yok artık real![]()
yok artık real![]()
Transfer Dönemi açıldı ilk transferimiz Santos'tan 3.4 milyon euro karşılığında Otacilio
Jedvaj ile 5.75 Milyon Euro'ya anlaştık fakat transferi 1 hafta erteledik bu paraya daha iyisini bulursak bu transferden vazgeçilecek.
Oyuncuları taksitlemi alıyorsun?
Ben 10B € adama teklif ediyorum adamlar benden Milyon € istiyor yahu.
Ben hiç taksitle transfer yapmıyorum çünkü peşin versende taksit yapsanda transfer bütçenden gidiyor, senin dediğin sıkıntıyı bende çekiyorum çok yüksek fiyat çekenler var haliyle alamıyoruz bulabildiklerimiz bütçemize uyan adamlar bunlar yoksa para olsa çok yetenekli adamlar buldum arjantinde brezilyada adamlara bi gittim 20 milyondan kapı açıyorlar ağzın açık kalır
o forveti alma yaşı geçmiş karar verme yok konsatrasyon yok creatif değil sıkıntı yaşatabilir sana 6 melyon etmez
Jedvaj'ı onayladım 5.75 e aldık, sağ beke 3.4 verdik 3-4 milyon transfer bütçemiz kaldı kaleci alacağız büyük ihtimalle, geçen sezonlarda kanatsız bir taktik anlayışımız olduğu için şuanda kaliteli kanat adamımız yok kaleci alırsak kanada adam alamicaz kiralama yoluna ya da serbest transfere yöneleceğiz değeri 13-14 milyondan 2 adamım var fakat takımın demir başları catania adlı stoperim 2 yıldır ligin en iyi savunmacısı seçiliyor arjantinli ise tam bir raket ayağı var ikisini 20 şerden satmak aptalca gibi geldi onların yerine 10'dan aşağı adam alamicağımız için böyle birşeye başvurmadık başarı istiyorsak mevcut kadroyu korumamız gerekiyor.
Beni en çok şaşırtan oyuncum omrani oldu adamın profili düşük fakat verimi çok iyi belli bir standart tutturdu acaba regen olsa bu kadar iyi oynayabilirmiydi.
![]()
Ne diyim umarım yararlı olur..forvetlerde creatiflik önem kazanyor yoksa hep aynı tarz bodoslama yapıştırıyor bu elemanın birde karar vermesi zayıf konsatrasyonda zayıf :F Eleman freni patlak kamyon misali serbest bırakacan takımdan bağımsız bu![]()
Omraniyi hangi rolde oynatıyosun bilmiyorum ama şayet çift forvet oynuyorsan buna pivot destek ver herifte boy+fizik hayvani bitiriciliğide var az çok teknik ve soğukanlıda yani sadece servis etmekle kalmaz gol olarakta yüklenir tam bir pivot destek elimde bunun gibi bi eleman olsa ligi dağa kaldırırım![]()
Ben 2 sezondır tek forvetle oynuyorum yaratıcı ve pivot olarak değiştiriyorum adamın rolü pivot şayet her hava topuna vuruyo genelde bitiriciliği ve kafa vuruşu daha sağlam olsaydı omraninin 30 golü görürdü çok kaçırıyo
Bu sezon en etkili adamımız arjantinli solağımız olacak şayet gelişimi neredeyse tamamlandı bundan sonra gelişmeyecek çok ufak gelişimler hariç sakatlanmazsa takımı sırtlayarak 40 maçta 13-14 gol 10 asist en kötü bekliyorum.
![]()
Hazırcımı ? Alt yapı tesislerini bu 4. kere geliştiriyorum 4 kere stad genişlettik 2 kere antrenman tesislerini geliştirdik yetmezmi anam ? para yok pul yok bizde altyapıya önem veriyoruz bide bunu senmi söylüyosun "hazırcı" diyerek eski kariyerlerini açar buraya yayarım benim yaptığım transferlerin 5 katını senin yaptığını ispatlarım kalırsın öyle
Ha omrani hakkında birkaç cümle daha kurmak istiyorum..Herif sol ayaklı oy oy oy performansının iyi olmasını en önemli sebeblerinden biride oyun tercihleri dedigim gibi tam destek adamı yaslasını sırtını defansa diğer forvet ve amc kullanıyorsan şu arjantinli bebeye servis yapsın bol bol..sert şut + basit pas + gelişine şut ve sırtı dönük müthiş bir pivot yapıyor bu elemanı oyun tercihleri epey önemli
50.Kariyerin diaz bırakta olsun transfer listesi yapmışsın bavul gibi taşıyosun adamları belli adamların 300 bine 500 bine alıyosun bişi diyomuyuz bikere bu hırvat forvet seni yanıltırsa görürüm ben seni yok karar verme yok siyahi değil falan sezon sonu görüşürsek nolacak :d
oyuncularına oyun içi tercih kazandır özellikle AMC ye ara pası + kanallar içi boş yere kaçma + plase şut + topla fazla oynama ver zaten maksimum 5 özellik kazanabiliyor 2-3 yıl içinde yaşı 25 olunca başlı başına takım olur..oyun içi tercihleri mevkiilerinin gerektirdiği gibi kullanırsan elindeki adamda n 1 bucuk 2 katı verim alabilirsin..omraniyi tek forvet oynatırsan sıkıntılı olabilir karar vermesi falan zayıf tek basına bocalaması bu yüzden sen çift forvete geç pivot destek ver AMCye arjantinliyi ofansif orta dsaha destek ver yeni aldığın elemanıda fırsatçı ver geriye yaslan bermuda şeytan üçgeni gibi olurlar
Tailelu'yu 2.9 milyon euro'ya Samir Dali yi 1.4 milyon euroya sattık gelen parayla eksik bölgelere transfer yapacağız![]()
Nana Welbeck parma ile bonservis ortaklığı yapılmıştır. Oyuncu 2 yıl bizde oynayacak parma peşin olarak 2.2 milyon euro verecek 2 yıl sonra bonservisin tamamını almak isterse 3.6 milyon euro daha ödeyecek.
edit : bastrini ilede 1 yıllık bonservis ortaklığı yapılmıştır oyuncu 1 yıl bizde forma giyecek bologna 550 bin euro ödeyecek
ben de bu forvet konusunda Diaz'a katılıyorunm bu yaşta bu özellikleri sorun yatarabilir. Bir de ortasaha oynayan oyuncunun ceasretinin düşük olması takım savunması için soru işareti?
bahale senin şuanki tkaıma 5-2-1-2 deli gider haa 3 stoper 2 ofansf bek 2 ota saha önlerinde arjantinli pivot destek ve fırsatçı (:
ofansif bekli sistemler fm13 te iyi gidiyoda pek alışamadım öyle bi dizilişe bidahaki hazırlık maçında bi 3lü stoper 2 ofansif bek deniyelim bakalım ne olacakayrıca kanat oyuncumuz olmadığı için ofansif bek kullanmak daha iyi olur aslında zaten kanatsız sistem var
Otacilio sağ bek hocam![]()
Ama beklerinin iyi olması lazım sowkay le falan olmuyor![]()