Dudu 7.5 geliyordu ilk sezonda bu arada sana şili den Universitad de Chile deki 19 yaşındaki stoper Igor u veya yine aynı takımdaki genç forveti adını unuttum öneririm![]()
Dudu 7.5 geliyordu ilk sezonda bu arada sana şili den Universitad de Chile deki 19 yaşındaki stoper Igor u veya yine aynı takımdaki genç forveti adını unuttum öneririm![]()
Şimdi öncelikle asitan menejerini değiştir.
Philipp Bönig'i takımın başına getirt. Takım konuşmalarında takıldığın an bu adama sor, Rakip takım talimatlarını kaldır. Sadece güçlü rakiplerle maçlarında sorarsın... Kiralama bedeli %25 çok uçuk. Onu 0 la.. Kendin belirlersin 100k 250k falan diye...
Kendi takımındaki oyuncuların raporlarını Franco Casana'dan iste..
Takımın çok iyi. Beklediğimden daha iyi yani.
Benim anlamadığım 2. sezonda harcayacak 18 milyon euro'yu nerden bulduğun ?
Antrenmanlarda hepsini ağır yapma Özellikle özellikleri düşen oyuncuların için ortalama hatta hafife indir.
Sağ kanadın eksik gibi duruyor.
Cenk Tosun'dan verim alamazsan taktikte sol taraftakini Yaratıcı yaparsın... Ars'i beğenmedim...
Yenilgi almamışsın... Bursaspor nazar boncuğu.
Ortasahada Ozan Has'tan daha iyi pas veren birini bul. Topuz'u kiralayabiliyorsan kirala..
Regenler çok iyi. Onlara önem ver.
Sakatlar dönünce takım düzelecektir. Herkesin morali harika...
Ligin sonunda ilk 3 garanti yani sana söyleyeyim..
Sentugo.
Aynen bende öyle düşünmüştümBu sezon ama satman lazım bir kaç tane adam..
Sentugo.
yoksa batıcaz zatenn![]()
Kariyerini merakla takip ediyorum
manu yu geçiyor muşuz nerdeyse
birde semih'in profilini atar mısın? ya da transferleri toplu girersen o zaman bakarım![]()
Semihte yaşına göre düşüş var özel eğitim verme olasılığın var mı
Transferin son günü.
3 tane ciddi manada yıldız oyuncuyu takıma kattık. Hepsi 1'er yıllık kontrat imzaladı... Bize çok fazla yararlı olurlarsa diye 20-30 maç falan oynarlarsa sözleşmelerini uzatma maddesi koydurttuk...
Sentugo.
Bu da bendeki Semih. Senin oyundakiler bunu mısır unuyla beslemiş galiba![]()
![]()
![]()
GİDENLER
Satılık Gidenler
Fernando Tobio --> 8.75 milyon euro + %50 gelecekten net pay --> Inter
Reinaldo --> 5.75 milyon euro + %50 gelecekten net pay --> Sevilla
Turgut Şahin --> 700 bin euro --> Ankaraspor
Kiralık Gidenler
Jack Butland --> Aylık 1 milyon euro + %100 maaş --> Man Utd (Yıllık 10 milyon euro yapar)
Onur Kıvrak --> Aylık 800 bin euro + %100 maaş --> FC Porto (Yıllık 8 milyon euro yapar)
Nicolas Tagliafico --> Aylık 600 bin euro + %100 maaş --> Lazio (Yıllık 6 milyon euro yapar)
Jonathan Dos Santos --> Aylık 400 bin euro + %100 maaş --> Southampton (Yıllık 3.6 milyon euro yapar)
Tomas Martinez --> Aylık 300 bin euro + %100 maaş --> Beşiktaş (Yıllık 3.3 milyon euro yapar)
Agustin Allione --> Aylık 250 bin euro + %100 maaş --> Konyaspor (Yıllık 2.5 milyon euro yapar)
Victor Andrade --> Aylık 250 bin euro + %100 maaş --> Galatasaray (Yıllık 2.5 milyon euro yapar)
Okay Yokuşlu --> Aylık 250 bin euro + %100 maaş --> Lazio (Yıllık 2.5 milyon euro yapar)
Musa Çağıran --> Aylık 170 bin euro + %100 maaş --> Fenerbahçe (Yıllık 1.9 milyon euro yapar)
Ozan İpek --> Aylık 85 bin euro + %100 maaş --> Kasımpaşa (Yıllık 875 bin euro yapar)
Cenk Tosun --> Aylık 85 bin euro + %100 maaş --> Fenerbahçe (Yıllık 850 bin euro yapar)
Veysel Sarı --> Aylık 60 bin euro + %100 maaş --> Karabükspor (Yıllık 600 bin euro yapar)
Lucas Romero --> Aylık 50 bin euro + %100 maaş --> Galatasaray (Yıllık 525 bin euro yapar)
Harun Tekin --> Aylık 50 bin euro + %100 maaş --> Galatasaray (Yıllık 500 bin euro yapar)
Batuhan Altıntaş --> Aylık bedelsiz + %100 maaş --> Trabzonspor (Önemli ilk 11 oyuncusu)
Bazı gelişime açık oyuncuları aylık bedel istemeden kiraladık. Geri kalanı da değersiz oyuncular...
