 2 ye girersek sükredin avrupa kupalarinda da fazla bir basari beklemeyin gecen seneki yari final zaten tamamen tesadüfmüs belli oldu bu sene.. o kadar eksigi olan Arsenal'i evinde yenemiyorsan takim felan degilsin arkadas bu kadar basit... suc hoca dami tabikide degil suc tamamen Aziz Yildirim da Allah bu adamdan bizi kurtarsin bir an önce futbola karistikca futbol takimi hersene dahada geriliyor dibe vurmamiz yakin bu gidisle.. bu sene yapilan transferlere bakarsak Kadlec haric hepsi yerinde transferler... fakat eksigi olan bölgelere takviye yapilmadi sag bek gökhan sakat olunca alternatifsiz kaliyor yillardir ayni hikaye.. ayni sekilde takimdaki bu yasli kalintilarida bir an önce yollamak lazim ya devre arasi yada en gec sezon sonu.. Kuyt Adam resmen bitmis takima gol yollarinda katkisi neredeyse sifir gecen senede böyleydi bu adam yeni degil.. cristian zaten yollanmali diyoruz yillardir bizi duyan yok.. Emre'de gereksiz yere oynatiliyor yasi kemale erdi katkisi cok az bir an önce yollanmali ki Alper Salih gibi oyuncularin önü acilsin.. Kadlec te devre arasinda yada sezon sonunda yollanmali bu takimdan resmen saatli bomba almislar Leverkusen de nasil oynamis bu Adam hayret ettim leverkuseni gectim bundesligada ne isi var bu adamin..
Ben transferlerinde yerinde olduğuna inanmıyorum. Kanat yok oyun kurucu yok. Holmen'i alıyorsun sonra adama lisans çıkarmıyorsun. Elindeki kanadı yolluyorsun oraya forvet koyuyorsun. Resmen komedi bir transfer politikası. En isabetli transfer Alves'ti. O olmasa şuan oynadığımız maçlarda ciddi farklar yiyebilirdik. Kadlec bence devre arasında gönderilmeli. Onun yerine adam gibi birisi alınmalı. Resmen Ziegler'i aratan bir adam. Dünde nasıl oynadığını gördük. 2. sınıf bir topçu. Bu takımda çok gereksiz adam var. Selçuk, Mehmet Topuz, Baroni bu adamlar artık bu takımda oynamamalı. Nereye kadar bir silkinmemiz lazım artık.
Fener taraftarına üzülüyorum.Aykut hoca gibi Fener'e yakışmayan bir futbol oynatan adamı bile aratır oldular taraftarlara.
Yazık oldu...
Gitmesi gerekenler: Volkan,Serkan,Yobo,Meirelles,Serdar, Kuyt,Baroni,Mehmet Topuz,Selçuk,Bekir,Kadlec,Krasic belki Webo'yu da dahil edebiliriz..
Baska soze gerek var mi ?
Alper sagolsun ortalamayi biraz asagi cekmis
Müthis bir yapılanma lazım bize aynen Ünal Aysal'ın Gs'ye geldigi zaman ki gibi hoca olsun kadro olsun müthiş bir degisim lazım tabi bunların olabilmesi icin başta büyük başkanın(!) şu takımdan derhal gitmesi lazım.Fenerbahçe'yi gerçekten seviyorsa çıkar gider artık kaldıgı her dakika kulup icin zarar.
Emenike ve Alper sonradan girdi onlar girmeden önce takımın en genç oyuncusu Sow'du, gerçekten rezil bir görüntü
Dış basında oldukça küçük düşürücü başlıklar atılmış. Utandım resmen... 2. sınıf diyen bile var.
Fenerbahçe'nin 2 senedir çok güzel kadrosu var. Tek eksiği Alex'in yerini dolduracak tek bir adam ve iyi bir teknik direktör. Öyle köklü değişikliğe falan gerek yok yani.
FM Gazetesi
Kanatları ne yapacağız ya da sağ beki? Birde Aziz Yıldırım olayı var tabiBu Alex gittiğinde de o sistemde oyunu çift yönlü oynayabilecek bir oyuncu olacak, 10 numaraya ihtiyaç kalmayacak dendi, ne kadar uydurma bir kılıf olduğu şuan görülüyor. Bence baştan sona köklü bir değişim lazım. Takımın yaş ortalamasına bakınca bile artık bu içi geçmiş turşu kıvamındaki adamların yerine dinamik bir kadronun kurulması gerektiğini anlayabiliriz.