Bu sefer 59 milyon euro luk toplam satışımız oldu. 4. sezonumuzdaki en çok satışımız bu sene oldu. 3 adet önemli gelir sağladığımız kiralıklarımız var. Umarım sözleşmeleri bitene kadar onları o şekilde kiralayabilirimOnur iki senedir bize 8'er milyon euro kazandırıyor. Golleri yedi yedi bari iyi para kazndırıyor bize
Gelenleri de ekleyeceğim...
Tam 18 oyuncu ile anlaşmışız.. Bir kısmını açıklamıştım zaten...
Last edited by sentugo : 22.Ağustos.2013 at 03:40
Sentugo.
Derken Bursaspor boşa düşen ve itibar edilmeyen Robben'i kadroya kattı.
Sentugo.
Sentugo ayarı![]()
![]()
Biri 33, biri 31. Bu yaşlarında da aynı etkiyi yaratırlar mı bilemiyoruz
İşin ilginç yanı şu,
Formalar falan patlamadı, hiç bir şey olmadı. 3'lü paket yaptık, Maaş bütçesini harcadık... Taraftar bizi patlattı.
Sentugo.
off be favori futbolcumu almışsın aka bu ligde el guaje yalnız yine konuşmuş gibi olcam amalucas romero ve butlandı niye kiraya gönderdin ben senin transfer politikanı bi çözemedim gitti
Benim şaşırdığım Tagliafico'yu neden sormadın ?
Lucas Romero yabancıydı. Geçen sezon özellikle 2. devreden sonra çoğu maçta ilk 11 oynadı. Takımda Yasin Pehlivan var, şimdi bir de Necip Uysal olunca.. Fazlalık gibi gözüktü gözüme. Galatasaray'da ilk 11 oynayacak. Hem Gs gibi antrenman tesisleri iyi olan bir takım, hem kendi ligimizde, hem de ilk 11 oynayacak olması sebebiyle gelişecek... İleride Türk olursa onu da engellemedik, 5 veya 10 yıl devamlı olarak TÜrkiyede kalmış olacak.. Kiradan bir getirisi olmadı bize ama bu dediğim avantajları paradan çok daha önemli.
Biliyorsun Butland'ı yüksek umutlarla aldık. Adam harbiden de iyi çıktı. Geliştirdik, 15 olan özelliklerinin bir çoğunu 16, bazılarını 17 yaptık... Şampiyonlar liginde az gol yedik vs.. ama geçen sene Butland'ın arkasında yedek bekleyen, ilk fırsatta kaleye geçmek isteyen, benim isim hakkını alın artık diye isyan ettiğim bir kaleci var. Suphi (Gerçi çok karizmatik ve eşsiz bir ismi var). Kendisi geçen sene A milli takıma seçildi ve ilk 11 oynadı resmi bir maçta
Dedim ki benim elim de Türk milli takımının as kalecisi var. (Onur da hala Türk milli takımında zaten
) Ben neden oynatmıyorum bu adamı dedim ve Butand'dan 1 sene için elde ettiğim gelire bakar mısın ? 10 milyon euro net kar! Nerede görülmüş böyle kar. Seneye de 10 milyon olursa falan tadından yenmez. Şu 10 milyon euro ile yukardaki 3 ismin maaşlarını ödeyebiliyorum
Ayrıca yabancıydı...
Benim hedefleriminden birisi de en zengin kulüp olmak. Bazen elimdeki iyi oyuncuları iyi paralara elimden çıkartabilirim... Hiç oynatmayacağım bir adamı alıp hatta belki bonservisine para verip, kiralayıp satabilirim. Ben böyle bir adamım işte![]()
Aslınd ben hiç bir zaman o yukarıdaki 3 ismi almam. Maaşlarını yüksek bulurum. Ben taraftar coşacak hepsi için ayrı ayrı forma satışı patlatacağım diye aldım onları. Öyle olunca gelirlerim de artacaktı. İyi olmadı yani aslında. Geri alınabilse geri alırdım![]()
Bütçe rehberini okuduysan, neler yaptığımı görmüş olman lazım![]()
Last edited by sentugo : 22.Ağustos.2013 at 03:19
Sentugo.
Kariyerini okumaktan zevk alıyorum.Transferler efsane.Avrupa da bilemem ama Spor Toto Süper Lig de max mağlubiyet sayın 3 olur
Şimdi ben o sayıyı geçen sene bekliyordum. Oysa gittik 75 puanla şampiyon olduk... Ben bu tarz şampiyonluklar için şampuan demeyi tercih ediyorumKendi standartımın çok altında bir kariyer yapıyorum valla
![]()
Geçen sene başında 90 gol atarız demiştim, 60 lı bir gol sayısına ulaşabildik. Bu sene 90'lı gollere ulaşmak istiyorum. Gerçi forvet hattımı güçlendirmedim (Torres ve Villa çok oynamayacaklar sonuçta, genç canavarları daha çok oynatacağım)
Daha transferlerin hepsini açıklmadımBir de maliyetleri de önemli değil mi sonuçta
![]()
Sentugo.
Villa kanatda oynar bence hiç bakmadım ama.Torres-Enes gideri var ama şu said mi ne o efsane olmuş
Serbest alınca bir şey yapmıyor taraftar milya dolar harcamak lazım göze girmek için![]()